Přehled posledních diskuzních příspěvků

Novoroční předsevzetí aneb Bum a je to!

Soňa Prachfeldová 10.1. 07:34
Aleno, jsi dobrá, s takovým humorem a elánem, vyřesiš snad každou situaci v rodině. I za pomoci svých rodičů. Helča si tě všimla v Praze a říkala, ta je mladá, ta ještě není íckarského věku. Říkám, no však ty také ne a přesto jsi mezi nás zapadla. Není to o věku. Děkuji, skvělé.

Jezero v místě bývalého královského města

Daniela Řeřichová 9.1. 23:11
Hvězdiček z mobilu měl být plný počet, protože článek je moc pěkný a obohacený parádními fotografiemi. Jezdím tam na obhlídku každý rok díky příbuzným z Chomutova. Ať se Vám daří!

Babinec, nebo lásky naše bývalé - Míla

Zdenka Soukupová 9.1. 13:14
Hanko, začíná to být dobrodružné... ☼

Britney slaví narozeniny

Věra Ježková 9.1. 10:11
Britney je zlatíčko. Přeji vám ještě hodně společných let. :-)

Semolina

Hana Šimková 8.1. 09:26
Tak to je dobré vědět.

FEJETON: Sláva hrdinovi práce!

Jiří Dostal 8.1. 07:22
:-) Brambory k zapečení se šunkou, hráškem a vejci nejlepší jsou z Francie! :-)

Péřová bunda sluší ženám v každém věku

Hana Řezáčová 7.1. 15:55
Bundy jsou moc pěkné, navíc slušivé a praktické, ale přece je mi někdy líto, že vymizely látkové kabáty - takový flaušový, např. tmavě modrý - krása!

Chladné ráno

Zdenka Soukupová 7.1. 13:26
Příchod jara tady tuším, moc se na to jaro těším.

Babinec, nebo lásky naše bývalé

Taťana Veselá 7.1. 10:06
Jéé, paní Šimková, to je hezké :-) nebudete mi věřit, ale právě jsem dopsala článek o našem babinci :-DDD Jak se ty věci mezi nebem a zemí přitahují... Uvěřitelné :-)

Požádat o příspěvek na bydlení není rozhodně žádná ostuda

Helena Záchová 7.1. 09:02
Je to ostuda. A velká. Ne toho konkrétního člověka, ale státu.

Marta - svěř se, uleví se ti

Alena Velková 6.1. 16:53
Jsem napnutá, jak se to bude vyvíjet.

Senioři mohou žádat o příspěvek na zateplení domu či výměnu oken, a to až do výše 150 tisíc korun

Jiří Horák 6.1. 11:06
Autor zapomněl v článku uvést jednu velmi podstatnou podmínku, a to, že žadatel jako vlastník RD, musí mít v tomto RD uveden trvalý pobyt (je uveden v OP). Pokud v RD celoročně trvale bydlíte a máte uveden v OP trvalý pobyt na jiném místě, tak na dotaci nemáte nárok.

Věk a svoboda

Jitka Caklová 6.1. 06:53
Říkejte to lidem, kteří vidí smysl života v honbě za penězi a finančními poradci. Těším se na svět, kde se snadno rozezná kdo je bláznem a kdo tím bláznem není a nebude se ukazovat prstem.

Děkuji za Miladu

Irena Mertová 5.1. 09:45
Musí tam být krásně, díky :-)

Blanka (61 let): Touha po majetku odhalila temné stránky členů rodiny

Olga Škopánová 5.1. 09:14
Myslím, že vydědit potomky lze pouze za podmínek daných zákonem, které musí zůstavitel respektovat.

Zimní tóny lesa

Miloslava Richterová 5.1. 08:21
Krásné, děkuji za báseň i Vaše vnímání lesa. U mne je to tak, že se ocitám v nádherné a nekonečné galerii, do které je potřeba stále se vracet a pokaždé objevovat.

Se sebou

Vladislava Dejmková 5.1. 07:02
Ano, stává se mi to. Naštěstí ne moc často, ale pocity mám podobné. Asi to patří k životu. Nijak to neřeším, jen to vnímám.

Můj první výlet roku 2023

Marie Měchurová 4.1. 18:11
Ali, konečně vím, kde se zajímavý kostel s oddělenou zvonicí nachází. Několikrát jsem si ho fotila z vlaku. Jsi neuvěřitelná, taky hodně chodíme, ale na Tebe nemáme. Už se nám ale plní kalendář akcí. V červnu, když to dobře půjde, strávíme týden v Teplicích a prochodíme ten Váš krásný kraj.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.