Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak jsem s umělým kolenem omylem ušel 30 km
Zdenka Soukupová 31.5. 12:38
Jindro, to je dobrá zpráva v té poslední větě. Tak přeju hodně našlapaných bezbolestných km.
Vycházka Neveklov - Mstětice
Vladislava Dejmková 31.5. 09:30
Vida, dnes je článek i s fotkami. Líbí se mi.
Lucie (51 let): O muže jsem pečovala, přesto stále slyším, že jsem zlatokopka
Jana Šenbergerová 31.5. 08:38
Lidé se "starají", řeči se vedou. Každý sám nejlépe ví, jaké pohnutky ho vedly k životním rozhodnutím, která učinil. Nemá smysl zabývat se tím, co si kdo o tom myslí, protože myslet si může, co chce. Co jsem sama nezažila, nikdy nemohu posoudit, ale i kdybych zažila, prožívat stejnou situaci mohou různí lidé vnímat odlišně.
Rozvodů přibývá, přesto všichni obdivují dlouhotrvající manželství
Ivo Patta 30.5. 20:38
Podívejte se na skutečnou "podporu" státu našim rodinám s dětmi. Najdete ji v přednášce "Sociálně ekonomický audit státního rozpočtu 2018" (slideserve.com/ivopatta/soci-ln-ekonomick-audit-st-tn-ho-rozpo-tu-2018-powerpoint-ppt-presentation), nebo ve stejnojmenné kapitole v knize Ekonomům to myslí černobíle. Knihu si můžete vypůjčit v městské knihovně. Až si to přečtete, přestanete se divit faktu, že v roce 2022 jsme vymírali tempem 148 nenarozených dětí DENNĚ. Dětí nenarozených do VYROVNANÉ demografické bilance.
Pěstuji růži
Zuzana Pivcová 30.5. 16:13
Přeji Vám, abyste tu příčinu záhy celému světu vyjevil. Ta růže si to zaslouží. :-D
Červnové důchody budou v průměru o 755 korun vyšší. Průměrný důchod vzroste na 20 210 korun
Eva Stoklasová 30.5. 16:10
Ty průměry mě fakt štvou..
Rozkvetlé České středohoří
Jan Zelenka 30.5. 10:05
Mojí srdeční krajinou je Třebenicko, odkud pocházejí i moji rodiče. Košťálov, Skalka, Kozí horky, Raškovec, atd. Květnový pohled z Raškovce, nebo z Kozí horky na bělostné, rozkvetlé sady v okolí Chodoulic, je nezapomenutelný. Když jsme jednou s otcem vylezli na Velkou Kozí horku, otec až zaslzel a omlouval to tím, že mu něco spadlo do oka. On byl třebenický rodák a až zuřivý fanda středohorských kopečků. Zdědil jsem to po něm. Bohužel, pokročilá artróza mi už nedovoluje to, co tak úžasně zvládá Alena.
Stačí si najít místo
Dana Puchalská 30.5. 08:05
To je krásný kout naší minizemě . Tam by se mi doopravdy moc líbilo.
Tiší lidé
Vladislava Dejmková 29.5. 06:52
To je opravdu přínosný článek. Tedy alespoň pro mě, protože jsem si leccos osvěžila i ujasnila.
Titul mistrů světa v hokeji vybojoval tým Kanady. A kdo zvítězil v naší tipovačce?
Dana Kolářová 28.5. 21:55
Blahopřeji vítězům, děkuji redakci za tipovačku a těším se na rok 2024 !
Přemýšlení seniorky: Smysl života a jeho hledání
Jiří Dostal 28.5. 13:21
:-) Taky jdou na mě lidumilné choutky a člověka bych si dal i k obědu :-)
FEJETON: Parťák pro Robinsona Crusoe
Jana Vargová 28.5. 10:03
Pane Poláku, nedělní ráno bez Vašeho fejetonu je jako kdyby se Slunce někde zaseklo. Díky moc.
Máme to ve svých rukou
Alena Velková 28.5. 09:35
Studovala jsem v sedmdesátých a osmdesátých letech a s mým kádrovým posudkem to fakt nebylo úplně jednoduché...abych se dostala na gympl, mohla jsem se hlásit jen do třídy s výukou němčiny a musela jsem udělat přijímačky líp než ostatní, takže jsem se na ně opravdu hodně učila...pak jsem měla čtyři roky poměrně klid, ale nakonec jsem si nesměla dát přihlášku ani na medicínu ani na humanitní VŠ ani KU, jen na VŠ technického typu mimo stavárnu a architekturu a tam už jsem velký výběr neměla, tak jsem si vybrala VŠCHT, která mi z těch těžkých škol přišla nejlehčí, takže jsem vystudovala chemii, protože jsem to těm komoušům udělala naschvál :-) no a po promoci mě zas nikdo nechtěl zaměstnat, tak jsem sehnala jen středoškolské místo...
Tři lekce z ukrajinské češtiny
Libuše Křapová 27.5. 16:35
Oldo, dobrý :-) doufám, že se i s dalšími lekcemi ukrajinštiny podělíš. Chceme také chodit do kurzu pro pokročilé -:) (Mluvím pouze za sebe a se mnou souhlasící.)
Jak moje múzy trucovaly
Martina Růžičková 27.5. 09:04
Přeji co nejčastější přítomnost patřičných múz. :-)
Pozor na znečištění náhlým bohatstvím
Daniela Řeřichová 27.5. 06:51
Ano, moudrá, stále platná filozofická úvaha. Svět je zahlcen zbytnými věcmi.
Džínové šaty sluší štíhlým stejně jako baculkám. A na věku nezáleží
Dana Puchalská 26.5. 17:25
Džínovou módu mám ráda. Mně osobně se líbí model č.5.
Moje vlastní zkušenosti ze "Seznamky i60"
Miloslava Richterová 26.5. 13:05
Pane Dvořáku, Vaše tvorba je krásná, článek ojedinělý, přeji, aby nezapadl v záplavě dalších a aby ho našly oči, které ho najít mají. Přeji Vám hodně štěstí.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.