Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak jsem naštval hejtmana

Zdenka Soukupová 19.1. 12:34
Jindro, to byl husarský kousek...

Žena napadená v Novodvorské ulici se zotavuje ve Fakultní nemocnici v Motole

Margita Melegova 19.1. 10:43
Nasi zdravotnici umi divy, patri jim velke podekovani, prani brzkeho uzdraveni pro zranenou pani.

Plesová sezóna na našem zámku

Dana Puchalská 19.1. 10:37
Děkuju za velmi zajímavý článek.

Voda

Anna Potůčková 19.1. 06:51
Bez vody se neobejde žádné naše konání a je to nejdůležitější věc v životě každého z nás.

Své kamarádky bych nevyměnila za nic na světě

Jitka Caklová 19.1. 06:38
Ne, nikdy jsem do žádné podobné party nezapadla, ale naštěstí vím proč. Ráda jsem si přečetla, že taková přátelství existují a dík za sdílení. :-)

Vlídná slova do nevlídné doby

Jan Zelenka 18.1. 10:19
Věrko, krásné, empatické! Pár slov přidám - blízká, cukrárna, dálky, milovat, tvorba, cesta, atd. Dalo by se toho napsat i víc, ale ať mají prostor i další.

Muž na seznamce. Proč pánové rádi ukazují pupky

Jana Kubátová 18.1. 10:02
Výstižně napsáno. Smutná pravda. Zajímal by mne pohled z druhé strany.

Projekt RECETAS pomáhá seniorům, aby se necítili osaměle

Jan Ciprys 18.1. 09:02
Měli by jste poopravit titul článku Ne pomáháme seniorům ale pomáháme seniorům v Praze a přilehlém okolí.

Výlet za výhledy na Pepř a Máj

Vladislava Dejmková 18.1. 08:05
Bezva výlet, nikdy jsem tam nebyla, tak jsem si to užila. Děkuji Martino.

Šedesátileté rockerky? Proč ne? Tento styl nevychází z módy

Jindřich Berka 17.1. 12:30
Na situačním obrázku jsou sedmdesátnice!!! Nikoliv šedesátnice. To vím, tu mám totiž doma (31.12.1962). Jinak jsou holky ještě jedlé. Jindra

Na skok k sousedům, Bratislava

Dana Puchalská 17.1. 08:07
Eleno, děkuju za moc hezké fotky z města, kterým jsem kdysi pouze projížděla. Změnilo se opravdu k lepšímu.

Haškovy oslavy

Jitka Hašková 17.1. 06:18
Díky za přiblížení Haškových oslav.

Máme rozdílné povahy. To je nejčastější důvod rozvodů

Margita Melegova 16.1. 11:14
Klonim se k tem protikladum co se pritahuji jsme rozdilne povahy, manzel knihomol, milujici spolecenske akce a dnes pohodli bez vlastniho pricineni, je opak mojich aktivit kolem rodiny, vareni, peceni, perfektni domacnost, zahrada, siti, pleteni, hackovani, toulky prirodou. Po letech spolecneho ziti jsem si uvedomila, ze moje kuchyn je snad jedinym pojitkem toho ze jsme spolu vydrzeli 57 let bylo to, ze rada jsem varila a on rad jedl. Dukazem toho jsou i vety pred usnutim ,, co budeme snidat a co bude k obedu,, kdyz odpovim k jeho spokojenosti tak se ozve ,, dobrou noc,, a do minuty spi.

Moje maminka Kateřina podruhé

Alena Velková 16.1. 10:37
To je hodně dobrá historka :-) Mě se zasekly dveře v koupelně, takže jsem kýbl nepotřebovala :-)) a naštěstí byl manžel doma, protože kdyby ne, tak bych si tam bez mobilu pěkně pobyla.

Blbnu

Alena Velková 16.1. 08:59
Můj muž, čím je starší, tím je nedůtklivější, když ho začnu opečovávat, takže se hodně krotím...naštěstí mám vnoučata a tam se dost vyřádím :-))

Pražské obrázky

Jitka Hašková 16.1. 07:25
Álo, měla jsi krásnou procházku Prahou. Výborně se ti podařilo vyfotit všechno, hlavně triga na Národním divadle a Novotného lávka u Karlových lázní.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.