Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zemřela herečka Hana Brejchová
Helena Štěpánková 4.1. 16:06
Obě sestry Brejchovy byly krásné a talentované holky. No, nedivím se, že v tak mlaďounkém věku se Hanka bála toho, co po ní Forman chce.
Škoda každého dne
Jitka Caklová 4.1. 11:27
:-) :-) "To neděláš dobře s tou sirkou, Jaromíre............." :-) :-)
Po Vánocích
Jana Jurečková 4.1. 09:26
Já to mám doma jednodušší. Mám malý stromeček, který jsem ozdobila. Po Vánocích ho zabalím a schovám na příští rok. Naše paní pošťačka má zálibu v háčkovaných ozdobách. Má je vystavené ve vestibulu pošty a tak jen koukám a obdivuji je, vaše ozdoby jsou taky moc krásné, děkuji.
V Česku je téměř 600 tisíc neobydlených bytů, z toho 200 tisíc v bytových domech. Stát je chce dostat zpět na trh
Jiří Dostal 4.1. 05:02
:-) :-) Pod mosty už je plno a stanová místa k pronájmu docházejí... :-) :-)
Momentky z Prahy na sklonku roku 2023
Libuše Heulerová 3.1. 12:07
Dančo, díky za krásnou procházku Prahou...
Kdo zvítězil v poslední soutěži roku 2023?
Jarmila Komberec Jakubcová 3.1. 11:24
Příběhy se mi moc líbily a gratuluji vítězům. Přeji vše nejlepší a hodně inspirace k dalším článkům v Novém roce 2024
Povídka: V golfovém klubu
Naděžda Špásová 3.1. 09:55
Po ránu jsem se pobavila. Vzpomněla jsem si na golfisty, které jsem viděla na golfu u nás. Přeji ti hezký den.
První den v roce 2024
Alena Tollarová 3.1. 09:15
Ahoj Zdeňku. Děkuji za krásné novoroční zamyšlení. V hlavě se mi už honí tipy na vycházky a výlety a strašně se na ně těším. Krásný nový rok!
Šabatové svíce (2. díl dvojdílného příběhu)
Ingrid Hřebíčková 2.1. 22:13
Hezký příběh, zajímavá pointa. Děkuji.
Obchodní řetězce zlevňují
Monika Monca 2.1. 10:27
jasne. Penny dnes - rohlik, sleva z 2.90 na krasnych 2.82... pri placeni na pokladne zaokrouhleno na cele 3 koruny :D zase delaji z lidi idioty...
Každý doktor říká něco jiného. Zdravotní gramotnost je mizerná
Jiří Dostal 2.1. 10:07
:-) Není nad noblesu a uctivost zdravotní osvěty; co občan, to blbec, co volič, to blbec, co pacient... :-)
Zita Kabátová: Zažila slávu i ponížení, ale nikdy se nevzdala
Zdenka Jírová 2.1. 01:11
Měla jsem to štěstí, že jsem se s paní Kabátovou setkala a trochu jsme spolu hovořily . Měla jsem chalupu v Kouřimi a ona také, kousek od té mé. Nebývala tam často, jednou jsem se vracela vláčkem do Prahy a ona seděle proti mně ve vlaku, tak jsme se daly do hovoru. Měla sebou malého pejska, myslím, že to byl pražský krysařík. Příjemně jsme se pobavily. Byla to krásná, tehdy již starší dáma. Byla stejně stará jako má maminka, která na ni vzpomínala z doby 1.republiky. Později jsem ji na chalupě už nevídala, chalupa chátrala, až po delším čase se tam objevil nový majitel a začal s rekonstrukcí. Já už tam také chalupu nemám, už na ni nestačím.
Začnu, budu, naučím se. Novoroční předsevzetí by mělo být jedno, ne víc
Alena Velková 1.1. 11:54
Dám si předsevzetí, že zhubnu, ale samozřejmě, až dojím ty zásoby, co mám v ledničce a ve sklepě...přeci to nevyhodím, a pak už nebude mít cenu s tím začínat :-))
Silvestr za starou belu
Jana Jurečková 1.1. 10:18
Na Silvestrovský večer jsem připravila chlebíčky. Koukli jsme s manželem na televizi a našeho kocourka zavřeli na komoru, protože kolem našeho domu se ozývaly rany. Nic mimořádného se nedělo. Škoda. Já mám každý rok velká očekávání a pak jsem zklamaná....
Zážitek roku 2023: Nejkrásnější oslava narozenin
Alena Velková 31.12. 19:27
Mirku, připojuji se ke gratulantům. Jste s Maruškou perfektní dvojka a máte skvělou rodinu. Co si přát víc, snad jen aby to zdraví ještě dlouho vydrželo. Ostatní se dá koupit nebo se bez toho člověk obejde :-))
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.