Přehled posledních diskuzních příspěvků
Díky, tati
Jana Šenbergerová 28.2. 14:26
Hanko, přečetla jsem jedním dechem. Někdy i nezávislost na čemkoliv nebo komkoliv může napáchat dost škody ve vztazích, natož jakákoliv závislost. Přeji vám, ať jste brzy zcela fit a spokojená.
Příběhy starých fotografií: Tatínek ve vzpomínkách
Daniela Řeřichová 28.2. 11:28
Milá paní Marie, Vaše vzpomínky čtu vždy s velkým pohnutím. Cítím z nich hluboký cit a lásku k rodině, která to neměla lehké. Fotografie přinášejí atmosféru tehdejší doby, máte bohatý archiv. Spolky byly solí života lidí na venkově i ve městech. Díky za ně.
Ubručený důchodce je mýtus. Mnohem víc je mezi nimi optimistů
Hana Rypáčková 28.2. 08:23
Že na Íčku nejsou ubručení? Na Ringu a Politice je jich dost. Hloučky důchodců se svěšenými koutky a strachem v očích, se vzteky zaťatými pěstmi na každém rohu a v cukrárnách, v lázních.. Oni by vše dělali líp...
Místo mého srdce: Jeníšův Újezd
Blanka Lazarová 28.2. 07:23
Paní Taťano, napsala jste moc hezký příběh , kdy váš domov žije už jen ve vzpomínkách. I takový je život. Ale ve vašem srdci zůstane navždy, stejně jako vaši blízcí. Děkuji, že s vámi můžeme tyto příhody sdílet. :-)
Labyrint digitálního světa: Čárový kód a QR kód
Blanka Lazarová 28.2. 06:40
Vlaďko, dík za velmi fundované informace. :-)
Více než třetina českých žen zažila domácí násilí. Týrané jsou i seniorky, a to mnohdy svými vnoučaty
Pavel Ouběch 27.2. 10:29
Domácí násilí je i psychické týrání. Tedy nutno říci:
Více než dvě třetiny českých mužů zažilo domácí násilí.
Zimní Františkovy lázně a okolí
Naděžda Špásová 27.2. 10:10
V těchto lázních jsme před lety taky byli, dokonce jsme s sebou měli i pejsky. Hezké fotky.
Příběhy starých fotografií: Železná vrátka do mého dětství
Jiří Dostal 27.2. 07:45
:-) Něco ze starého Ginsburga a Zdeňka Borovce v podání Evy Pilarové - Vosková panenka: Že prý někde na světě jsou dvířka a u nich klíč,/ tamtudy vcházejí do dětství ti, kterým je už šestnáct pryč./ V zámku klíč se otáčí, jen prosím vejděte dál,/ uvítá vás vosková panenka, s kterou si kdysi kdosi hrál... :-) dál na YOUTUBE
Místo mého srdce: Paříž
Alena Velková 26.2. 08:41
Fotka je skvělá a článek perfektní!!! My už se raději organizovaným zájezdům vyhýbáme. Jezdíme sami. Sice toho možná vidíme míň, ale jsme zase víc v pohodě. Rozumím vám :-)
Stará židle houpací
Blanka Lazarová 26.2. 08:28
Díky, připomnělo mi to krásná mladá léta u nás na chalupě. :-)
FEJETON: Moudrost přímo prasečí
Dana Puchalská 26.2. 07:25
Děkuju za skvělý fejeton, který patří k mojí nedělní kávě. Opět jsem se krásně pobavila.
Broumovský klášter
Naděžda Špásová 25.2. 10:48
Podle fotek je to tam moc hezké. My jsme podobnou zkušenost loni měli v klášteře v Doksech. Provázel nás klučík asi tak kolem 16, ale byl prima. Taky jsem o tom psala.
Bez emoční inteligence se nežije dobře
Jiří Dostal 25.2. 10:02
:-) :-) Velice inspirativní pro časy omezeného mezigeneračního kvasu a varu, svou emoční genialitu rozvíjím stereotypem hluchoně : "Cožééé? Co si řikáál?" :-) :-)
Naše krajské město Zlín, místo, kam se vždy ráda vracím
Vladislava Dejmková 25.2. 07:05
Velmi působivý a zajímavý pŕíspěvek, vhodně doplnéný fotografiemi. Ve Zlíně jsem byla pouze jednou služebně a “ve spěchu”, takže jsem z něj nic neviděla.
Přběhy starých fotografi: Kdopak to asi je?
Marie Ženatová 25.2. 05:26
Moc děkuji za zajímavý článek. I já jsem podědila podobné i velmi historické fotografie*
Nebojte se cestovat bez cestovky. My cestovali na řecký Milos, díl druhý
Jan Zelenka 24.2. 10:53
Řecko je nádherná země. Jak lidé, příroda, moře, památky. Mám na naše cesty ty nejlepší vzpomínky. Trochu byl problém s komunikací. Musel jsem použít jak angličtinu, tak kupodivu i němčinu.
Od masopustu po Velikonoce
Jan Zelenka 24.2. 10:50
Věrko, tvůj článek je nádhera. Stručný, výstižný, doplněný fotkami. Jako informace o našich tradičních svátcích konce zimy a začínajícího jara zcela vypovídající. To podstatné je, že celá řada ustálených zvyků má svou tradici ještě z předkřesťanských dob. Nelahozeveský masopust býval skutečně tradiční i s odsouzením Bacchuse. Dával jsem o něm článek.
Šíleně barevné svetry jsou v módě. Trendem je využít každý zbytek vlny
Jana Kollinová 24.2. 10:03
Vzpomínám si, že jsem příliš nejásala, když mi maminka upletla občas svetr ze zbytků vlny, i když barvy dokázala sladit.
Myšička a její přátelé
Taťana Veselá 24.2. 07:58
Hezke vzpominani. Umorna pedagogicka prace s rumemicemi me pobavila :-) stejne jsou vzpominky tady na icku uzasny. Dnesni deti mi prijdou ochuzene o ty 'obycejne" zazitky. Umeji si vubec spolu venku hrat, kdyz jdou zrovna ven? Mozna ano, jen to treba nevidim. Diky za sdileni:)
Místa mého srdce
Jitka Caklová 24.2. 07:51
Krásně napsáno, krásné fotografie - i pro mě je domov tím nejcennějším místem mého srdce ♥
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.