Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nezištná pomoc. Splněný sen nejen osamělých seniorů
Marie Ženatová 1.11. 05:51
Milá Jani, moc děkuji za vaše osobní vyznání a přeji hodně a hodně dalších potřebných sil*. Už moje maminka říkávala, že nejlepší a nejvěrnější pomocník v nesnázích jsou naše ruce a když už pomoct nedokáží, tak jsou to naši nejbližší sousedi. A proto jsou potřebné ty nejlepší sousedské vztahy. Poznala jsem to nejvíce, když se stal manžel ve své nemoci nemohoucím. Byla to právě sousedka, která mi vždy dokázala v případě nutné potřeby nejvíc pomoct. Děti byly hodné, ale zaměstnané a bydleli většinou jinde - ovšem v rámci svých možností mi pomáhali také. Ale pro všechny osamělé seniory a to nejen v tísni je nezištná pomoc tím největším darem, za který musíme být vděčni a neustále moc a moc děkovat*
Jak šetřím energii
Alena Švancarová 31.10. 23:25
To zcela určitě.Přečtu si ho ještě jednou hned zítra jak otevřu počítač.Nabije mě energií.Je prima pozitivní.
Modistka Jolana Kotábová: Klobouky zvyšují dámám sebevědomí
Jitka Caklová 31.10. 06:24
Krásný rozhovor na krásné téma. Je nádherné naučit se tvořit rukama a faktem je, že bez zdravého myšlení to nejde. Aniž bych měla povědomí o etiketě nošení klobouku, mám klobouk posazený správně. Nevím to určitě, ale tuším, že můj klobouk je z dílny paní Jolany Kotábové. Díky za prima rozhovor ♥
FEJETON: Vyvezte svou povahu na výlet
Blanka Lazarová 30.10. 10:52
Tomáši, pěkná sonda do vašich stereotypů naroubovaných na jiné kultuře. :-)
Když se řekne Kudowa Zdrój
Jitka Hašková 30.10. 10:52
Děkuji za velmi zajímavý článek. Vůbec jsem o těchto lázních nevěděla, Také fotoprocházka je velmi hezká.
Sen, snění, nebo přání?
Vladislava Dejmková 30.10. 08:19
Rada, jak dostat fotky z mobilu do počítače:
Rychlou a snadnou cestou, jak přesunout fotky z mobilního telefonu do počítače, je použití starého dobrého kabelu. Pomocí datového kabelu poměrně snadno a rychle přemístíte fotky ze složky v telefonu přímo do vybrané složky v počítači. Stačí propojit obě zařízení kabelem, ve složce „Tento počítač“ v počítači najít příslušné zařízení, tedy telefon, a pak už jen najít správnou složku a požadované soubory. Kopírovat přitom můžete fotky i videa, a to jak z telefonu do počítače, tak i obráceně.
USB kabel je ten, co používáte k nabíjení telefonu. Jen vytáhnete ten konec, co dáváte do zásuvky a tam je USB konektor, který připojíte do počítače.
Nahlédnutí do historie české kuchyně
Jan Zelenka 29.10. 11:31
Věrko, opět perfektní článek, jak svou formou, tak i výstižným představením výstavy. Já už si na naši starou nelahozeveskou kuchyni moc nepamatuji, ale byla to tehdejší klasika. Sporák na uhlí, dvoudřez na mytí nádobí, stará kredenc a na polici televize Mánes. Jo, historie!
Moc pěkná výstava.
Rande
Jitka Caklová 29.10. 08:02
Paní Anno, něco tak krásně pozitivního jsem dlouho nečetla. Není nad to, psát o sobě, s upřímností sobě vlastní. Děkuji za sdílení, něco mi to připomíná :-) :-)
Farmaceut Jan Suchopár: Týden starý bramborový salát nesníme. Proč nejsme stejně opatrní i při výběru potravinových doplňků?
Antonín Nebuželský 28.10. 07:16
Přínosný článek. Diky
Monika (58 let): Manžel mě opustil, teď je starý a chce se vrátit
Jindřich Berka 27.10. 08:09
Dobrý den, milá paní nejste sobecká, máte svůj život. Cestu si vybral on. Děti se snaží jen péči o tatínka hodit na vás. Nedejte se. Na druhou stranu cítím, že ho možná máte i ráda. Ano. Pokud to přijměte, tak již bude jen váš!! Na to, aby navazoval jiné známosti nemá sílu. Záleží jen na vás, jak se rozhodnete. Nikdo ten krok za vás neudělá. Udělejte to tak, jak to cítíte. Držím palce. Jindra
Kurzivka o těhotné době
Věra Ježková 27.10. 08:05
Jendo, třeba míň číst. Těším se podzimní procházku s vámi. :-)
Co přináší ráno
Jana Jurečková 26.10. 17:16
Dnešní ráno vypadalo děsivě - tma a mlha. Měla jsem přání se vrátit zpět pod deku a snad ani nevystrčit hlavu... Ale báseň je krásná, děkuji.
O čem jsem nejvíc snila?
Jana Jurečková 26.10. 17:05
Pěkně napsáno. Vzpomínám si, že asi před dvaceti lety mi mamka věnovala starý kufr. Uložila jsem ho na komoru a nestarala se o něj. V duchu jsem si říkala, že mi nebude na nic platný. A měla jsem pravdu. Nikdy jsem ho nepoužila. Nedávno jsem mámě řekla, že mám pořád ten kufr. Ona na něj asi zapomněla. Řekla mi jen:" Kde by se tam vzal?"
Hudba budoucnosti
Naděžda Špásová 26.10. 10:42
Aleno, ty nezklameš, zase jsem se pobavila. Když jsem byla malá, měli jsme zahradu, pamatuji se na štrůdláky a panenčata. Nikdy jsem jim nepřišla na chuť.
Bydlet ve vlastním, ne v nájmu. Sny Čechů narážejí na realitu
Jiří Dostal 26.10. 08:16
:-) Dělostřelecká příprava na horentní zvyšování daně z nemovitostí, nebo poukaz na zvrácenou státní politiku bydlení bez přiměřených jistot? :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.