Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vláda schválila návrh na úpravu předčasných důchodů a valorizací, plné navýšení důchodů o inflaci zůstane

František Horák 26.5. 11:05
„Chci zdůraznit, že nadále budeme v době extrémní inflace důchodcům pomáhat se zvýšenými náklady. K jejich pokrytí ale bude nově sloužit dočasný příspěvek. Dosavadní nastavení mimořádných valorizací způsobovalo rozevírání nůžek mezi bohatšími a chudšími seniory. To nyní chceme změnit,“ přiblížil ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka. Hmmj, pan Jurečka si zřejmě naivně myslí, že po poklesu inflace se ceny okamžitě vrátí na původní úroveň a nebude třeba nadále poskytovat dočasný příspěvek namísto mimořádné valorizace. To nikdo normální nemůže myslet vážně ... opravdu si myslí a sám věří tomu, že všichni občané jsou až natolik hloupí?

Obrázky z cest – Srbsko a okolí

Marie Novotná 26.5. 10:28
Krásná vzpomínka na super akci. Fotečky jsou důkazem,že bylo nádherně ve společnosti íčkařů.Díky za vzpomínku.

Proč se nedíváš?

Alena Velková 26.5. 08:50
Děkuji, moc se mi líbí.

Tropy

Vladislava Dejmková 26.5. 06:15
Dočetla jsem až nakonec, ale všechna slova jsem si nepřiřadila. Asi by to chtělo více času a soustředění...

Jalová hra pod Jalonenem. Čeští hokejisté si medaili letos rozhodně nezasloužili

Jan Zelenka 25.5. 18:57
Nijak zvlášť jsem hokej nesledoval, ale nelze být pořád na špici. Generace bývalých skvělých hokejistů odešla, útlum je nejen v hokeji, ale i ve fotbale. Hokej je stále víc brutálnější, vážné úrazy se množí a na to se dívat nemusím. Ve sportu se točí stále více peněz a vytrácí se jeho původní smysl.

Putování k Valašskému orloji v Držkové

Marie Měchurová 25.5. 12:50
Hezký článek. Vámi popisované trasy dobře známe, jsou to naše milované Hostýnské hory. A Říka, ta nikdy nezklame!!

Zemřela Tina Turner, statečná žena s nezaměnitelným chraplavým hlasem

Naděžda Špásová 25.5. 09:50
Tuto paní zpěvačku jsme měli moc rádi. Já mám tzv. chrapláky ráda jak u zpěváků tak u zpěvaček. Její hvězda už bude zářit jen na nebi. Budiž jí země lehká.

Barevnou cestou

Libuše Křapová 25.5. 08:09
Danielo, díky za rozkvetlou procházku :-) my jezdíme za rozkvetlými rododendrony do zámeckého parku v Buchlovicích. Také nádhera.

Chorál jara

Daniela Řeřichová 25.5. 07:18
Krásná svěží jarní poezie, díky.

Jitka Hašková: Jóga a buddhismus mi pomáhaly překonávat životní útrapy

Daniela Řeřichová 25.5. 07:17
Děkuji J. Raškovi za zajímavý rozhovor se sympatickou, vzdělanou a vždy elegantní Jitkou Haškovou. Vážím si jejího nadhledu při řešení životních peripetií a přeji jí dobré zdraví a hodně radosti při pěstování mnoha zájmů. :-)

Ať má smysl pro humor. Tak si muži představují partnerku

Jana Vargová 24.5. 13:28
Z pohledu našeho věku, je nám dohromady 143 let, jsme spolu jen 21 roků. A stále se něčemu smějeme. Humor ve vztahu považuji za potřebný, nezastupitelný a jak říká klasik: Nejztracenější den našeho života je ten, kdy jsme se nezasmáli.

