Přehled posledních diskuzních příspěvků

Šumavští vlci

Alena Velková 9.6. 11:42
Máte parádní úlovky!

Zítřek

Jana Jurečková 9.6. 08:31
Jako první jsem si dnes přečetla tuhle básničku, je moc pěkná a milá. Jste skromná jako já. Máte jen jedno přání probudit se do nového krásného dne. Děkuji.

Irena (67 let): Ze snachy se po svatbě stala semetrika, ale syn to nevidí

Miloslava Richterová 9.6. 08:30
Jiné jsou děti, jiné jsou snachy, jiná je doba i život. Soustřeďte se na ten svůj, 67 je krásný věk :-) Přejte to mladým.

Šedesátka

Jan Zelenka 8.6. 12:12
Vzpomínám si na slovenského herce Františka Dibarboru, když zpíval - "čo že je to pedesiatka, keď sa páčí nám dievčatka .." Dá se to zpívat i o osmdesátce, ale je to už houby platné. Ovšem, ani v té osmdesátce život nekončí.

Samomluva

Jarmila Komberec Jakubcová 8.6. 11:25
Článek se mi moc líbí stejně tak jako úvodní foto. Zvířátka umí "mluvit" pohledem. Na kocourkovi Piškotovi hned poznám když chce kapsičku či jen pohladit. Co se týče samomluvi, tak jedna moje kolegyně má takové motto: "samomluva je jediná možnost promluvit si s rozumným člověkem".

Nespavost i opakované zástavy dechu. Poruchy spánku mohou způsobit infarkt i duševní onemocnění

Jitka Caklová 7.6. 13:24
Přesně jak říká Kateřina Šédová ve třetím odstavci, spánek se pro mě stal důležitým víc než cokoliv jiného. Naučila jsem se chodit "spát se slepicemi" a budí mě východ Slunce. Zástavami dechu netrpím, sny se mi zdají zřídka kdy, ale jen hezké. Moje heslo je: "Zdravý spánek - nejlepší cesta k sebepoznání. Samozřejmě, že přijdou situace, kdy mě na mé "cestě" někdo "vytočí", pak stačí "odpustit páru" a jdu dál. Preventivně počítám s tím, že se vždycky najde "dobrák", který ví, na kterou "strunu brnknout", aby mě vychýlil z rovnováhy. Zdravý spánek můj zdravý život jistí ♥♥♥

O realitě života

Jitka Hašková 7.6. 09:38
Pravdivé vyjádření. Právě žít v přítomnosti a nezapomínat na minulost.

Hledej na zahradě

Anna Potůčková 7.6. 08:19
Našla jsem všechno a na ovoce v poslední větě se moc těším.

Zakládáme zahradu. Jak na to?

Elena Valeriánová 7.6. 07:58
Mám dojem, že v našem věku zakládat zahradu by bylo poněkud pozdě.

Sny o životě na chatě či chalupě nekončí vždy dobře, realita bývá krutá

Svatava Páleníková 6.6. 10:11
Naši chatu jsem prodala, sama jsem už na práci na zahradě nestačila, rodina moc neměla zájem. mrzelo mě to, ale už jsem to obrečela a teď jezdím se seniorským klubem každý druhý týden na výlety. Dnes jsem ráda, už bych na údržbu neměla ani sílu ani peníze.

Proč právě dada?

Alena Velková 6.6. 09:05
Největším světově známým dadaistou byl Salvator Dali...bohužel od něj v Čechách žádná socha v parku nikde nestojí, tak máme alespoň toto hravé zpodobnění lázeňství od našeho sochaře...mě se to líbí a děkuji za vysvětlující komentář...Hugo Duxe neznám, v první chvíli jsem si myslela, že je to Franz Josef :-)

Zamilovaní psi, fialový mák a kostel

Věra Ježková 6.6. 07:20
Soňo, díky za pěkné pokoukání. :-)

Poštovní účet s výhodami pro seniory: důchod pohodlně a bezpečně

Jitka Caklová 6.6. 07:01
Líbí se mi titulní foto, u nás je to přesně obráceně :-) :-) :-)

Kaplička svaté Rodiny v Okrouhlé získala zpět svou duši

Alena Velková 5.6. 09:04
Omlouvám se za tu hvězdičku, vlítla mi tam ani nevím jak.

Zvídavost a nadhled dělá ve stáří život příjemnější

Jitka Caklová 5.6. 06:37
První a poslední odstavec mě tedy opravdu rozesmál, neboť pojem tolerance se stal velkou neznámou. "Jinými slovy", nebo-li rozdílnosti názorů se meze kladou, ne že nekladou. Naštvanost většinové společnosti na jedince, kteří umí být šťastní z maličkostí, neboť netrpěli a netrpí velikášstvím, se stala národním sportem Čechů. Tak ať si klidně v naštvanosti závodí, ale já se tohoto závodění určitě neúčastním. Zbytečně bych zvyšovala jejich naštvanost a v tomto smyslu vítězství nikomu nezávidím. Moje "parketa" je https://www.efia.cz/blog/dopamin-jak-mit-v-rovnovaze-hormon-stesti

Jak mě málem pohřbil strom

Zuzana Pivcová 4.6. 14:23
Ano, někdy to je podobně jako nemoc takové malé upozornění, aby se člověk zastavil a něco více či méně poopravil.

FEJETON: O naštvané domovnici v našem mozku

Jana Kollinová 4.6. 14:08
Kdybych neměla také našlápnuto, tak bych se při čtení Vašeho fejetonu smála na celé to.... no, kolo. :-)

Vyznání a přání

Jana Kollinová 4.6. 13:55
Hezké téma i výzva k lásce k životu, flóře i fauně.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.