Přehled posledních diskuzních příspěvků
Norimberk - město s bohatou historií, kde významnou stopu, ovšem i nelichotivou, zanechal český král Karel IV.
Věra Ježková 22.11. 07:18
Honzo, parádní článek i fotky. V Norimberku jsem byla před několika lety v létě.
Sezóna adventních plaveb po Máchově jezeře odstartuje 27. listopadu
Eva Mužíková 21.11. 22:25
Pro místní a pro lidi z blízkého okolí to bude jistě hezký zážitek.
Svetr s norským vzorem se dědí i několik generací
Věra Ježková 21.11. 15:47
Kdysi dávno jsem upletla šedivé svetry s černým norským vzorem (jen hvězdy kolem hrudníku) pro sebe a svého přítele. Kamarádka, která ho znala, řekla, že to je, jako když se oplétá cirkus. :-)
Na rozloučenou se zlatým podzimem
Marie Měchurová 20.11. 18:56
Všechny fotografie jsou moc hezké. Podzim je hodně fotogenický. Ráda jsem se pokochala.
Příběh nejen o dochvilnosti
Jan Zelenka 20.11. 10:23
Zajímavý příběh. Tak tohle se mi stát nikdy nemohlo. Jo, a dochvilný jsem vždy byl taky.
Věděli jste?
Věra Ježková 20.11. 09:08
Sportovně taneční Jitko, nevěděla jsem. Sluší ti to, hezké fotky. :-)
FEJETON: Nejlepší přání pro zlatou rybu
Blanka Lazarová 20.11. 08:37
Tomáši, zase bezva ranní nedělníček. Nejvíc mě pobavilo VYPADÁŠ JAK BOJLER. :-)
Jak šel čas: Měnící se tvář krajiny
Martina Růžičková 19.11. 15:03
Velmi pěkný článek o proměnách krajiny zasažené těžbou. Jsem vždycky moc ráda, když se dozvím o krajině, do které se díky rekultivaci vrací příroda a normální život.
Výstava "Kouzlo objevování" aneb od hieroglyfů k Tutanchamonovi
Alena Velková 19.11. 09:50
O výstavě jsem nevěděla. Děkuji za doporučení.
O optimismu
Jitka Hašková 19.11. 07:46
Zůstanu také realistou s mírným optimismem. Tyto různé návody, jak se něco naučit např. optimismus, nebo nedávno jsem četla jak učit dospělé i děti, aby byly šťastné....atp.
Objednejte si nástěnný kalendář na rok 2023 sestavený z fotek našich čtenářů
Marie Měchurová 18.11. 14:49
Ať se dívám, jak se dívám - já ty fotky nevidím. Co dělám špatně?
Po smrti manžela se Ivana (66) dozvěděla šokující zprávu – její muž měl vztah a dokonce i děti s jinou ženou
Naděžda Špásová 18.11. 12:59
Tak tohle bych asi taky nevydýchala, hlavně se nenechte šikanovat od dětí. Přeji vám, aby jste se z toho dostala bez psychické újmy.
Konec října v květech
Vladislava Dejmková 18.11. 10:13
Děkuji Aničko, květiny jsou pohlazením po duši. Také se divím, co toho ještě kvete. Do nejbližšího mrazu.
Staří jsou otužilí, mladí nic nevydrží. Je to mýtus nebo realita?
Martin Vrba 18.11. 09:13
S otužováním je to stejné, jako u mnoha jiných věcí, dostáváme zprávy jen od těch, kteří ho přežili a jsou tedy vesměs pozitivní. Ti, co nepřežili na "apel placech" to polévání studenou vodou v koncentráku, ti zvednout ruku pro užitečnost otužování už nezvednou. Ono to platí stejně i o prospěchu pravidelného cvičení. Moje rehabilitační sestra mi řekla, že to má přesně statisticky zjištěno, že potíže s tělem mají jak sportovci, tak nesportovní lidé. A vrcholoví sportovci jdou do invalidních důchodů častěji, než ti nesportující. Na mou otázku? Zda je to tím, že si je umí na úřadech lépe vyběhat, než že by byli opravdu více invalidní", se srdečně zasmála a řekla, že i to je možné - že i tuho existuje dneska lobby - dříve jsme tomu říkali srozumitelněji - protekce, jsem dodal už já. :)
Knihovny pomáhají seniorům
Martina Růžičková 18.11. 08:41
Pracovala jsem dlouhá léta jako knihovnice a na vlastní kůži zažila proměnu knihoven. Ve škole jsem se učila psát na stroji katalogizační lístky. Později jsem se právě díky práci v knihovně naučila zacházet s počítačem a mohla sledovat, jak se knihovny digitalizují. Velmi obdivuji propojení knihoven pomocí elektronických katalogů, mezinárodní databáze odborné literatury apod. Ale jen klasická tištěná kniha může být mojí přítelkyní, s elektronickou mi to prostě nejde... Digitalizace proniká do našeho života stále rychleji. Je dobře, že existují programy, které pomáhají. Nemá každý vnoučata, která by ho s novými technologiemi naučila zacházet. :-)
Příběh za epickou lodí Titanic...
Zdenka Jírová 18.11. 01:50
Příběh Titaniku je velmi hluboký snad pro každého. Film, který byl o jeho zkáze natočen, byl dost sugestivní, ale skutečnost musela být ještě mnohem horší. Jeho osud mne hodně zajímá, i když jsem tam žádného příbuzného neměla. Bylo mi líto těch lidí i s dětmi a i těch, kteří přežili, ale někoho tam museli nechat zemřít.
Přátelství
Jan Zelenka 17.11. 10:22
Moc hezké a příjemné vzpomínky. měl jsem v mládí něco podobného s kamarádem Jirkou. Máme na co vzpomínat.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.