Přehled posledních diskuzních příspěvků
FEJETON: Jurův odpočinkový rytmus
Daniela Řeřichová 9.7. 08:34
Díky za tradiční porci laskavého humoru. :-)
Odcházení
Marie Ženatová 8.7. 08:57
Milá paní Hano, moc vám děkuji za váš velmi upřímný a pravdivý článek věnovaný památce vaší milované maminky*. I já to mám tak nastavené - z každé bolesti se vypíši a tím se mi velmi, velmi uleví a i když bolest přetrvává tak je mírnější. A naopak - když se vypíši z radosti, tak ta se mi zase často velmi navýší.
Zamyšlení: Současné technologie a já
Vlasta Ledlová 8.7. 08:38
Čtyři hvězdičky naskočily omylem. Omlouvám se. Já mám nové technologie ráda a využívám je. Alespoň do té míry, kam mi to dovolí moje schopnosti.
O našich potřebách
Jana Jurečková 7.7. 17:13
Pro mě nejdůležitější potřeba klidu, ticha a přátelství. Stačí si s někým popovídat, třeba prohodit jen pár milých vět a hned je na světě líp.
Letní víkendy v zahradě Černínského paláce
Vladislava Dejmková 7.7. 10:28
Děkuji za spoustu informací, je to rozhodně zajímavé místo pro návštěvu. Pro zvýšení "čtivosti" bych doporučila ten jeden dlouhatánský odstavec rozdělit na více částí.
Matýsek umřel
Soňa Prachfeldová 7.7. 08:42
Hanko, bolí mě číst vaši smutnou zprávu. Matýsek už přešel duhový most, těžko se nachází slova. Je to ztráta veliká ve vašem životě, ten jde dál a hodně síly vám.
Co vařit o prázdninách pro vnoučata?
Alena Tollarová 6.7. 17:29
Ani nejsem dítě a říkám mňam! :) Úvodní palačinková princezna je kouzelná :)
Hrdinové v černobílém světě
Jana Šenbergerová 6.7. 13:30
Také jsem byla v Osvětimi. Dobrovolně, abych věděla, kde byla spousta lidí nedobrovolně. Většina z nich se odtamtud nedostala, včetně mého dědečka. Hranice světa, ať prostorové či planoucí, tvoří lidé. Barevnost světa je dílem přírody a mnohem pestřejší než jen černobílá.
Plážová móda je příležitost, jak se odvázat ve vyšším věku
Dušan Brabec 6.7. 10:11
Určitě se dámy tímto článkem inspirujte a berte si na sebe u moře tuniky, lehké šaty či splývavé košile. My muži vás v tom rádi pozorujeme. Je to pro nás osvěžující, inspirující a máme z toho (a pochopitelně i z vás) opravdu radost a potěšení!
Beznaděj
Jana Kollinová 6.7. 10:11
Zajímavá elegie, něco jako alkoholikův nekrolog. Líbí se mi, díky.
Lovoš - kopec s nejkrásnějšími výhledy na České středohoří
Blanka Lazarová 6.7. 08:13
Marie, pěkný výlet. Jen tiše závidím, ale všem výletníkům přeji, ať jim to dobře šlape. :-)
Imperativ
Naděžda Špásová 5.7. 09:56
Na zákazy a příkazy jsem tak trochu alergická. Občas člověk bohužel poslechnout musí. Až na výjimku v posledním zaměstnání jsem se nikdy nemusela chovat jako cvičená opice. Hezky jsi to, Věrko, napsala.
To není pouhá představa
Helenka Vambleki 5.7. 08:48
Aspoň, že v Tobě zůstává...i když blíž po ruce by byla lepší
Na hradě i v království květin
Zuzana Pivcová 4.7. 13:32
Jen cestujte, foťte (se) a dávejte o sobě vědět. Já mám vaši dvojici ráda.
Šmejdi dvakrát podvedli chytrou seniorku
Olga Škopánová 4.7. 09:21
Tak nevím, ale myslím, že chytrá ženská vypadá jinak.
V období komunismu u nás panovaly obavy a strach," vzpomíná Jiří Ševčík, bývalý starosta obce Svatý Jan pod Skalou
Vladislava Dejmková 4.7. 06:52
Honzo, děkuji za hezký článek. Ještě jsem si rozšířila své vědomosti o tomto místě, které jsem na jaře spolu s ostatními navštívila. Mám na to hezké vzpomínky, bylo to prostě fajn.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.