Přehled posledních diskuzních příspěvků
René
Věra Lišková 16.4. 12:14
Dokument jsem viděla, a pocit z něj byl smutek nad zmařeným životem. Nevím, kde se stala při výchově Reného chyba. Třeba u svých rodičů jsem cítila, že jsou ve svém povolání dobří, měli svou práci svým způsobem rádi, nešlo jen o vydělávání peněz. René se jen vymlouval a hledal chybu hlavně u druhých a ne u sebe a chtěl od společnosti jen brát a nic jí na oplátku nevracet.
FEJETON: O hřejivém slunci a zelném salátu
Jiří Dostal 16.4. 11:15
:-) Základem štěstí je schopnost vážit, hodnotit svůj úděl, ale rozmar se někdy hodí... :-)
Čas zkracování
Jan Zelenka 16.4. 10:03
Bohužel záměrem výrobců je dávat na trh výrobky, které mají omezenou životnost maximálně do záruční doby. Jinak by přišli o kšeft. Co se týče zkracování, zjistil jsem zajímavou okolnost. O co přicházím s lety na výšce, o to samé přibývám v pase. Hezký článek, paní Kollinová.
Vzpomínka na letní den
Alena Velková 15.4. 14:17
K velkým psům také raději přistupuji s respektem...hezká příhoda.
Tip na výlet: Zámek Chyše, kde se inspiroval Karel Čapek k napsání Krakatitu. Co se tenkrát stalo?
Blanka Lazarová 15.4. 08:10
Ne každá památka dopadne dobře. Tady se to povedlo, Lažanským patří veliký dík. Honzo, pěkný tip na výlet, byl bys dobrý průvodce, vlastně jsi výborný průvodce. Už se těším na další poznávačky. :-)
Velikonoční výšlap
Blanka Lazarová 15.4. 08:00
Marie, pěkná vycházka, dobrá parta, pěkná fotodokumentace a jistě i pěkné vzpomínky. :-)
ČSSZ nestíhá vyřizovat žádosti o důchod. Průměrná doba řízení už překračuje zákonnou lhůtu 90 dní
Daniela Řeřichová 14.4. 22:24
Jsme jenom lidé. Trochu empatie, prosím. :-)
Úspory seniorů. Kam schovat našetřené peníze před vysokou inflací?
Alena Velková 14.4. 09:48
Jo, tak to jsme taky chtěli investovat do fotovoltaiiky...vloni v srpnu jsme zaplatili 60% z ceny jako zálohu, coz nebylo úplně málo...mělo být hotovo do listopadu 2022...dodnes nemáme nic realizovaného a peníze zpět také ne...Malina group dělá mrtvého brouka :-(
Husův vrch
Dana Kolářová 14.4. 08:24
Soňo, asi bych se na žlutou záplavu dívala jen z úpatí kopce. :-) Přeji šťastná stoupání.
Raději zešílet v přírodě
Hana Šimková 14.4. 07:22
Hani, velmi zajímavý článek. To ponoření se do klidu je asi velmi pěkné.
Básně 1
Hana Šimková 14.4. 07:17
Moře, to je moje láska, kterou už nikdy neuvidím. Ta úvodní fotka je moc pěkná.
Stáří je potvora zrádná
Margita Melegova 13.4. 08:29
Stari mi nevadi, jsem s tim stavem smirena, vadi mi kazda navsteva v ordinaci pokazde se dozvim, ze mam dalsi nezvanou navstevu ve svem tele.
Znovuzrození v gobelínu
Blanka Lazarová 13.4. 08:21
Pěkná upoutávka. Při procházce po Pražském hradě se hodí zastavit. Děkuji. :-)
Knoflík, frajer, pumpa. Slova převzatá z němčiny nevadí, ta z angličtiny pobuřují
Pavlína Vavříková 13.4. 06:05
Člověk si ani neuvědomuje, kolik slov jsme převzali z jiných jazyků. Článek se mi moc líbí.
Motýlí krása
Jana Šenbergerová 12.4. 13:02
Děkuji za pěkný článek i fotografie. Motýly mám ráda a je mi líto, že jich ubývá.
7 signálů, že srdce selhává
Margita Melegova 12.4. 10:16
Jasne popsane priznaky mel by si to kazdy precist, mnohym by to pomohlo staci vcas vyhledat lekarskou pomoc.
Do stovky 2023: Úvaha o soutěži vyhlášené portálem i60
Jitka Hašková 12.4. 09:59
Vítám vás na i60, sama jsem tady od roku 2015. Projekt do stovky již trvá několik let, vždy se vypisuje na kalendářní rok zvlášť.
Řeči řeči řečičky
Taťana Veselá 12.4. 07:55
Hezké vyprávění :) a já si zrovna na nějaká naše slovíčka nemůžu vzpomenout..., jen že jsme říkali šuspajtl (děkuji za vysvětlení) a na kopáním jsme neměli míč, nýbrž merunu a taky jsme skákali gumu nebo hráli školku s míčem, který jsme si pinkali o zeď domu a lítali jsme venku :) No, koukám, slabý odvar proti vašemu povidání :-D
Alibisté
Lydie Jakubcová 11.4. 17:01
Tohle je hodne casty projev a ztracite kamarady a duveru...zbytecne.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.