Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak si Norsko našlo místo v mém srdci

Jan Zelenka 23.1. 12:47
Krásný výlet a nádherné fotky. Já severské země bohužel neznám. Ale dcera byla v Norsku s pěveckým souborem a moc se jí líbily fjordy.

Rozhovor

Daniela Řeřichová 23.1. 11:39
Danko, moc hezké, děkuji.

Stařec

Vladislava Dejmková 23.1. 08:32
Naplněný život...

Jak jsem přísahal na holej pupek

Lenka Kočandrlová 22.1. 15:10
Chudák kluk,ten to bůhvíjak odnesl....

Život

Hana Šimková 22.1. 13:24
A ještě nádavkem k životu Je to těžký život, život tě naučí, mám rád život, životní chyba, životní selhání, nádherný život, těžký život, život nestojí za nic, zpackaný život. Kdo něco ještě může přidat?

Marta - možná začnu věřit i na zázraky

Daniela Řeřichová 22.1. 11:18
Vlaďko, napínavé pokračování tvého současného románu. Jsi skvělá spisovatelka.

Botanická zahrada v Praze - Troji

Irena Mertová 22.1. 09:42
Hezké fotky zahrady i výhledů z ní...

Povislá oční víčka lze řešit i po sedmdesátce

Josef Borecký 22.1. 08:11
Užitečné věděti, že to asi není taková věda, díky.

FEJETON: Nechte maličkých pravidelně kaditi!

Jiří Dostal 22.1. 07:18
:-) Samozřejmě! Na stará kolena pak zůstane z hodnotového žebříčku úsloví "takové dobré vysrání je jako poloviční soulož", jak nám zanechali staří latiníci. :-)

Místo mého srdce: Saná. Město z perníku

Jaroslava Handlová 22.1. 01:03
Pracovní návštěva Jemenu musela být před tamní válkou jistě úžasná. Obávám se, že v současnosti by byl výlet do krásného Saná hodně riskantní.

Malíř Tomáš Císařovský dává hádanky

Elena Valeriánová 21.1. 11:03
Ireno, to musí být krásná neotřelá výstava. Děkuji za zprostředkování. Fotky jsou super.

Obrázky z cest: Pražské výstavy

Irena Mertová 21.1. 09:29
Blanko, skvěle využitý čas! Díky za krásné fotky. :-)

Nové literární soutěže "Příběhy starých fotografií", "Místo mého srdce" a fotosoutěž "Vtipnější vyhrává"

Věra Ježková 21.1. 07:23
Honzo, prima, díky. Tak jsi ty staré fotografie dal. Budou určitě zajímavé. K dalším dvěma tématům bych mohla přispět. :-)

S lidmi jsou potíže

Jana Kollinová 20.1. 11:57
Čtu a jsem překvapená, jak dokonale článek vystihuje i můj současný stav duše a mysli. Moje euforie z návratu domů po dvouměsíčním pobytu na LDN je tatam a je čím dál tím obtížnější nacházet každý den impulzy pro pozitivní uchopení nového dne, ale naštěstí mám chlupaté čtyřnohé štěstí na dotek a tak v pohodě mohu děkovat za každé nové ráno. Soňo, děkuji.

Luděk (68 let): Žena se ke mně chová, jako bych byl malé dítě

Iva Lišková 20.1. 08:15
Pán má pravdu, všeho moc škodí, určitě jsou naopak manželství, kde " velí" muž, komunikace žádoucí, ale není někdy všemocná. Pomoc odborníka?

Žlutý den

Elena Valeriánová 20.1. 07:59
Je hezký když se "černý" den změní ve žlutý sluníčkový. Taky se občas pokouším bavit psaním, ale nemám možnost chodit na tvůrčí psaní. Nahlédla jsem na Váš profil a potěšily mě informace, které sdílíte. Hodně sluníčkových dnů v celém roce. Bezva ilustrační foto.

Rychlost je důležitá

Alena Švancarová 19.1. 22:32
Ten článek a fotky moc milé.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.