Přehled posledních diskuzních příspěvků
FEJETON: Čekárenský psychostriptýz
Helena Votíková 27.11. 09:41
Tleskám..zítra jdu k lékaři, zkrátím si čekání :-)
Za hvězdami českých jídelníčků zamiřte do Lán
Jana Šenbergerová 27.11. 00:05
Kdyby to bylo blíž, určitě bych se ráda nechala zlákat nejen na ty dobroty.
Neplač a usměj se! (Vánoční povídka)
Libuše Křapová 25.11. 16:43
Jano, já nějak zapoměla k titulku napsat, že je to jen první část. Nebo to nějak vypadlo. Zítra možná vyjde ta druhá.
Senioři se stali spolutvůrci vzdělávacího programu pro Českou spořitelnu
Antonín Nebuželský 25.11. 09:55
Nikdo nic...
Já se orientovuji dobře, ale když je ta možnost, měli bychom ji využít.
Vidím to doma, manželka se příliš neorientuje, ale má mě. Ale kdo nemá, měl by to zkusit.
Jana (67): Po smrti sestry jsem začala mít vztah s jejím mužem. Dcery mě kvůli tomu nenávidí
Hana Kašíková 25.11. 08:29
Popravdě řečeno vůbec nechápu co je na tom vztahu špatného nebo dokonce nechutného. Smutné je spíš to, že dcery trestají paní tím, že nevidí vnoučata. Asi bych tomu dala ještě čas, i když u vnoučat ten čas hrozně letí ale tím spíš, až povyrostou, babičku už nebudou tolik potřebovat a ona bude sama.
Ježíšek
Jana Jurečková 24.11. 14:51
Jestli mě dnes něco potěšilo, tak je to vaše básnička o naději, o štěstí a o lepších časech. Díky moc...
Co dům dal a plíseň nesežrala
Irena Mertová 24.11. 11:42
Myslím, že Mirek při svém životním stylu si umí už poradit. Mě napadají ještě ovesné vločky, rýže .. no co je ale dnes levné, že. Veselou bídu jsme kdysi už zažili, tak rozumím. Ať se vám vede dobře u štamgastského stolu a nejste moc nakvašení! :-)
To je dnes hezky, že? Málo mluvíme s cizími lidmi. A je to škoda
Hana Šimková 24.11. 07:52
Tak tohle mi opravdu problém nedělá. Navazuji řeč s kýmkoliv a kdekoliv, ani nemusím jezdit do ciziny. Nikdo mi ještě nikdy neřekl, abych mu dala pokoj. Je totiž také velmi důležité vystihnou jak a o čem s jednotlivými lidmi mluvit.
Tipy na vánoční dárky: knihy, elektrokola i něco pro zdraví
Hana Šimková 24.11. 07:43
Tak nevím jak pro koho, tak píši jenom o sobě. I kdybych ještě jezdit mohla, tak na elektrokolo finančně nedosáhnu. Všechny vitamíny a různé prostředky na zdraví jsem už postupně vyzkoušela a věřte, že na mne nefungují a je mi pořád stejně. Akorát jsem utratila už za ně dost peněz a i proto si nemohu koupit drahou knihu. Ještě, že tady máme výbornou knihovnu. Tak děkuji za pro mne, nefunkční rady.
Obrázky z cest: Krkonošské vycházky - Vyhlídky na Stráži
Jitka Hašková 23.11. 13:48
Děkuji za hezké fotky. Krkonoše znám v zimě na běžkách ze 70. let, ale běhaly jsme v jiné části.
Burákové máslo, rajčatový džus… Pomoc, která komunistům vadila
Hana Práglová 23.11. 07:20
Vzpomínám, jak na UNRU vzpomínala má maminka se svou sestrou a mí prarodiče.
Také máte rádi lidovou architekturu?
Jitka Mošovská 22.11. 12:44
Krásné, jak si pamatuješ názvy míst. Dík.
Deníček Betynky: Zima je tady
Blanka Lazarová 22.11. 09:03
Moc pěkné povídání. Se zvířátky je to prima a někdy i velká zábava. Valdíkovi přeju uzdravení ať může zase s Betynkou lumpačit.
Moje energie: Toulky za knihou v knihovnách
Alena Velková 22.11. 08:56
Také si myslím, že bez klasických, papírových knížek to nejde... S postupem času se ale můj výběr toho co čtu mění, a proto (i pro nedostatek místa) musím občas knihovnu protřídit a knihy nosím do knihobudky, kde si je většinou obratem zase někdo vezme.
Norimberk - město s bohatou historií, kde významnou stopu, ovšem i nelichotivou, zanechal český král Karel IV.
Věra Ježková 22.11. 07:18
Honzo, parádní článek i fotky. V Norimberku jsem byla před několika lety v létě.
Sezóna adventních plaveb po Máchově jezeře odstartuje 27. listopadu
Eva Mužíková 21.11. 22:25
Pro místní a pro lidi z blízkého okolí to bude jistě hezký zážitek.
Svetr s norským vzorem se dědí i několik generací
Věra Ježková 21.11. 15:47
Kdysi dávno jsem upletla šedivé svetry s černým norským vzorem (jen hvězdy kolem hrudníku) pro sebe a svého přítele. Kamarádka, která ho znala, řekla, že to je, jako když se oplétá cirkus. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.