Přehled posledních diskuzních příspěvků
Mnozí šedesátníci jsou bohatí. Jen obchodníci si toho nevšímají
Jiří Dostal 30.10. 07:49
:-) :-) Jo, kšeft je kšeft, na východě války planou, boj se starý světe, boj, ... a do toho stařecký rozmar :-) :-)
Zápisník starého muže: Tlustý Američan
Jana Jurečková 29.10. 13:22
Musím se smát, jak někteří prodejci jsou vytrvalí, neoblomní, vtíraví. Vy jste nebyl na něj připraven a tak to dopadlo, že vás ukecal. Já s tím mám docela problém a raději se některým obchodům vyhýbám. Něco jiného je, pokud chci opravdu nějakou věc koupit. Obdivuji mého muže, ten by milého prodejce poslal do háje a ještě s klidem a bez výčitek.
Můj vzor
Daniela Řeřichová 29.10. 09:57
To je citlivé vyznání. Ani já jsem neuctívala idoly – zpěváky apod., ale vážím si statečných, laskavých a obětavých lidí. Takoví ovlivnili můj přístup k životu. I já mám "svou Aninku."
Podzimní déšť
Daniela Řeřichová 29.10. 07:26
Danko, díky, tvé poetické obrazy podzimu se mi moc líbí.
Mít svůj kout, kde se dá spočinout
Marie Měchurová 28.10. 15:48
Honzo, fotky se moc povedly. Určitě je v tom Tvém koutě moc hezky. Před chvilkou jsme se vrátili z našeho koutu v našem lese. Krásně se tam dýchalo.
Když hvězdy zestárnou
Blanka Lazarová 28.10. 14:26
Pěkný připomínkový příspěvek. Na Youtube si je pouštím často. Děkuji. :-)
Šedá barva rozhodně není nudná. Sluší v každém věku a nabízí mnoho kombinací
Hana Řezáčová 28.10. 09:49
Šedou mám ráda a je to základ mého šatníku, i džíny si často kupuji šedé - k tomu něco červeného a můžu vyrazit :-)
Zavřeno za příčinou převratu
Taťana Veselá 28.10. 07:31
Álo, článek plný zajívavých informací, díky!
O tom, jak jsem lehnul na motorce
Taťana Veselá 28.10. 07:30
....po motorce klekl i odtah, a tak jsme čekali dva :)
úsměvné, ale jak pro koho, že ;-) Hlavně, že vše dobře dopadlo!
Dánsko v roce 1989
Daniela Řeřichová 27.10. 22:29
Hani, díky za vzpomínku a půvabné retrofotografie. Myslím, že podobné dojmy měl mnohý z nás, kdo vycestoval poprvé za železnou oponu. Nejen materiální dostatek, ale především zdvořilost a respekt lidí k sobě navzájem.
Letní a zimní čas
Milan Pepo 27.10. 17:38
To mi připomělo ty školní slovní příklady. ,,Při změně letního času na středoevropský vyjede v sobotu ve 23:45 rychlík z bodu A rychlostí 120 km /hod. V neděli v 00:20 vyjede z bodu B nákladní vlak rychlostí 90 km/hod. V kolik hodin kterého času se oba vlaky na naší dráze srazí v bodu C?"
Tenkrát na západě: Zlatá šedesátá léta
Marie Měchurová 27.10. 12:40
Říká se: Co tě nezabije, to tě posílí. Každá zkušenost se hodí do života. Pro mladou holku to ale jistě nebylo jednoduché.
Záchranné tlačítko SOS v mobilu a chytrých hodinkách
Dana Kolářová 27.10. 11:05
Danuše, děkuji za praktické a zajímavé info! Hezký podzim.
Austrálie očima českých přistěhovalců
Alena Velková 27.10. 09:03
Porovnání vzpomínek našich krajanů na jejich začátky v Austrálii mě moc zaujalo.
Vdova Helena (67 let): Moji blízcí mě kritizují, že málo truchlím
Jitka Hašková 26.10. 14:40
Dobrý den, sice nejsem vdova a nebudu, ale myslím si, že byste se měla chovat podle toho co cítíte. Ono asi je občas dobré si zaplakat třebas před dětmi. Já mám zkušenost, že po smrti táty, která se mě velmi dotkla a tajně jsem si plakala, abych pláčem nezatěžovala mámu. Ta mi po letech vyčetla, že jsem po smrti táty neplakala, že se mě jeho smrt nedotkla.
Kdyby zvířata uměla mluvit!
Jana Kollinová 26.10. 11:34
Článek mému srdci milý. Čím déle jsem s Čikinou, tím intenzivněji prožívám vzájemné chvíle a slov netřeba. Možná, kdyby mohla mluvit, tak by mi ten pocit trošku rozhodila nebo možná ne a já bych byla mile překvapená.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.