Přehled posledních diskuzních příspěvků

Letos tedy nééé, slibovala jsem si. A byla hoňka zas

Miloslava Richterová 27.12. 12:49
Říká se - jaké si to uděláš, takové to máš :-) Také Vám přeji všechno dobré.

Šťastné a veselé? Ano, ale ve tmě

Daniela Řeřichová 27.12. 11:20
Jitko, díky za milé počteníčko. Je fajn, když takovou dramatickou situaci zvládáš s nadhledem. Přeji ti zdravý, láskyplný a mírumilovný rok. :-)

Neměly by se ohňostroje zakázat? Během světelné show se podle vědců snesou do prostředí desítky tun toxických látek

Jana Kollinová 27.12. 09:52
Za mě, jednoznačně zakázat ohňostroje a šla bych ještě dál a navrhla zakázat výrobu zábavné pyrotechniky. Škodí přírodě, lidem a zejména zvířatům. Mám psa a několik dní před a po silvestru je pro nás permanentní stres, půlnoční ohňostroj na oslavu nového roku trest.

Vánoce mého mládí: zůstaly milé vzpomínky

Daniela Řeřichová 27.12. 08:28
Děkuji za krásný článek, který jistě osloví mnoho citlivých čtenářů. Vaše vzpomínky jsou nejen působivou osobní výpovědí, ale dnes mají už i historickou hodnotu.

Vánoce v horečkách

Miloslava Richterová 26.12. 10:33
Přeji hodně zdravíčka, ať se vše zase zlepší a hezkou oslavu :-)

Vánoce osamělé milenky

Dalibor Polanský 26.12. 10:11
Čekání o vánocích je smutné.

Vánoce s kočkou

Daniela Řeřichová 25.12. 23:44
Dojemný vánoční příběh se šťastným koncem. Věřím, že kočička u vás našla laskavý domov. Přeji dvounohým i čtyřnohým kočkám prima rok 2023.

FEJETON: Slimákův napravený hřích

Věra Lišková 25.12. 18:11
Není to spravedlivé, takhle si psát , a vždy se člověk pobaví a dobře si počte. Zatím co já se trápím s jednou větou a výsledek v nedohlednu.

Veselý vánoční zážitek

Jana Jurečková 25.12. 18:07
Moje maminka si schovala žínku, kterou myla moje malinké děti. Nemám jí to za zlé, je to milá vzpomínka. Díky za článek.

Štědrý den je spojen s magií, tajemnosti souvisí s jídlem

Miloslava Richterová 25.12. 00:34
Tato krásná štědrovečerní magie pochází od starých Slovanů a od slavnosti zimního slunovratu, byla jen posunuta do Štědreho večera, máme ji rádi a užíváme si ji.

Vánoce mého mládí

Jan Zelenka 24.12. 10:45
Poklidné, hezké.

Marta - do vánoc zbývá jen pár dní

Dalibor Polanský 24.12. 10:43
Hezké pokračování příběhu jedné rodiny. Ano, všechno se dá řešit, pokud má člověk chuť.

Hezké svátky vánoční!

Marie Bartošová 23.12. 23:26
Díky redakci za to, že tu pro nás je. A díky, že pro nás v novém roce bude! Krásné Vánoce a v novém roce jen to nej, nej, nej.

Vánoce, na které se nezapomíná

Dana Puchalská 23.12. 22:15
To je moc krásné vzpomínání. Děkuju Lenko.

Největší dárek

Rostislav Mraček 23.12. 13:05
Toto bylo veselé! Ovšem s odstupem a ve vašem výborném podání.

Vánoční oblečení vyvolává neshody a odhaluje rozdíly

Helena Votíková 23.12. 08:51
Ke štědrovečernímu stolu a ke stromečku nechodím v teplákách, džínách a vytahanem tričku, to ne, ale zrovna tak neobouvám lodičky. Pro mne je důležité, že ti co se mnou ke stolu zasednou, tak činí rádi a mají radost, že jsme spolu a že si stále rozumíme. A když kluci přijdou v košili a džínách, a neškrtí se v kravatě, proč ne.

Životní moudro pana K.

Hana Šimková 23.12. 08:36
Milý pane Zelenko, možná, že ten pán K. měl napůl pravdu.

Přeji vám

Rostislav Mraček 23.12. 07:46
Nádherné přání!

Normální je nepít, přesto během Vánoc holdujeme alkoholu. Důvod? Strach ze sociálního vyloučení, míní odborníci

Margita Melegova 22.12. 18:10
Nevim jak a kde, ale u nas se nikdy zadne piti nepodavalo, az posledni dva roky si rozdelime s manzelem 1 Birell spise na traveni po slavnostni veceri a stejne tak na zaver roku.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.