Přehled posledních diskuzních příspěvků
Sny a snění
Jana Jurečková 15.10. 13:25
Moc hezky napsané, ale podle mě se nemusíte ničeho bát. Vše se odehrálo skutečně jen ve snu. Což je dobrá zpráva a není nad čím přemýšlet.Je důvod k radosti... Já mívám sny, že jsem na krásné louce plné květin a ráno se probudím a jsem zklamaná. A tak si přeji, aby to byla pravda a už si vůbec nepřipouštím, že to je sen. Možná se mi vše splní.
Nejsem aktivní senior. No a co?
Dana Puchalská 15.10. 08:29
Moc zajímavá úvaha. I já se řadím mezi ty penzisty,co jsou tzv.mimo mísu. Celý život jsem něco musela a teď si dělám jen to,co chci.
Dobrým spáčům se infarkt vyhýbá. Nová studie prokázala souvislost spánku s kardiovaskulárními chorobami
Jitka Caklová 14.10. 11:50
Tak to je výborná zpráva. Mě sice nikdo nezkoumal, ale chodím spát s "čistou" hlavou a spím velmi dobře :-)
Nostalgie podzimu na vltavských březích
Miloslava Richterová 14.10. 10:45
Pěkná procházka i fotky :-)
To byla rychlost. Pár luskouna krátkoocasého, který je od dubna v pražské zoo, očekává potomka
Martina Růžičková 14.10. 08:23
Dobrá zpráva. Ať se luskounům daří. :-)
Další poznatky nové obyvatelky Karlových Varů, 2. díl
Daniela Řeřichová 14.10. 06:25
Jaruško, děkuji za poutavé seznamování s tvým novým domovem a zajímavé fotografie. Ať se ti daří!
Jak šetřím energii
Marie Ženatová 13.10. 15:49
Milá Haničko, při tomto čtení* jsem se moc hezky pobavila !
Čas
Jana Jurečková 13.10. 10:51
Moc hezké, já mám ráda čas, když plyne a může i kulhat. Ten jediný zahojí rány i smutky...
Petr (68): Mladí mi často říkají „Dědo, tomu ty nerozumíš.“ Cítím to jako urážku, jejich návštěvy mne stresují
Jiří Dostal 13.10. 05:40
:-) Tomu se říká ipsační desperace... :-) Dobré je střídat ruce... :-)
Petr Kostka a František Němec na jednom jevišti, to si rozhodně nenechte ujít
Jitka Hašková 12.10. 13:36
Tato hra je velmi hezká, ale už byla v televizi, kde jsem ji viděla.
Nebudu si barvit vlasy. Rozhodnutí, které mnohdy vyžaduje velkou dávku odvahy
Věra Ježková 12.10. 08:42
Hezké fotky. Ale k nebarvení se nechystám.
Jak šel můj čas
Věra Ježková 12.10. 08:30
Jendo, moc hezká vzpomínka. Jsem ráda, že jsem místa tvého mládí poznala.
Jak si zařídit pohodlné bydlení na stáří?
Jitka Caklová 11.10. 16:03
Na "zadní vrátka" do stáří je třeba myslet od mládí. Čím víc svým dětem vytváříme bezstarostné dospívání, mládí a dokonce spokojené manželství, tím víc jim ona vrátka zavíráme. Na výše uvedené rady je pro dnešní důchodce poněkud pozdě, například co se týká dostupnosti a splatnosti hypotéky, o ostatním raději nemluvě.
Někde mít svůj kout
Jana Jurečková 11.10. 13:32
No, páni prostě nádhera a pohlazení po duši. Každý, kdo má rád přírodu je dobrý člověk, dokáže se k ní pěkně chovat, protože ji miluje a ona mu to vrací. Taky mám místo, kde jsem vozila děti v kočárku a je mi jen smutno, že čas nelze vrátit zpět...
Kočička
Marie Měchurová 11.10. 09:31
Vím, jak Vám je. Zkuste navštívit nejbližší útulek. Nám se ztratil Kocourek Kryšpín. Byli jsme týden pryč, kočky krmil syn. Za pár týdnů jsem Kocourka uviděla ve křoví, ale utekl ke vzdálenějším sousedům. Paní mi říkala, že ho má z útulku, a že na to má papír. Ještě párkrát se přišel na nás podívat. Možná to není Kryšpín, ale má se u nich dobře. Já mám na telefonu aspoň jeho fotku.
Ať žiješ co nejdéle! Mnohá přání k narozeninám jsou tak trochu pitomá
Jiří Dostal 11.10. 08:18
:-) :-) Ach ano, co přát víc nad život v boží milosti a po smrti procházky po zlatých ulicích nového Jeruzaléma... ? :-) :-)
O křehkosti stáří
Blanka Lazarová 10.10. 09:10
Věrko, pěkné shrnutí. Myslím, že jsi tu popsala téměř každého z nás. Ne každý však svoje problémy, ať už jakékoliv, prezentuje na íčku. A zdání často klame. Důležité je také, jak si to nastaví v hlavě. A to není lehké. Díky za článek. :-)
Abeceda vzdělávání pro seniory: Jak si (ne)užít přeplatky za energie
Lenka Kočandrlová 9.10. 11:32
Když se někdo nechá nachytat na takovéto zjevné nesmysly,tak dobře mu tak!!! Denně se to prezentuje v TV,co zase nějaký vykuk vynalezl,a přesto uloví další oběť,dokonce i dost mladé osoby.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.