Přehled posledních diskuzních příspěvků
Petr se žení
Taťana Veselá 19.6. 19:44
Aničko, dost dlouhé čtení, ale přečetla jsem od začátku do konce. Hezký svatební dar jste vymyslela a darovala. Podobnou svatbu jsem zažila u přátel i s ohňostrojem, avšak ani tam to nedopadlo dobře. Život je přece jen o srdci a ne o penězích, ať si kdo chce co chce říká... :) A na druhou stranu, myslím, že vám to nemusí být líto. Mám ten názor, že je lepší se rozejít, než žít v klamu a ve lži, i když to bolí. A určitě se vnoučátek dočkáte, moc vám je přeju!!
Putování po Ústeckém kraji - výšlap na hrad Hazmburk
Naděžda Špásová 19.6. 10:00
Marie, jsem ráda, že se vám v našem kraji líbilo. Na hrad jsme taky kdysi vyšlapali, dokonce i na věž.
Stačí tak málo, jak si zpříjemnit život, zahnat chmury a starosti
Naděžda Špásová 19.6. 09:55
Z vážné hudby toho moc ráda nemám. Moje nejoblíbenější je Ravelovo Bolero. Opery mi nic neříkají. Hudbu poslouchám denně, ale i tady si vybírám jen něco.
Problém single seniorů: Nemají s kým mluvit, což poznamenává jejich psychiku
Jiří Dostal 19.6. 08:04
:-) :-) Ale co zas máte?! Snad nechcete, aby se lidi vykomunikovali ze svých samot a pohnuli třeba politikou, jen pěkně do svých kotců a mlčky šlapat na místě. :-) Tak si říkám ve své zblbělé samotě, jestli bych neměl výše vedené plky jako dezinformaci někam hlásit :-) "Nudíte se? Kupte si medvídka mývala!" :-)
Pražská zákoutí: Umělecká zahrada
Marie Měchurová 18.6. 14:45
Zajímavé místo, tam by se mi určitě líbilo.
Příběh Jarmily: Zrušení nejbližší pošty a první zkušenosti s účtem u ČSOB Poštovní spořitelny
Jiří Dostal 18.6. 10:50
:-) Život je krásný daleko od lidí, když nikdo nevidí to naše štěstí./ Je stejně krásný na pustém pobřeží,/ zbavený otěží/ i všech bolestí./ Musíme rádi přinést trochu obětí... :-)
Výprava na Malý Rabštýn a přes Bystřické brody
Marie Měchurová 18.6. 09:47
Hezká procházka i fotografie. Taky máme skupinu turistů (důchodců) a vyrážíme na společné výlety. I na Váš konec. Letos zjara jsme byli na jezeře Poděbrady, a moc se nám tam líbilo.
FEJETON: „Kdyby sem to byl býval věděl…
Věra Ježková 18.6. 07:59
Na podobné téma mám připravený článek s názvem Co by, kdyby … Připojí se Jan Zelenka, bude to náš další společný text. Uvádím jen pro pořádek, aby to nevypadalo, že opisujeme.
„Ameriky“ sen, který se rozplynul
Lenka Kočandrlová 17.6. 12:02
To bych si ráda prohlédla,kdysi jsem v Lužné prohlížela staré mašiny a od té doby už uplynulo aspoň 20 let.
Když má někdo les(ž) v sobě
Vlasta Ledlová 17.6. 09:34
Za mě nejlépe vystihl celou "kauzu" Milan Petrák ve svém článku Proč dráždí román Aleny Mornštajnové na webu Kultura21.
https://www.kultura21.cz/ostatni/25103-proc-drazdi-roman-aleny-mornstajnove
Vzpomínky na naší první svatbu
Jitka Caklová 17.6. 06:56
Spousty krásných věcí a chvil, které nakonec ukáží, že "není všechno zlato, co se třpytí".
Nachlazenou! Aneb překlepy a přebrepty
Jana Vargová 17.6. 06:18
Dýky, vlastně díky, za pěkný flámek, eh - článek.
Proč se lidé vzájemně osočují
Jana Jurečková 16.6. 10:15
Nejhorší bitva je opravdu v politice. A volba prezidenta? Stačilo si v duchu říct, že tak jako ve sportu může vyhrát jen jeden. Místo toho docházelo k urážkám samotných kandidátu, ale i samotných lidí, kteří měli jiný názor. Už se ani nedivím lidem, kteří se přestali o politiku zajímat.
Češi na Novém Zélandu po srpnu 1968 a příběh emigranta Antonína Slováka
Helena Štěpánková 16.6. 07:26
Bezvadný článek, mám ráda tyto příběhy o osudech českých občanů.
Ponořte se do historie. Ve středu začíná Archeologické léto 2023
Dana Kolářová 15.6. 19:58
Zajímavé info.
Tak to bych chtěla
Hana Šimková 15.6. 10:18
To je možná pravda, ale říká se to a tak jsem to použila. Kočkám se omlouvám. Pes když někoho miluje, tak bohužel někdy miluje i toho špatného člověka. Někdy ale nemá na výběr. Taková láska se najde i v manželství, kdy žena miluje i manžela , který ji mlátí. Je tedy věrná jako pes.
Co si dáme? Kde a jak jíst, když chceme poznat pravé Řecko
Věra Ježková 15.6. 07:59
Děkuji za hezký a zajímavý článek. V Řecku jsem nebyla a bohužel se tam už nevypravím, i když mám moc ráda jeho antické období.
Marta - kurník pro slepičky
Daniela Řeřichová 14.6. 16:50
Vlaďko, líbí se mi další kapitola ze života Marty. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.