Přehled posledních diskuzních příspěvků

O mém bádání po předcích

Rostislav Mraček 5.12. 07:54
Rovněž jsem se pokoušel, ale nemám dostatek trpělivosti a tak vám mohu jen závidět! Moc pěkné!

Ztratila se láska

Rostislav Mraček 5.12. 07:50
Prosté, vtipné, hezké.

Řekněte mi, prosím, kde to jsem

Jan Zelenka 4.12. 21:17
Hlavně, že výlet dopadl dobře. Takové chvíle jsou vždy poučením do budoucna.

O rytíři Uragánovi a královně Upírce

Soňa Prachfeldová 4.12. 19:45
Držím palce, ať jsou dny plné slunce, i když je často zataženo. Nemůže být jen zlé, přichází i dobré.

Střetávání názorů

Ludmila Černá 4.12. 16:45
Bohužel na naší politické scéně máme ukázku, jak vypadá správný psychopat. Mele si svou, ohromuje čísly, které si cucá z prstu, diskuzi zásadně nepřipouští, skáče do řeči. A když neví kudy kam, útočí. A vyhrává. Tak nevím...

Míca

Jan Zelenka 4.12. 15:59
Lído, díky, hezky jsi to napsala. Maruška se už vrací do normálu. Také jsem to prožil. A několikrát.

Pět způsobů, jak si zkazit advent. A přitom je to naprosto zbytečné

Jiří Dostal 4.12. 12:39
:-) Sláva adventu ve společnosti, která po celý rok nezná sváteční klid bez trhovců a šejdířů v pohotovosti... :-)

Pro dobrou pohodu vám všem

Marie Ženatová 4.12. 07:22
Milá Evičko*, díky moc za básničku pro dobrou pohodu. Také nám v Klubu důchodců jedna paní téměř podobného věku přednáší občas z hlavy obdivuhodné delší verše. A fotečky jsou vynikající, také jsem včera neodolala a proběhla se ve sluníčku a bílé peřinové nádheře s foťáčkem ♥

Jak jsem také začala poznávat Evropu

Zuzana Pivcová 3.12. 18:17
Ano, každá mince má dvě strany. Také nezapomenu, jak jsem v Amsterdamu viděla za dne bílého ležící narkomany a prostitutky poskytující služby v mrňavých místnůstkách těsně u chodníku, kdy se mě chystala okrást v Madridu u královského paláce mladičká dvojice, které jsem taktak utekla, kdy jsem se dosloa prodírala mezi opilými a zfetovanými u centrální stanice metra v Londýně a nevěděla, co to chtějí jako "A small change, please". A kdy na nás mířily samopaly tuniské stráže v Kartágu, abychom se nepřiblížili k prezidentskému sídlu ve stejné zahradě, jako byly památky. Ale jsem ráda za to, co mi bylo vše dopřáno vidět.

Zápisník starého muže: Nezvyklá podívaná

Zdenka Soukupová 3.12. 13:18
Já bych se určitě toho komorníka zeptala, co to má představovat. No jo, zvědavá ženská...

FEJETON: Největší výhra Pepovy Bleší války

Blanka Lazarová 3.12. 08:54
Za oknem bílo, na stole kávička, to se to čte. Tomáši, díky. :-)

A padá a padá

Daniela Řeřichová 3.12. 07:53
Danko, výstižně jsi popsala současnou náladu. Zasněžené, ztišené, zafúkané, poezie sama...

Vycházka Tvoršovice - Dlouhá Lhota

Marie Měchurová 2.12. 16:26
Zdeňku, podle Vašich podzimních barevných fotek, to musela být moc hezká procházka.

Zasněženo

Daniela Řeřichová 2.12. 09:08
Hezké foto zasněžené krajiny, zvlášť ta na titulce.

Pokorní, zbožní a hrdí na svou zem. Takoví umí být Arméni

Vladislava Dejmková 2.12. 07:58
Velmi zajímavé, vlastní zážitek je nade vše. Děkuji za článek a fotografie.

Můj podzim života s "Íčkem"

Libuše Křapová 1.12. 17:33
Maruško, jsi bezva ženská a stáří u tebe nemá šanci :-)

A je tady

Jitka Hašková 1.12. 13:11
Díky za krásnou zimní procházku.

Adventní čas

Daniela Řeřichová 1.12. 07:52
Děkuji, Danko. Včera se otevřela lidská srdce na tradiční charitativní akci Divadla bez zábradlí a nadace Slunce pro lidi se speciálními potřebami.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.