Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ve Středočeském kraji vykvetly vzácné orchideje tořiče včelonosné
Alena Tollarová 3.7. 12:14
To je krásný příspěvek. Tořiče včelonosné jsem před několika lety viděla v několika exemplářích na jedné louce v Českém středohoří. Od té doby jsem tam nebyla, takže nevím, jak na tom jsou.
Cestou do Kitenu
Jana Kollinová 3.7. 10:51
Zajímalo by mě, zda jde o a) reálný zážitek nebo b) básnickou licenci. Tipuji a.
Povídka: Kamila
Marie Faldynová 2.7. 09:15
Právě jsem se vrátila z pobytu pro důchodce. Nejvíc si jej užívala nevidomá Jarmilka, která se neobešla bez Aničky, která s ní bydlela v chatce a vodila ji kam bylo třeba. Tolik upřímné vděčnosti jako Jarmilka neměl myslím žádný z nás dvaceti účastníků.
Na prahu léta
Jana Šenbergerová 2.7. 08:46
Danko, rozplývám se nad tvými to see slovy v souznění, nechápu 4 hvězdičky a pak zjistím, že jsou tu kvůli mně, přestože si vůbec nejsem vědoma toho, že bych se jich dotkla. Škoda, že teď nemohu stáhnout žádnou z oblohy, hned bych jich přidala mnohem víc než pět. ?
FEJETON: Krásná Conchito, počkej pod starou sekvojí
Antonín Nebuželský 2.7. 06:19
Jsem rád, že jsem nebyl probuzen jen já.
Karlovy Vary - po schodech nahoru a dolů
Dana Kolářová 1.7. 22:14
Moc hezké. Na Vary se vždy ráda podívám a vzpomínám.
Noc sokoloven v pražském Tyršově domě
Daniela Řeřichová 1.7. 18:19
Děkuji za zajímavá fakta o Tyršově domě.
Osudy Čechů ve světě: Eugenie Trützschler von Falkenstein píše v penzi romány a pomáhá studentům
Zuzana Pivcová 1.7. 12:40
Je mi jasné, že jakmile se někde objeví o česko-německých vztazích, řadu lidí to hned vytočí. Ale jsem ráda, že paní vypověděla nejen o situaci rodičů v 50. letech, ale v souvislosti s emigrací i o postavení emigrantů v Německu ještě před Pražským jarem. Bez známých jen uprchlický tábor, nutnost si od prvního dne vydělávat. Uznání části studia a určitá podpora bavorské vlády, ale žádná samozřejmost. A to si nejsem jistá, zda paní neměla částečně německou národnost. Nabízí se možnost srovnání s dnešní situací emigrantů u nás.
Kurzivka skoro letní
Zuzana Pivcová 1.7. 12:23
Mám ráda pozvolný přechod jednoho ročního období ve druhé. Nezvykla jsem si na to, že po zimním počasí náhle vypukne vedro a kdekdo už má na sobě letní tričko a někdy i kraťasy. Zvláště v Praze to pro mě byla ne vždy snadno přijatelná rychlá změna. Ale co se týče oblečení, tak pak si připadám vzdušnější a pohyblivější než v zimě. Díky za pěknou úvahu.
NOVÁ FOTOSOUTĚŽ: Tento způsob léta zdá se mi...
Miloslava Richterová 1.7. 08:21
Pěkné, díky redakci za neutuchající nápady, také hezké léto vám přeji :-)
Milešovka - královna Českého Středohoří
Naděžda Špásová 30.6. 15:34
Marie, a viděla jsi, jak ti z okna kuchyně mávám na Milešovku? Já se na ní totiž denně dívám. Zatím jsme neměli odvahu na ní vyjít. Duchcov trochu znám, už jsme tam taky byli, park byl moc pěkný. Možná si tam taky uděláme někdy výlet. Stihli jste toho docela dost, což dokládají povedené fotky. Přeji hezké léto.
Tenisová tipovačka: Wimbledon 2023
Anna Potůčková 30.6. 15:05
No paráda, zase bude zábava. Tipovačka od Íčka to je prostě jednička! Všem tipujícím držím pěsti, aby měli hodně štěstí!
Stejné cesty
Daniela Řeřichová 30.6. 10:57
Hezká emotivní připomínka dnešního dne významného pro všechny školáky, studenty a jejich nejbližší. Děkuji moc.
K radosti z turistiky přispívá i moderní aplikace v mobilu
Vlasta Ledlová 30.6. 09:43
Díky za zajímavý článek. Aplikaci jsem si prohlédla a už ji mám staženou v mobilu. (:
Tip na aktivitu s vnoučaty
Vladislava Dejmková 30.6. 08:36
Hledání pokladu máme na programu s vnoučaty každé prázdniny. Začínali jsme s hledání malých poschovávaných dobrůtek v rámci zahrady, každý rok to trochu víc ztížíme. Připravujeme ho i letos a je pravda, že vymýšlení a příprava zabere víc času.
Tohle umí jen příroda
Jarmila Komberec Jakubcová 30.6. 08:18
O Miladě jsem již toho tolik slyšela, že se jednou musím Miladu vidět.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.