Přehled posledních diskuzních příspěvků

FEJETON: Pracháči, nezlob se!

Jiří Dostal 19.2. 06:39
:-) Bravo, taky jsem pro vyhnání Amíků z Evropy a pro cinkot podkovy kozáckého koně na Václaváku... :-)

Fotoreportáž: Předjaří - doma i za humny

Jan Zelenka 18.2. 23:02
Kytky máš skutečně krásné. Tohle už se nikdy nenaučím.

Valentýn, Santa Klaus a Děda Mráz mi nic neříkají

Alena Velková 18.2. 18:22
Já si myslím, že Ježíška jsme si uhájili, a že nám ho nikdo nevezme. Nicméně v dnešním podání je i Ježíšek konzum, který začíná hned po Dušičkách, někde i dřív...Obchodníci chtějí vydělat, ale my přeci nemusíme nakupovat jak zběsilí, pokud nechceme, ne? Takže mě nikterak neuráží, když mladá generace slaví Valentýna, je to svátek zamilovaných, a to je pozitivní. My na to zvyklí nejsme a už si ani nezvykneme. Nevím, jak nákladné dárky si mladí dávají, ale kytička udělá ženě radost vždycky.

Monika Vojkůvka: Jóga není o výkonu ani o soutěživosti. Proto je vhodná pro každého, bez ohledu na věk

Jindřich Berka 18.2. 09:03
Rád bych cvičil ale tím, že celý život i dnes hraji sporty, kde se mi zkracují svaly (fotbal, tenis, nohejbal, pinec a další), tak neudělám turecký sed ani nenanátáhnu nohu. Bohužel. Jindra

Dva senioři a jedna appka

Dana Kolářová 18.2. 08:32
Prima pohled z jiného úhlu.

Příběhy starých fotografií: Jeden z mnoha ukradených životů

Daniela Řeřichová 17.2. 10:09
Děkuji za sdílení tohoto velice silného příběhu. Maminka musela být šťastná, když se na chvíli mohla vrátit do míst šťastných let ve Francii.

O hromadění aneb hromaďte, hromaďte, na množství nehleďte…

Blanka Lazarová 17.2. 07:28
Pěkný článek. Znám takové sběratele také. Nedovedu si ale představit, že se tam dá uklidit. Mě rozčiluje jen to, když mám utřít prach na parapetu, kde mám několik věcí. A to nejsem " žádnej okresní hygienik ", dalo by se říct, že uklízení nesnáším. Ale pořádek mám ráda. :-)

Mám na to právo?

VANDA Blaškovič 16.2. 19:13
Pane Berko, Vy se lidem přece nepletete do života. To byste se choval jinak. Máte zkušenosti, umíte vhodně poradit, v pravý čas a to se cení. Také jsem pár lidí nasměrovala tam, kde si nyní lebedí. Je to oboustranně příjemné, ba i přínosné.

Fejeton na "světlé zítřky"

Naděžda Špásová 16.2. 17:44
Na světlé zítřky jsem nikdy nehrála a nikdy jsem jim nevěřila. A když vidím to, co jsi popsal na lavičce, tak se jich nedočkají ani naši potomci.

Toxická pozitivita. S těmi, kteří jsou moc hodní, se žije těžce

Irena Mertová 16.2. 09:15
Asi to chce nějakou tu "zlatou střední" . S někým, kdo na všechno nádává a je hned proti, se také lehce nežije.

Když schody promluví

Vladislava Dejmková 16.2. 06:48
Hezký příběh, přečetla jsem si ho ráda a vychutnala jsem si všechny detaily. Je zajímavé, co se do paměti člověka uloží a i po mnoha letech to vyplyne včetně spousty podrobností.

Výstava: Karkulka, tak trochu jiný příběh

Jan Zelenka 15.2. 12:35
Toto je daleko lepší vyprávění, než to, jak vlk žere babičku.

Důchody v červnu vzrostou v průměru o 750 korun

Libuše Křapová 15.2. 10:51
V článku je překlep - předpokládá se o zvýšení důchodů o 700 - 1000 kč. I když těch 1700 vypadá líp :-)

Příběhy starých fotografií: O mé české babičce

Miloslava Richterová 15.2. 08:03
Velké poklady máme ve starých fotografiích i ve svých srdcích, děkuji Vám za sdílení.

Lednová makra

Libuše Heulerová 14.2. 14:26
Aničko, krásný!!!!

Tam, kde vypouštím své démony

Zuzana Pivcová 14.2. 12:56
Díky, máte pěknou a rozumnou terapii. Někdo by asi potřeboval jezdit nepřetržitě, dnem i nocí.

Přišla zima? Nevadí. Zjistěte, jak se zahřát uvnitř i venku!

Patrik Poula 14.2. 11:18
Mně zima nevadí, stačí mi, když se pořádně ustrojím a venku se hýbám a neprochladnu, ale manželce je zima, sotva vyleze ven z domu, tak jsem jí pořídil tuto vyhřívanou vestu https://www.plaza.cz/unisex-vyhrivana-vesta-flamevest/ a jak je spokojená. Teď už si nestěžuje, že jí je zima a chodíme skoro každý den na procházky.

Mlčet, usmívat se, prchat. To je cesta, jak být skvělou babičkou

Věra Halátová 14.2. 11:05
Už jsem četla návod na to: Jak být dobrou milenkou, Jak být dobrou manželkou, Jak být dobrou matkou, Jak být dobrou přítelkyní a teď Jak být dobrou babičkou. Kdybych dodržovala striktně všechny ty rady, musela bych být asi nějaký robot na spouštění nálad na knoflík. Většina pisatelů - radilů, i z řad psychologů a psychiatrů, nemají svoje emoce a vztahy k blízkým v absolutním pořádku. Nevím, jestli jsem skvělá babička, asi ne, ale dítě, které se mi začalo vztekat a něco si vynucovat, jsem pleskla po zadku. Mně respektuje. Druhou babičku, hodnou a téměř podle vašeho předpisu, z té si nic nedělá. Ne, že se celá rodina bude podvolovat náladě jednoho malého člověka, ale ten malý člověk se podrobí většině. Tak je to u nás. Vybrat si může to, co chce ráno k snídani, ale z toho výběru, který sestavím já. Mléko, čaj, kakao nebo bílou kávu, ovocný džus? Určitě si nebude vynucovat coca-colu, proto, že to má k snídani chlapeček z jeho třídy.

Místo mého srdce: Český Šternberk

Irena Mertová 14.2. 09:13
Martino, pěkný článek a rodinné fotky, ze kterých je zřejmé, že je to opravdu srdeční záležitost. Já jsem ke Šternberku začala jezdit na první vandry někdy na střední škole, pravidelně, kamarádi tam měli kemp. Ale na tom místě je nyní postavena dálnice.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.