Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pozor na podvodné aplikace

Libuše Křapová 5.12. 16:42
Mám chytrý mobil a chytrý náramek. V mobilu aplikaci na sledování různých životních a sportovních funkcí. Do nedávna vše v pořádku, aplikaci jsem otvírala bez jakéhokoliv problému Asi před čtrnácti dny při pokusu ji otevřít mi přes celou stránku objeví obsažný "souhlasník" mám odsouhlasit přístup ke kontaktům, fotkám, historii hovorů a vůbec ke všemu. Protože jsem internetový strašpytel, nic jsem neodsouhlasila, aplikaci nepoužívám a čekám, až na Vánoce přijede syn.

Co dělají Židé o Vánocích?

Anna Potůčková 5.12. 15:53
Děkuji za tento zajímavý článek, ze kterého jsem se zase něco nového dověděla.

Pozvánka na prohlídku Broumovského kláštera

Helena Votíková 5.12. 15:11
Tak tady jsem zatím nebyla. Moc hezké fotky. Děkuji za přiblížení tohoto místa.

Moje přání

Dalibor Polanský 5.12. 10:08
Asi se na mne všichni sesypou, ale nemám rád zbytečné zdrobněliny a to "srdíčko" mi tam velmi vadí.

Můj zážitek roku

Jitka Hašková 4.12. 11:34
To jsi měla krásný zážitek. Já jsem před léty byla v Alanye 2 roky po sobě, ale to delfinárium tam nebylo.

Svatý Mikuláš se uměl teleportovat i rozčílit – méně známé mýty ze starých rukopisů

Martina Růžičková 4.12. 08:39
Děkuji za rozšíření vědomostí o zajímavém světci. Na tom portrétu vypadá teda hodně přísně!

Obyčejný den

Blanka Lazarová 4.12. 08:33
Pěkné vzpomínání,...

FEJETON: Jak Ondráš o autíčko přišel

Daniela Řeřichová 4.12. 08:03
Pěkné nedělní pohlazení na duši, díky.

Fejeton o nutkání

Jindřich Berka 3.12. 11:31
Dobrý den, popsal jste to dobře. Jenže mě to pivo nastartuje. Po jeho konzumaci obsedantně žeru a tak jsem se kdysi tou nutkavostí dostal k cukrovce. Teď s tím již úspěšně bojuji. Po sportování s kamarády raději na pivo nechodím, protože bych kvůli jednomu dni bojovat s dietou celý měsíc (nesmím kvůli nemoci mít nadváhu). Tentokrát rozum zvítězil nad emocí. Nestává se to často. Je to spíše opačně. Jindra

Advent

Jitka Hašková 3.12. 07:37
Díky za krásnou básničku.

Jak zjistit, jestli mám chřipku nebo covid

Martin Vrba 2.12. 16:41
Jak zjistit, jestli mám chřipku nebo covid? On to bez testu nedokáže rozlišit ani doktor a a tak laicky to já řeším z počátku stejně, jak k podobně těžkému problému - jak odlišit pohlaví u zajíce, přistupoval Felix Holzmann. Když běží po poli "TA" - tak je to samička a když běží po poli "TEN" - tak to je sameček. Tedy v tomto případě, kdež je to "TA" - tak je to chřipka a když je to "TEN", tak je to covid. A při příležitosti konce roku, kdy je zvýšený výskyt nemocí dýchacího aparátu, ale i blížícího se Silvestra, tak dám přednost věnovat se tomu druhému v pořadí a toho pana Felixe Holzmanna zdravím tam nahoru a děkuji mu za krásné chvíle u rádia i televize a dokonce i při osobním setkání. :)

Holubičí povaha

Irena Mertová 2.12. 15:29
Hezky napsáno :-). A k těm dětem - u nás jako přes kopírák!

Ministr Marian Jurečka: Kdo vychovává děti, měl by mít vyšší důchod

Jitka Hašková 2.12. 10:11
Nesouhlasím s tím, aby bezdětní lidé měli nižší důchody. Já jsem moc chtěla děti, celý život jsem se s chronickým zánětem vaječníků a nepodařilo se mi mít děti. Přijímám situaci tak jak je, snažím se být soběstačná, pohyblivá, abych nepotřebovala moc pomoci.

Vánoce ve znamení šetření? Ale kdeže, to Češi neumějí

Magda Škodová 1.12. 17:50
Myslím, že každý to má nastaveno jinak - stále budou lidé, kteří mají potřebu překvapit drahým (a často zbytečným) dárkem, jiní rádi něco vyrobí, koupí milou drobnost apod. Takže si nekažme adventní čas rozjímáním nad dárky těch druhých... Já mám radost z vnuček, které vídám dvakrát do roka a žádné dárky k tomu nepotřebuji (žijí v zahraničí).

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.