Přehled posledních diskuzních příspěvků
Sůl nad zlato aneb pohádkový Hallstatt
Daniela Řeřichová 25.3. 07:00
Pěkné fotografie. Byli jsme v Hallstattu asi před 20 lety, opravdu stojí za návštěvu.
Příběhy starých fotografií: Nevěřte pověrám
Vladislava Dejmková 24.3. 06:22
Pouze v mírných obměnách slýchávám to stejné. Možná i se stejným tónem. Z nadhledu je to fajn, v realitě mě to občas "sebere".
Vkus „starších kluků“
Jiří Libánský 23.3. 14:49
Výběru kvalitního stylového koženého oblečení věnuji spostu času a peněz. Nemyslím si, že každý "zamrzlý roker" musí působit jakkoliv omšele. Pokud tak působí, je to spíš otázka mentality, než stylu oblečení.
Přemýšlení seniorky: Dovolte nám zažívat pocit, že jsme stále potřební a platní členové společnosti
Olga Škopánová 23.3. 08:33
Spokojenost s vlastním životem a pocit užitečnosti si každý musí zařídit sám a nemůže žádat, aby mu ji zařídil někdo jiný.
Sport
Alena Velková 22.3. 09:24
Tenhle článek je asi omyl, protože jste ho tu už měla 12.3. pod názvem "Chci být aktivní"
Na mládí se vzpomíná v dobrém, i když za moc nestálo. Čím to je?
Věra Ježková 22.3. 08:34
Asi jsem výjimka potvrzující pravidlo. Mám spíš vzpomínkový pesimismus, vycházející z realismu.
Královská zahrada mezi zimou a jarem
Blanka Lazarová 22.3. 08:13
Martino, úžasná procházka a perfektní dokumentace. Zase jsem se něco nového dozvěděla a zavzpomínala. Podobnou trasu jsem si prošla před několika lety a v restauraci Lví Dvůr jsem za totáče brigádničila. :-)
Vtipnější vyhrává! Kdo vyhrál v poslední fotosoutěži?
Elena Valeriánová 21.3. 17:36
Gratuluji všem!!!
Ukázky z Duhy I
Elena Valeriánová 21.3. 14:07
Nějak jsem nepochopila. Je to reklama na knihu? Pokud ano, tak bych si tu knihu na jejím základě nikdy nekoupila. Chybí mi v ukázce myšlenka, podnět ... zřejmě si stojím na vedení.
I na Moravě máme Poděbrady
Alena Velková 21.3. 11:18
Moc pěkný výlet... přiznám se, že Zeleného Patrika jsem ještě nepila a ani o něm nikdy neslyšela...mám co dohánět :-))
Místo mého srdce: zámecký mlýn a okolí
Svatava Páleníková 21.3. 07:55
Pěkně jste popsal místo svého mládí. Také na ně často vzpomínám, náš dům, ve kterém jsem prožila dětství, už neexistuje.
Jarní vzpruha
Anna Potůčková 20.3. 16:19
Určitě to byl bezva výlet. Je vidět z fotek, že počasí Vám přálo. Moc hezké fotky jsi pro nás nafotila. Zejména ty s vodou které mám já nejraději.
Sako sluší v každém věku a na jaře je nejlepší variantou
Daniela Řeřichová 20.3. 15:40
Sako je nejčastěji zastoupeným oděvním prvkem v mém šatníku.
Co mám rád?
Naděžda Špásová 20.3. 11:05
Je vidět, že jsi spisovatel. Člověk má rád spoustu věcí, proto jsme asi lidí.
Vzpomínky na covid
Jan Zelenka 20.3. 10:48
Život nemá logiku. Říká se, že ti největší lazaři žijí dlouho. Mí dva spolužáci, kteří v životě snad nemarodili, sportovci a chlapi jak hora zemřeli po prvním infarktu. Tak si říkám, zaplaťpánbůh za mých 15 diagnóz. Člověk nerad ztrácí dobré přátele, pane Berko.
O kouzlu těla a duše
VANDA Blaškovič 20.3. 08:23
Nejkrásnější pohled je na nahé ženské tělo. Krásná fotografie! Na zdejší poměry docela odvážná.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.