Přehled posledních diskuzních příspěvků

Přes vinohrady okolo Zaječí

Jan Zelenka 20.10. 09:47
Krásný kraj. Ten smutný příběh na mne hodně zapůsobil.

Nikdy se to neopakuje

Věra Ježková 20.10. 08:51
Naďo, podzimní příroda je krásná, má nekonečné množství podob. Díky za fotky – a hezké podzimní dny i tobě. :-)

Energie člověčí

Hana Šimková 19.10. 12:34
Ten obrázek je moc hezký.Děkuji,

Nezvaný host aneb o malém ježečkovi

Helena Richterova 19.10. 11:14
Dobrý den, ježeček se patrně zahrabal někam do listí nebo do toho dřeva. Ta krabice, kterou jste mu nachystala, je vhodnější spíš pro kočky :). Aby ježeček přežil zimu, je nutné, aby se vykrmil aspoň do váhy 880 g. Tak jestli můžete, tak mu tam ještě noste krmení - ty kočičí kapsičky nebo i granule, a pak i vodu na pití. Dokud nebude hodně mrznout, bude vylézat a dokrmovat se, však uvidíte, jestli bude krmení mizet. Když má tu stanovenou váhu, tak má šanci přežít zimu. Držím vám palce, oběma.

Rozveď se, bude ti lépe. Starší ženy slyší tu větu často

Lenka Staňková 19.10. 08:47
Vlastně jsme se dozvěděli, že na pocitech seniorky nezáleží, hlavně když zůstane v kurníčku. To je tedy rada. Jediné, co mělo v článku smysl, je fakt, že by si to starší lidé měli nějaký čas rozvážit, zvážit priority. Ale argument, přece tě ani nebije atd..to je trošku primitivní argumentace od paní psycholožky. Když lidé mají potřebu rozhodovat o životech druhých, obvykle mají sami nějaký problém.

Předpověď počasí

Marie Novotná 19.10. 08:00
Zdá se,že babí léto odletělo s podzimním větrem. Jen těžko se učím žít v podzimu svého života. Moc Ti to sluší ,ať jsi v létě ,či v podzimním hávu.

Marta - podzimní dny na Rujaně

Soňa Prachfeldová 18.10. 13:19
Hezké pokračování Martina života. Je dobré, aby partneři ať mladí či starší byli někde spolu pár dní oproštěni všech starostí. Vylepšuje to jejich vztah.

„Trojjediná“ tableta zachraňuje tisíce životů, hlásí kardiologové

Martin Vrba 18.10. 13:00
Při slučování několika tablet do jedné jsem už opatrný, dávám přednost zaběhnutému systému. Stalo se mi, že jeden doktor mi napsal další prášek, který už ale byl obsahem té dvojkombinace, já měl pak problémy a žádný doktor se k tomu po roce už nehlásil. Určitě by to šlo vypátrat, pro klid a dobrou atmosféru jsem to nechal tak, že si každý myslel, že to napsal ten druhý. Mnoho psů zajícova smrt a to samé platí o doktorech a pacientech. :)

Deníček Betynky: V říjnu na horách

Blanka Lazarová 18.10. 07:40
Betynko, pěkně jsi nám to povykládala. Panička je šikovná, má hezké fotky a pěkně si to spolu na procházkách užíváte.

Za podzimem do Hvězdy

Jan Zelenka 17.10. 12:46
Hvězdu i její okolí důvěrně znám. Krásné fotky mi připomněly, že jsem 25 let bydlel jen kousek dole pod kopcem na sídlišti Dědina a na Petřinách bydlela i sestra. Jsou tam krásné procházky. A často jsme tam potkávali zpěváka pana Zímu, který kousek od Hvězdy bydlel a v parku běhal. I širší okolí Hvězdy stojí za návštěvu. Věrko, díky za trochu té nostalgie.

Prší

Dalibor Polanský 17.10. 09:14
Hezký pohled. Možná by bylo lepší "na cestách rázem vedlejších", ale to je pouze můj názor.

Babi, neutrácej tolik, ať po tobě něco zůstane. V Česku spíše pomáhají s financemi staří mladým, než naopak

Marie Faldynová 17.10. 08:34
Naši rodinu rodiče nepodporovali. Manžel už rodiče neměl a mí rodiče občas přilepšili, ale rozhodně jsem na to nemohla spoléhat. Děti a vnoučata také podpořím, ale že by na to spoléhaly to nemáme ve zvyku.

Zemřel vynikající herec Josef Somr

Dana Puchalská 16.10. 13:48
Ano. Je to velice smutná zpráva. Byl to PAN HEREC. RIP.

Když vaří muž

Vladislava Dejmková 16.10. 11:10
Také vařím od dětství a nechávám se ráda ovlivňovat novými věcmi. Ŕadu z nich vyzkouším, jen některé v našem jídelníčku dostanou stálé místo. I já jsem převzala řadu receptů od své tchýně, která prožila dětství a mládí na Slovensku.

FEJETON: O maličké pečovati

Blanka Lazarová 16.10. 10:09
Tomáši, kam vy na ty nápady chodíte ? Zase jsem se úžasně zasmála. Díky. :-) :-) .-)

Já se vznáším, já si létám

Věra Ježková 16.10. 08:11
Soňo, to muselo být krásné. Díky za fotky. :-)

Podzimní vítr

Hana Práglová 16.10. 07:09
Moc hezké podzimní větrné vyznání.

Ela

Naděžda Špásová 15.10. 14:56
No Hanko, ty jsi filmová hvězda, hlavně, že se ti to líbilo a navíc to bylo pro dobrou věc.

Ve Svijanech si dopřejte dobrou krmi a unikátní pivní lázeň

Jitka Caklová 15.10. 13:39
Do Svijan to mám "co by kamenem dohodil". Pamatuji, doby, kdy jsem se starou slečnou hospodskou jezdila dřevěnou károu pro bloky ledu do sklepa, na chlazení piva pro štamgasty tohoto výborného moku. Dnes jezdím kolem na koloběžce, tak, že bych si dala pivní koupel za noblesní cenu, jako je celý zámek? Nicméně děkuji za pozvánku, asi to opravdu bude skvělý zážitek, možná jen ne pro všechny.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.