Přehled posledních diskuzních příspěvků
Snění
Jana Jurečková 22.12. 16:58
Já nevím, kde se berou sny, ale dokážou nás pořádně potrápit! Také se mi občas stane, že prožívám příběh a jsou tam známí lidé, já jim pomáhám a oni jsou daleko a pořád mi neodpovídají, je mi to divné. A pak se probudím a jsem ráda, že nemusím nic řešit. Byl to prostě sen. Děkuji za hezký příběh.
Předvánoční běžkování
Zdenka Soukupová 22.12. 13:00
Jindřichu, tak to má být. Nic neodkládat. Ani ty brýle. Kdepak asi byly?
Jak šel čas
Zuzana Pivcová 21.12. 16:38
Jihozápadní Město neznám dodnes, tak jsem ráda, že jsem se z Vašeho pěkného vyprávění trochu víc dověděla.
O šetření energií
Lenka Kočandrlová 21.12. 14:17
Celé léto jsem chodila na dříví,a nyní to mizí v kamnech velice rychle. Nepřetápíme,máme v pokojích a kuchyni tak do 20 stupňů,na chodbách a v nepoužívaných komorách se netopí vůbec,tam je tak 10 stupňů. Za mého dětství jsme měli doma v každém pokoji jedna kachlová kamna,ale topilo se jen v obýváku. V kuchyni byl kombinovaný sporák na plyn a na topení,tak občas se nechaly jen zapnuté hořáky a trouba,aby se byt trošku ohřál.Později jsme měli také nafťáky na předsíni,aby se pokoje vyhřály,bylo otevřeno do pokojů a my se bály toho hučení....Nejhorší byla rána ve všední den,kdy rodiče odešli brzy ráno do práce, vůbec se nezatopilo a my sami vstávali do školy a nechtělo se nám ani svlékat teplé pyžamo a navléct se do studeného šatstva,položeného na židli....Záviděli jsme dětem z bytů,kde měli dálkové topení a prý doma chodili v krátkých rukávech!
Do stovky: Vybrali jste vítěze!
Marie Měchurová 21.12. 11:46
Alena Tollarová - České středohoří laděné do podzimu
Můj zážitek roku - žiju naplno
Dana Kolářová 21.12. 08:46
Helenko, ať se Ti žije naplno bez problémů a přeji km bez nehod. Hezké svátky.
Můj zážitek roku - "Lázeňská tůra"
Helena Votíková 21.12. 08:26
Vzdala bych to jako vaše kámoška. Brrr, kalná voda nic pro mne.
Sylvie (67 let): Jsem vánoční vdova. Nikdo nechápe, jaké je to trápení
Hana Šimková 21.12. 07:30
Bohužel tento příběh nepomůže nikomu. Každý si to musí prožít tak, jak sám dokáže.
Všechno je možné
Miloslava Richterová 20.12. 12:10
Všechno nejlepší i Vám a hodně dalších šťastných cest v příštím roce :-)
Šetřím, šetříš, šetříme
Hana Šimková 20.12. 11:54
Naše děti už budou to šetření těžko zvládat. Ale my staří víme, že už bylo i hůře.
Baby pučálnice. Symbol Vánoc, na který se zapomnělo
Marie Faldynová 20.12. 07:38
Naklíčený hrách znám už dávno. Poprvé jsem se dočetla, že jde o vánoční pochoutku. Sama si naklíčený hrách připravuji v zimě, kdy je málo čerstvé zeleniny. Napřed ho nechám nabobtnat ponořený ve vodě a pak jen napůl ponořený hrách nechám vyklíčit. Je třeba 2x denně vodu vyměnit, aby neplesnivěl. Je velmi chutný i bez smažení a je to opravdu bohatý zdroj vitamínů. Naklíčený hrách obsahuje víc užitečných látek, než čerstvě sklizený. U naklíčených semen je to velmi časté a lze naklíčit i čočku.
Zoo Praha představuje zvířecí sirotky
Jana Šenbergerová 19.12. 22:50
Nejčastěji navštěvuji ZOO Olomouc, máme ji nejblíž. Tam jsem si před dvěma roky vybrala k "adopci" jeřába mandžuského a stala se tak jeho adoptivním rodičem. Zjara se zajedu podívat, jak se mu daří. Sponzorování zvířat v zoologických zahradách se mi jeví jako dobrý nápad. Věřím, že i zde uvedená zvířata najdou svého sponzora. Všechna jsou krásná.
Jak jen to všechno rodiče dělali...
Soňa Prachfeldová 19.12. 20:43
Vánoce, to se otevírá kouzelná truhlička vzpomínek, na rodiče, na prarodiče, jak z mála dokázali vytvořit nádherné vánoce. Bylo to i určité dodržování tradic, což se dnes už moc nenosí. A je to škoda. Hezká vzpomínka Danuško.
Jako v pohádce
Marie Novotná 19.12. 08:31
Ano Jitko je pohádkový. Byla jsem s vnučkami už před lety,v létě. Díky za sdílení. Všem doporučuji
Vánoce jsou ideální dobou k urovnání mezilidských vztahů, říká Ladislav Špaček
Svatava Páleníková 19.12. 08:19
Je hezké, když se o svátcích sejde celá rodina a všichni ctí sváteční atmosféru a hezky se chovají i oblékají. Jen by to mělo být mnohem častěji, ne jen o Vánocích.
FEJETON: Příběh hogo fogo tlustoknihy
Jana Kollinová 18.12. 12:30
Připomněl jste mi "soužití" s TOP manažerským diářem, který prosadil můj mladý ambiciózní kolega pro celý management firmy a málem nás kontroloval, zda s ním pracujeme podle jeho představ. Provázel mě tři roky díky, aktualizován opět na podnět kolegy. Pravda je, že diář byl, jak píšete: ".. krásný, elegantní, prostě hogo fogo." Teď jsem si uvědomila, že ještě nemám jednoduchý laciný stolní kalendář na rok 2023 na poznámky, převážně už jen termíny návštěv u lékaře.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.