Přehled posledních diskuzních příspěvků

Procházka za uměním

Eva Mužíková 22.5. 09:22
Přestože vytvořit něco takového je asi náročné neoslovilo mne to. To pejskové mé oko potěšili.

Mladí by měli starým lidem naslouchat a chodit k nim pro radu,“ říká spisovatelka Michaela Klevisová

Jana Hošková 22.5. 08:49
Moc pěkný článek! A zajímavý,držím autorce detektivek palce,byť jsem žádnou její knihu ještě nečetla.Líbí se mi její životní postoj i názory.Jsem též milovnice anglických filmů vč.detektivek a nesnáším krutost a násilí tak obvyklých ve filmech a knihách současných.

Jdu

Vladislava Dejmková 22.5. 08:22
Krásné a procítěné. Děkuji za osvěžení mysli.

FEJETON: Jak jsem pomstil milovanou dámu

Jana Vargová 21.5. 09:25
Ne,ne,ne, tomuto krásnému fejetonu patří 10*. Svým prstům jsem už vypadala.

O královi v klobouku

Daniela Řeřichová 21.5. 09:20
Děkuji za velmi zajímavý článek o osvíceném panovníkovi.

Marta - zkus mě vyslechnout

Blanka Lazarová 21.5. 09:11
Vlaďko, jedním dechem :-)

Vycházka Srbsko - Beroun

Dana Puchalská 21.5. 06:32
Je to opravdu krásná část naší země.

Vzhůru k pramenům

Naděžda Špásová 20.5. 14:29
Tak tam to neznám, taky ráda fotím vodu. Určitě je to tam moc hezké podle tvých fotek. Šumava je krásná.

Ženy, které cestují samy. Každý rok jich přibývá

Vlasta Ledlová 20.5. 09:04
Právě jsem sama v Rakousku a cekám na lanovku na vyhlídku na Dachstein a potom do Hallstattu. I seniorky cestují samy. :)

Stoletý

Jana Šenbergerová 20.5. 08:26
Moc hezké vzpomínání i přání, ke kterému se připojuji, i když s naším digitálním radiopřijímačem moc nesouzním.

Moji, tvoji a naši

Jana Jurečková 19.5. 14:01
Já mám stejný názor. To nejdůležitější v životě jsou mezilidské vztahy. Zvlášť pokud jsou ve vztahu děti. My dospělí jsme jim pak dobrým příkladem pro život. Pokud bych byla na vašem místě také bych neřekla dívence, že nejsem "pravá" babička. Podle mě to není důležité...Líbí se mi, jak hezky se staráte o vnoučata, ne každý dokáže takový být. Já jsem měla takového tatínka, moje malé děti miloval, byly pro něj vším. Ještě dnes si toho vážím

Advantage Barcelona

Vlasta Ledlová 19.5. 11:05
Tenis z Barcelony jsem viděla jen v televizi. Bohužel. Na vlastní oči je světový tenis úplně jiný zážitek. Viděla jsem ty nejlepší na Laver Cupu v Praze, ve Wimbledonu, na Turnaji mistrů v Londýně a dalších místech. A ženský tenis každoročně v Praze na turnaji WTA. Teď se těším na televizní finále z turnaje ATP v Římě. :)

Střípky z Prahy: Cestou na sraz íčka v Srbsku

Helenka Vambleki 19.5. 09:18
Teda, Blanko, smekám. Ode mne dostáváš označení Aktivní návštěvník Prahy. Myslím, že ani rodilý Pražák by toho za pár hodin tolik nestihnul :-)

i60 PLUS aneb Íčko bez reklam

Jana Vargová 19.5. 08:21
Díky, pane Raško. Ráda touto cestou pomohu. Reklamy nás za chvíli pohltí. ?

Zuzana (62 let): Nechala jsem si vymýt mozek a málem přišla o rodinu

Naděžda Špásová 18.5. 09:32
Je dobře, že jste se našla. Pořádání takových kurzů a seancí je dnes v módě, ale jak sama říkáte, je to tahání peněz z osamělých lidí. Přeji vám hodně štěstí a radost ze života.

Básně 4

Věra Ježková 18.5. 09:10
Jendo, krásné.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.