Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tipujte výsledky Australian Open
Jana Šenbergerová 15.1. 13:57
Tašku už mám, ale tipovat jsem začala pro zábavu. Třeba se občas i strefím a aspoň trochu proniknu do tajů tohoto mnou nijak zvlášť sledovaného sportu.
Babinec a nebo lásky naše bývalé - Martina
Zdenka Soukupová 15.1. 13:38
I to se v životě stává. A teď by to, Hanko, chtělo ještě příběh "A žili spolu šťastně až do smrti".
FEJETON: Akce Sklep
Hana Práglová 15.1. 07:57
Skvělý příspěvek. S chutí jsem se zasmála a chvílemi jsem se i poznala :)
Jak tu ještě dlouho budu
Alena Velková 14.1. 21:31
Každý den ráno cvičím min. 45 minut, někdy se mi nechce, ale vynechám málo kdy...
Mluvíme se psy jako s lidmi. Pro pejskaře samozřejmost, ostatní si klepou na čelo
Hana Šimková 14.1. 08:32
Já mluvím se svým pejskem už dvanáct let. On mi kouká do očí a natáčí hlavičku, aby dobře slyšel. Mám dojem, že mi už velice dobře rozumí. Jednou tak jdu se svým pejskem okolo řeky a vidím na vodě kachny. Povídám tedy Matýskovi :"Matýsku , podívej se, kachničky" Najednou se za mnou ozval huronský smích. Otočím se a za mnou takový sympatický pán a povídal, že mě půl cesty poslouchal co pejskovi všechno povídám .Pak mě ale utěšil, že svému pejskovi povídá také
Výlet k vodě
Vladislava Dejmková 14.1. 07:40
Štěrkáče mi připomínají naše písníky. Ty také vznikly po těžbě písku. V zimě je tam nostalgické ticho, dobré pro rozjímání.
Hradní stráž
Věra Ježková 14.1. 07:03
Zajímavý článek. V Tusarově ulici bydlím, na Březových Horách se narodil můj táta. :-)
Novoroční čtyřlístek 2023
Marie Novotná 13.1. 08:02
Moc hezky jsi nás provedla Prahou. Ráda se kochám tímto způsobem. Parádní fotečky.
Jana (64): Syn nasekal dluhy, rozvedl se. Abych mohla vidět vnoučata, začala jsem na ně za syna platit výživné
Jana Vránová 13.1. 07:46
Asi bych to v prvé řadě nestavěla tak "abych mohla vidět vnoučata". Snacha, tedy matka těch dětí je ta, která je na tom nejvíc bita. V dnešní době není jednoduché vše poplatit i když jsou na to dva a v tomto případě je na to máma sama a bez výživného ? A kdo by to odnesl nejvíc ? Právě ta vnoučata. Takže to takto považuji za správné s tím, že bych zkoušela ( i když tedy nevím jak ) přimět syna aby se opět zapojil.
Babinec, nebo lásky naše bývalé - Helena
Zdenka Soukupová 12.1. 13:18
Tak to měla Helena fakt štěstí. Hanko, ještě by to chtělo po tomto hororu něco romantického.
Dvě hodiny denně na internetu motají mladým lidem hlavy
Martin Vrba 12.1. 12:42
POKROK NEZASTAVÍŠ! Pamatuji si, jak se děsili "sledovači dětských duši", když nás viděli, jak se oblékáme a nosíme účesy podle Beatles, jakou posloucháme "příšernou" hudbu několik hodin denně, jak žvýkáme gumu - to nás určitě poznamená - zničí nám to žvýkací svaly a zuby, jak si hrajeme s kapesní kalkulačkou v úžasu, že zvládne během setiny vteřiny zvládnout dělení velkých čísel, že se z toho určitě zblázníme, a když i u nás bylo možno sledovat desítky pořadů v televizi, sedět tak u televize jsme vydrželi mnoho hodin, že nám to také bude škodit. Že jsme se tam dozvěděli mnoho informací skvělou formou bez toho strachu, že nás někdo z toho bude zkoušet a tím nám vzdělávání znechutí, to ti "sledovači dětských duší" neuznávali - asi proto, že to bylo bez jejich dohledu. Já jsem svým synům koupil za všechny uspořené peníze první stolní počítače a dnes jim je (41) a (40) jejich původní zájem jen o hry se zúročil v dobrém uplatnění a v dobrému zaměstnání a patří i k jejich stabilním koníčkům. Jo - starší generace má tendenci se děsit ze všeho nového a moderního. Že někdo ale nepřeřekne, že se musí určitě chirurgové zbláznit z té počítačové grafiky a robotů a z ovládání všech možných zobrazení při operacích, což je dnes běžné? Kdyby jako děti si nehrály s počítači několik hodin denně, tak by je dnešní doktoři nedokázali obsluhovat, stejně se to týká moderní vojenské techniky a úplně všeho kolem nás. Ano - stále více se bude propojovat svět reálný s tím virtuálním a nikdo to nezastaví a určitě to má a bude mít vliv na člověka i společnost, ale zastavit to nepůjde. Zda nám to prospívá nebo nám to škodí, to je stejná otázka. Je to ale stejně triviální, jako se zeptat, zda by se někdo dokázal zřeknout automobilů, letadel, raket, atd. a raději jen sedlal koně? :)
Přijmutí reality
Elena Valeriánová 12.1. 10:08
Je to smutná zpověď. Ale dejte synovi čas, třeba potká někoho a jeho srdce řekne teď. Trpělivost a lásku přeji Vám oběma.
To se sluší pro psí uši?
Hana Šimková 12.1. 08:50
Máte velikánskou pravdu. Můj pejsek také trpí. Měli bychom jít do ulic za naše pejsky a protestovat proti prodávání petard.
Vaříme rychle a jednoduše
Margita Melegova 11.1. 10:43
Vyber dobrych receptu, ten palacinkovy vyzkousim, bryndzu mame radi, nejcasteji plnim tvarohem a strouhanym syrem a zapecu s besamelovou omackou, fazole mam predvarene v mrazaku, obycejne je davam do polevek nebo do hoveziho gulase, s volskym okem jsem nikdy nezkousela, ale co neni muze byt.
Tvůrčí skupina v galerii Novoměstská radnice (Praha 2)
Alena Velková 11.1. 07:19
Zdařilý exponát na úvodní fotce :-))
70 let věku
Zdenka Soukupová 10.1. 13:58
Jo, nic se neděje. Jen občas to, jak zpívá pan Zmožek: Už mi lásko není dvacet let, už mi není ani dvacet pět.... :-) A básnička je podle mého optimistická.
Nezodpovědnost a zbytečné riskování mne snad poučilo
Daniela Řeřichová 10.1. 09:30
Evi, to je ale škaredá zkušenost. Naštěstí s dobrým koncem.
Dokonalá šedesátnice? Neexistuje. Kdo se s tím nesmíří, utrápí se
Jitka Caklová 10.1. 07:39
Konečně se díky sebepoznáním získanému sebevědomí se ve svých 74 cítím krásnou ženou, nikoliv však dokonalou. Postavu, kterou nyní mám, jsem měla naposled před padesáti lety a drtivá většina mužů mladšího věku neví, že i ve starém kalendáři je také hezké čtení. Naštěstí už je to to poslední, co by mě mohlo trápit :-) :-) :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.