Zajištěná budoucnost pro všechny je tu

Alena Velková 24.5. 12:55
Náschvalníčků mám doma několik, ale musím je pochválit, že mi věci po čase zase vracej, ale bohužel ve chvíli, kdy už je nepotřebuju :-)

Imobilní senioři se mohou vrátit do aktivního života, míní Jakub Kočnar ze společnosti Selvo

Libuše Křapová 24.5. 11:03
Souhlasím, že různé vozíky a skůtry lidem hodně pomůžou. I u nás na vesnici se jich v posledních letech několik objevilo. Ono hodně záleží na osobním nastavení jedince. Pokud sám sebe přesvědčí, že už mu to nestojí za to, že na něm nezáleží, nebo dokonce že je to pro něj škoda peněz, že děti a vnoučata je potřebují víc, tak ze života v podstatě nic nemá a postupně se z něj stává ten tzv "ležák". Problémem by mohlo být, že i když hodně zlevnily, někteří na něj peníze prostě nemají. Možná by v článku mohly zaznít i rady, kam se v tom případě obrátit o pomoc, jestli se vozíky řadí mezi imobilizační pomůcky a jestli je na ně nějaký příspěvek.

Socha Krista chrání Rio de Janeiro přes 90 let. Kolik let bude chránit obec Úžice?

Alena Tollarová 24.5. 09:54
Poprvé jsem sochu, která tam dříve nebyla, viděla z auta cestou po dálnici. Nedalo mi to a zjistila jsem, že mě opravdu nešálil zrak a socha tam stojí. Jeli jsme se na ni podívat v zimě, právě když napadl sníh. Vytvořila jsem v něm tenkrát stopy a vystoupila k soše. Je od ní vidět Říp. Fotku jsem tenkrát dávala i na FD. Říkala jsem si, že se tam musíme někdy zajet podívat, až bude hezky a celý areál ožije, ale ještě k tomu nedošlo.

Tohle všechno se vážně děje?

Alena Velková 24.5. 07:36
Super, pobavila jsem se...taky mám vyfocených pár takových kuriozit :-)

Menstruace, neplodnost, sex. Témata, která mnoha lidem vadí

Lenka Kočandrlová 23.5. 15:41
Řekla bych,že rozpitvávat soukromé problémy veřejně, se stalo znakem dnešní doby. Když má někdo potřebu se svěřovat se svými intimními záležitostmi kdekomu,ať si to dělá,ale musí si uvědomit,že ostatní to nezajímá ! Co si vzpomínám,tak jsme se v 70. - 80. letech normálně bavili o teplouších,jak žijí,protože jsme jich znali dost. Oni si poklidně žili,nikdo jim nijak neubližoval. Nyní je vše zbytečně agresivní,když se neustále chce dosáhnout pro různé menšiny nějaká extra práva ! Nejdřív jsou povinnosti,až pak práva,to je můj názor. I za mého mládí byla děvčata,co nám ve škole vyprávěla detaily o svých menstruacích, o sexuálních zážitcích, ale povětšinou to byly spíš jednotlivci , tak je to asi i dnes,jen se všemu věnuje po sítích a pod. mnohem větší pozornost, tak si mnozí myslí,že se to má dělat / říkat. Taky se týká těch comingoutů, jakmile narazím na něco takového,tak si hned myslím,proč to někdo dělá ? Jeho okolí to dávno ví, cizí lidi to fakticky nezajímá, snad se chtějí tyhle osoby zviditelňovat aspoň tímhle,když už jsou v životě obvykle jen šedé myši.

Povídka: Nemocniční nevěra

Naděžda Špásová 23.5. 14:05
Povídka s dobrým koncem. Pokud je to skutečné je to ještě lepší.

Výlet do Jeseníků

Naděžda Špásová 23.5. 11:19
Jeseníky bych chtěla navštívit, ale asi se mi to nepodaří. Moc hezké fotky.

Oči

Vladislava Dejmková 23.5. 09:56
Také ráda a snad taktně pozoruji oči lidí. Ale někdy mě překvapí i mé vlastní...

Procházka za uměním

Eva Mužíková 22.5. 09:22
Přestože vytvořit něco takového je asi náročné neoslovilo mne to. To pejskové mé oko potěšili.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.