Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jugoška 1975

Dana Puchalská 19.8. 10:46
Vyrazit si tenkrát do Jugoslávie byla skutečně adrenalinová záležitost. Já tam byla v r.1976 přes Čedok. Taky si vzpomínám na ty únavné a dnes už zbytečné cesty po úřadech. Ale na první setkání s mořem se zapomenout prostě nedá.

Smutek a radost

Jan Zelenka 19.8. 09:38
Hezké. Také jsem je tvořil. Akroteleuton je nejtěžší forma akrostichu. Palec nahoru, pane Polanský.

Na společnou dovolenou s kamarádkami? Už nikdy, byl to horor, říká Lenka (61)

Zdeněk Pokorný 19.8. 08:36
Pravdivý článek popisující cennou životní zkušenost. Na dovolené jsme snad každý zažili nějakou obtížnou situaci, která pramení z toho, že někdo není v pohodě. A ostatní okolo zo nějak mohou vyvážit nebo naopak vzniklé napětí ještě eskalovat. Jaké si z toho vzít vlastně poučení? Že je potřeba předvídat.

Dřív rostly pořád

Dana Puchalská 19.8. 07:29
Děkuju za krásné vzpomínání.

Moje seniorské radosti: Radosti nejen pro stará kolena

Elena Valeriánová 18.8. 19:55
Když se ráno dívám do trávy plné třpytivé krásy korálků rosy, pokaždé si vzpomenu a zabroukám (falešně) píseň od Karla Gotta: Pojď půjdem na zem hledat démanty... . Mě tyto korálky spolehlivě okouzlí a naladí na poetickou notu. Plch - hned se na něj půjdu podívat - teda na fotky na internetu. Toho jsem nikdy ještě neviděla. Pěkný úsměvný příběh s dobrým koncem pro Alfonsovu rodinu. Děkuji MM.

Japonsko – moje láska na první pohled

Miloslava Richterová 18.8. 12:38
To je moc hezké a zajímavé čtení, děkuji :-)

Na poslední srpnovou neděli připadne 11. ročník Vinobraní u Máchova jezera

Alena Vávrová 18.8. 11:50
Jelikož jsem se této akce zúčastnila již mnohokrát, dříve i s vnučkami, i kvůli burčáku a jízdě parníkem, mohu směle doporučit. Pravda, bývá tam docela těsno, ale prostředí je moc pěkné - lesopark na břehu jezera u hotelu Port.

Theatrum mundi

Naděžda Špásová 18.8. 09:39
MM, hezké fotky, mraky fotím taky moc ráda, s tou TV máš pravdu, je to jak kolovrátek.

Tisíce

Dana Puchalská 18.8. 07:20
Opět krásná báseň. Děkuju.

Když zařádí živel aneb proměna terasy šmahem

Miloslava Richterová 17.8. 21:57
Přeji Vám brzkou obnovu terasy a pěkné posezení. Živel bouřka - kroupy znám taky velmi zblízka, letos naštěstí zatím jen liják.

Výlet na Bukovou horu

Alena Velková 17.8. 16:45
Já myslím, že postupem času a teprve s věkem člověk dospěje k názoru, že na tom, co považoval dřív za smrtelně důležité, vlastně vůbec nezáleží.

Píle obyvatel Ledčic zachránila zchátralý secesní statek

Naděžda Špásová 17.8. 15:21
Je hezké, když na vesnici se lidé nehádají a mají snahu společně zachránit něco, co má hodnotu. Jsem také z vesnice, ale tam nějaká sounáležitost nikdy nefungovala. Tam panovala závist.

Po stopách našeho mládí

Blanka Lazarová 17.8. 13:51
Marie, pěkný vzpomínkový výlet a též pěkná dokumentace. Ať vám to šlape pořád. :-)

Římem v poklusu - Jenom přejít ulici – jak snadné!

Zuzana Pivcová 17.8. 13:11
Vzpomínám, jak nám náš albánský delegát Altin, žijící léta v Praze, říkal, že kdo stěžuje na dopravu v Praze, měl by absolvovat autoškolu a jezdit v Tiraně, že proti tomu je to v Praze idyla.

Některý den uteče, jiný se táhne. Nejen věk ovlivňuje vnímání času

Elis Rentierka 17.8. 11:32
Ano, diky pokrocilejsimu veku jsem pomalejsi (a opatrnejsi), proto cas urceny na kazdou cinnost mi pripada, jako by utekl daleko rychleji :-))

Odmítli resuscitaci nemocné ženy, Ústavní soud se jich zastal.

Margita Melegova 17.8. 09:37
Nase mamka trpela roztrousenou sklerozou, byla lezak bez pohybu, bez polykani, nemluvila ale byla pri plnem vedomi a kdyz doslo k zastave srdce tak ji ozivili, po tehle ,, pomoci ,, se jeste dva roky trapila nez odesla, opravdu to byla zbytecna pomoc o kterou bych osobne nestala a mamka myslim ze take ne.

Svět není černý a bílý, je barevný

Lydie Jakubcová 16.8. 17:23
Mate pravdu sama jsem "duchodkyne" zkusenosti mam stejne jak v obchodech v hromadne doprave atd. nekteri jsou neomaleni ,porad frflaji, mysli si ze muzou uz vsechno ani se nedivim, ze mladi radeji inoruji byva mi trapne...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.