Přehled posledních diskuzních příspěvků
Žádné maso, ani práce na zahradě. Co se smí a nesmí dělat na Velký pátek?
Alena Švancarová 7.4. 10:41
Tak to je velký průšvih,chystám se péct mazance.
Jak jsem utekla velikonočnímu cirkusu
Martina Růžičková 7.4. 07:01
Vtipně napsaný článek. Taky jsem mívala z některých tradičních zvyklostí hrůzu. Jen ten váš tehdejší útěk před velikonočními zvyky musel být taky bolavý.
Z Řepice do Domanic přes vrch Jaslov
Alena Velková 6.4. 18:35
Hezký výlet a jak vám to s pejskem na společné fotce sluší!
Babi, tohle nesmíš. Děti vychovávají rodiče a prarodiče. Úlet nebo trend?
Miloslava Richterová 6.4. 08:47
S p. Jiřinou Prekopovou dlouhodobě souhlasím, jinak objetí by nebylo špatné, ale opravdu v terapii, zažila jsem, že to bylo používáno rodičem naprosto nevhodně, místo aby si vzal ponaučení o rodičovské autoritě. Děkuji za pěkný článek, na otázku v nadpise odpovídám jednoznačně ú l e t ! Díky :-)
Splněné přání
Milan Březina 6.4. 07:21
Srdcařský článek. Chybičky se však vloudily. Pokud byl vítr na Sněžce, tak lanovka končila na Růžohorkách, nikoliv na Medvědíně ( to je úplně jiná lanovka ve Špindlu ). Chtěla jste na Luční boudu, ale rolba prý jela na Labskou boudu. Ta se nachází také u Špindlu. Smutná historie: Po Mnichovu boudu ze vzteku zapálily stahující se ČESKÉ jednotky. Jakoby ta krásná budova mohla za lidi a jejich zpackanou politiku.
Hádanka: Můj kardinální úlet při odhadu
VANDA Blaškovič 5.4. 11:23
Ještě jsem zapomněla napsat, že jsem prohrála v hospůdce 1000,-Kč...:) ach jo...vy to budete mít zadarmo..:). Děkuji!
Nová Strategie rodinné politiky ocení a podpoří rodiny ve všech fázích života
Ivo Patta 5.4. 10:27
Skutečná Nová strategie (pro)rodinné politiky, založená na základě nových zákonů č. 586/1992 Sb., o daních z příjmu a č. 589/1992 Sb., o pojistném na sociální zabezpečení je zrcadlovým obrazem politiky, která nám přinesla silné ročníky ze 70. let minulého století. Výsledkem snížení daňového zohlednění nákladů na výchovu dětí v rodině k 1. 1. 1993 z 50 % na 12,5 %, tj. o tři čtvrtiny, byl propad porodnosti o 30 000 novorozenců za tři roky (Hiršl M. 2004). V roce 1995 spadla úhrnná plodnost žen pod 1,3 dítěte/ženu a pracující populace Česka začala hromadně vymírat. Více na straně 129 v kapitole Výzva pracujícím rodičům. Vyčíslení pro-rodinné politiky státu na str. 172 v kapitole Sociálně ekonomický audit státního rozpočtu 2018. Obě kapitoly nalistujete v knize Ekonomům to myslí černobíle (knihu si můžete vypůjčit v městské knihovně).
Z Dobrše do Vacova
Irena Mertová 5.4. 09:31
Moc hezké. A když si představím, že byly doby, kdy zvon z Pošumaví bylo slyšet do Prahy... :-)
O seniorské spokojenosti
Jitka Caklová 5.4. 08:15
Píši za sebe, neplánuji, nečekám AŽ o mně vláda rozhodne, AŽ budu moci to či ono, to bych se nemusela také dočkat. Žiji přítomností, tady a teď. Počasí není můj velitel, můj velitel je podstata mého bytí. Od 1. 1. letošního roku mám na koloběžce najeto 520 kilometrů. Svůj život mám ve své moci ♥♥♥
Zlatá prasátka a jiné...
Alena Velková 4.4. 11:43
Zlatá prasátka na Vánoce byl dobrý nápad...tehdy byla opravdu každá korua dobrá...no vladtně to platí pořád :-)
Pojďte s námi až do stovky a získejte atraktivní ceny!
Marie Měchurová 4.4. 11:13
Už jsem nakrémovala pohorky. I tyčky jsou připraveny. Děkujeme za inspiraci.
Barva zvláštní ponurá
Jana Kollinová 4.4. 09:53
Výběr úvodní fotografie umocňuje temný tón veršů. Děkuji, působivé.
Přemýšlení seniorky: Jak vydržet co nejdál
Jana Hošková 4.4. 07:23
Perfektně napsané !!! A jak pravdivé. Tělo stárne, ale důležité je, když "duše" zůstává mladá. Ale bohužel to nejde zrovna moc dohromady...jak kdosi kdysi tento stav popsal: Duše se hádá s tělem. Tak to prostě je a my s tím musíme bojovat, dokud to jde ! :--))
Obrázky z cest: Mandloňové sady v Hustopečích u Brna
Daniela Řeřichová 3.4. 12:49
Blanko, díky tvým fotografiím jsem se ocitla na pohádkovém místě. Mandlárnu jsem navštívila v Brně. :-)
Přijďte na operetu Ples v hotelu Savoy a prožijte jedinečný večer ve Státní opeře!
Libuše Křapová 3.4. 11:11
Škoda, že pro mne je to daleko.
Vybrali jsme vítěze soutěží Příběhy starých fotografií a Místo mého srdce
Marie Novotná 3.4. 10:40
Gratuluji všem oceněným.
Levné doplňky mohou udělat mnohdy více parády než luxusní šperk
Olga Škopánová 3.4. 10:08
Nemám pocit, že by dámy na fotografiích byly vyššího věku.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.