Přehled posledních diskuzních příspěvků

Cestička k domovu

Miloslava Richterová 14.7. 07:42
Děkuji za Vaši dojemnou vzpomínku.

Moje seniorské radosti

Marie Měchurová 13.7. 10:25
Tak to má být. My v našem věku už nemusíme dělat, to co nechceme, ale máme tu výhodu, že můžeme dělat jen to, co chceme, co nás baví. Hezký článek, pište dál.

Moje cestování

Alena Velková 13.7. 08:24
Projel jste toho na tu dobu opravdu spoustu, takové štěstí měl málokdo, ale doba to byla strašná...

Jak se jmenuje kostel, kde je tento oltář?

Rostislav Mraček 13.7. 07:47
Interiér jsem asi nikdy neviděl, ale kostel se mi zdá být jako v Plzni.

Po nás potopa

Vladislava Dejmková 13.7. 07:42
I to je život. Také jsme se před týdnem odsunuli na chatu z ruchu města. A ejhle, na sousedním pozemku začala rekonstrukce starého objektu. Přijela technika a dál už si to jistě umíte představit.

Vzpomínka na naši svatbu: Řekni ANO

Taťana Veselá 12.7. 12:02
Hezka vzpominka a gratuluji ke krasnemu vyroci ♥️

Zemřel spisovatel Milan Kundera

Daniela Řeřichová 12.7. 11:29
Tvé myšlenky jsou dobrodružné děti, jež rozprchnou se bůhvíkam. Já jak bláznivá chůva po druhé straně plotu za nimi marně utíkám. M.K.: Monology

O starých dopisech a dokumentech

Anna Potůčková 12.7. 09:21
Líbí se mě článek a pokud jde o milostné dopisy, tak Ty jsem po rozchodu spálila a nechala si jen fotografie. Ale mé dopisy prý jsou u maminky dotyčné osoby, která před 3 lety zemřela ještě na půdě schované. Navštěvuji totiž jeho maminku a od ní to vím. Bohužel tato maminka měla 2 děti a už nežije ani jedno a jí samotné je 87 roků. Jinak mám ale sbírku svatebních oznámení a gratulace k našemu snatku. A pak mám schované pohledy a fotka také z Ruska od rusky, se kterou jsem si moc dlouho rusky dopisovala - do doby než přišla "sametová revoluce". Pak psát přestala.

Moře štěstí a lásky

Daniela Řeřichová 12.7. 07:42
Blanko, mám ráda tvou průzračnou poezii, piš, piš, prosím.

Moje seniorské radosti

Naděžda Špásová 11.7. 22:14
Věrko, něco z toho co dělá radost tobě, dělá radost i mně. Nevím jak tobě, ale mně dělá radost, když si koupím něco hezkého na sebe a pak se jako frajerka procházím po městě. Výlety, focení, psaní na íčko. Přeji tobě i sobě, abychom si dělaly radost ještě hodně dlouho.

Malíř Jiří Štourač v Belvederu

Elena Valeriánová 11.7. 12:25
Ireno, děkuji za sdílení, to musel být hezký zážitek. A obrazy malíře Štourače se mi líbí.

Výprava na hrad Sovinec a Paseckým vodopádům

Zuzana Pivcová 11.7. 12:24
Ráda jsem si přečetla o Vašem výletě, asi jste dobrá parta. Ale fotky, které jste pořídil se dvěma dalšími cestovatelkami, jsem nenašla.

Veselé vyhlídky. Na smrt.

Jitka Caklová 11.7. 09:05
Každý člověk je jedinečný a přítomnými myšlenkami si automaticky tvoří budoucnost, aniž by si to uvědomoval. Minulost nezměním, tak proč si jí kalit mysl. Pro mě je základem tvůrčí myšlení.

Spokojenost v partnerství znamená delší a kvalitnější život

Jindřich Berka 10.7. 12:10
Dobrý den, články se zde přelévají. To co bylo minule neplatí. V jednom dřívějším článku si ženy pochvalovaly singl. Nechrápe jí nikdo do ucha. Nemusí nikomu posluhovat a když pískne, tak muž přihopká. Zejména padesátnice si tento způsob života pochvalují. Jsou ještě mladé a žádoucí. Pokud se udržují, tak snadno dosáhnou na velmi mladšího muže. Možná jsou šťastné, ale co je to za chlapa, který chce starší ženy, protože jsou snadnou kořistí. Když chce vrstevnice musí se snažit. Já jsem tehdy chválil dlouhodobé soužití. Táhneme to spolu na zlatou svatbu a hlavně jsme spokojení. Oba. Vím, že se asi dožiji více než bych byl sám. proč? Protože žena o mě pečuje, abych jí dlouho vydržel. každý večer se dotýkáme. O tom to je. Ne sexem odstranit napětí, ale i pohladit, obejmout ne jen rychle obskočit. Omlouvám se. Jindra

Kam s vnoučaty o prázdninách? K nejhlubší propasti u Hranic na Moravě

Zuzana Pivcová 10.7. 12:06
Tři bratři to zvládli moc dobře, a to i tenhle příspěvek.

Z deníku britského šlechtice (1)

Naděžda Špásová 10.7. 10:07
Moc hezký kocourek, tak ať se mu u vás dobře daří.

Erupce na srdci

Miloslava Richterová 10.7. 08:38
Děkuji za krásnou báseň, přeji zdraví a vše dobré, gratuluji :-)

Moje seniorské radosti: Šepot větru v korunách stromů

Marie Novotná 10.7. 06:51
Zavírám oči a jdu s tebou. To je krás a je to jen kousek ,za vsí. Fotoúlovky jsou úžasné.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.