Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak šetřím energii?
Marie Měchurová 18.12. 09:27
Paní Marie, Váš milý článek se mi moc líbí. Máme to podobně. Ještě šetříme tím, že ráno vstáváme až po osmé hodině. Když je ráno mráz jsme ještě v posteli.
Rok 2022 obrazech - můj největší zážitek
Jana Kollinová 18.12. 08:24
Optimistický článek jak se nestresovat a užívat si život na pozadí ekonomické krize a války na Ukrajině.
Češi tloustnou a nehýbou se. Covid střídá epidemie diabetu, varují lékaři
Jiří Dostal 18.12. 06:27
:-) :-) :-) Lhát se nemá, ale pravda se taky říkat nemusí... :-)
MOTTO
Jana Kollinová 17.12. 14:15
Líbí se mi, že jste zavrhl původní variantu motta, které mělo blíž k epitafu než pro Vás charakteristické životní moudro. :-)
Pospíchej pomalu
Marie Měchurová 17.12. 11:15
České Středohoří je krásné v každém ročním období. Jsem ráda že jsem se ho mohla trošku dotknout. Chtěla bych se tam ještě vrátit. Úžasné fotografie. Bouračky jsou v tomto počasí časté, raději nechej auto v garáži.
Penzion Jurášek v podhůří Beskyd potěší i ty nejnáročnější gurmety
Jan Ciprys 17.12. 09:30
Dobře napsaná reklama.Jenom nechápu proč je v aplikaci I60.Když najedete na vebové stránky pensionu Jurášek a podívate se na kolik vás vyjde víkend nedej bože týden kdykoliv tak si to rozmyslíte.Pokud jste senoir a nevezmete si na to úvěr.
Vánoční nocturno
Blanka Lazarová 17.12. 08:55
Danielo, neumím ani popsat svoje dojmy. Dojemné, laskavé, smutné,......Dík.
Třebíč osvětlená vlídnými tvářemi
Daniela Řeřichová 16.12. 21:17
Děkuji za milou připomínku krásné Třebíče. Jezdívala jsem tam v květnu na veletrh muzeí pořádaný Asociací a Muzeem Vysočiny. Jistě jste tam byli. Sídlí v bývalém benediktinském klášteře a je proslulé expozicí betlémů, dýmek a moravských vltavínů. Škoda, že si letos vánoční západomoravskou metropoli musím nechat ujít.
Letošní sezona se v pálenicích zlatým písmem nezapíše
Miloslava Richterová 16.12. 14:19
U nás v Polabí je občas taky chudý rok, ale letos byla ovoce pěkná úroda a pálenice má frontu :-)
Můj zážitek roku: tábor
Miloslava Richterová 16.12. 10:54
Díky, to bylo určitě pěkné, můžete ještě více přiblížit tu výuku?
Žena Bohyně
Dana Puchalská 16.12. 05:57
Děkuju za článek, který je vtipný. Při čtení jsem si vzpomněla na jednu ,,pekelnou" pomůcku na domácí cvičení. Vlastně ony byly dvě. Jedna byla jakási kovová točna a druhá kolečko s držadly po straně. Mívali jsme to doma. Po cca měsíci se obě ocitly někde ve skříni.
Prosperita Česka je druhá nejvyšší v postkomunistické Evropě. Ve srovnání s EU jsme ale stále průměrní
Olga Škopánová 15.12. 11:42
Děkuji redakci za alespoň nějaké pozitivní zprávy.
Vánoce mého mládí
Daniela Řeřichová 15.12. 11:29
Moc hezká vzpomínka. Rodinné rituály jsme měli podobné. Dárky byly skromné, prakticky to, co jsme potřebovali. U nás naděloval Ježíšek hlavně knihy, byli jsme všichni vášnivými čtenáři.
Pokuty za parkování a MHD jsou nejčastějším důvodem exekucí. Dlužníci si přitom pouze nepřevezmou včas poštu
Patrik Poula 15.12. 10:25
Taky jsem už dostal pár pokut za parkování, tak už si na to dávám pozor. Vždycky jsem je ale zaplatil včas. Abych si usnadnil parkování, tak jsem si koupil parkovací asistent zde https://www.2din.cz/ a kolikrát se namáčknu i do takové malé mezery, do které bych si to bez asistenta neriskl :-D .
Líbí se vám žlutá kvítka? Aneb - copak to tu vykvetlo?
Margita Melegova 15.12. 08:58
Priznam se bez muceni ze tento druh rukoly neznam, oko padlo nejdriv na jetel vlevo, jeho hlavicky sbiram na caj.
První dojem a žalování
Zuzana Pivcová 14.12. 17:56
Na pracovišti je to asi častý jev. Žalobníček buď chce poškodit toho žalovaného nebo si polepšit sám. Asi bych z někdejších zaměstnání příklady měla, ale nechce se mi na ně vzpomínat.
Jak šetřím energii
Marie Měchurová 14.12. 17:30
Paní Olgo, dobře děláte. Když člověk ušetří na energiích, může si dovolit udělat si radost jinak. My jsme zvyklí šetřit celý život, a docela nás to baví. Nevadí mi, že mám na sobě tlustý svetr a teplé ponožky. V létě se ohřeju.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.