Přehled posledních diskuzních příspěvků
Výstava malíře Antonína Střížka
Daniela Řeřichová 8.10. 09:57
Ireno, díky za moc pěkné snímky. Výstava se mi také líbila, máš pravdu, že evokuje klid a příjemnou náladu. Autora jsem dřív neznala. Je vidět, že některé obrazy se potkávají s jeho druhou profesí – fotografováním.
Jsem už starý. Tato věta se stala společensky nežádoucí
Věra Ježková 8.10. 07:59
Článek mě potěšil. Zrovna na dnes jsem měla připravený článek na podobné téma.
Sex ve vyšším věku je tabu. I lékaři se zdráhají mluvit se seniory o tomto tématu
Martin Vrba 7.10. 14:07
Jo - sex k životu patří stejně jako dobré jídlo a spánek. Já se mohl i mnohem lépe učit, kdybych měl za učitelku v osmičce za třídní tu, co měli ti z "C". Moje ségra jí to, když už mi bylo 30, na nějakém setkání učitelů a žáků naší školy řekla a ona jí na to odpověděla, že jsem si měl požádat o přeložení. Jo - kdybych se nechal přeložit, tak jsem to mohl dotáhnout i na prezidenta jako Macron. Jo - my muži jsme prvý výrobek Boží, ale teprve Žena se mu povedla dokonale, dala nám mužům tu pravou náplň a smysl života se ženám předvádět a ony nám za to pak udělaly své nebo naše kopie a my všichni pak tvoříme rodiny. Co jsem si to dovolil - smí se to ještě vůbec napsat? Už mlčím a odcházím na stránky pro dospělé. . . .
Radim (72): Dvakrát jsem ovdověl. Už to nechci nikdy zažít
Janča C. 7.10. 10:35
Krutý příběh. Rozumím autorovi, protože jsem také "ovdověla", i když jsme na to neměli papír, a zůstala jsem na polosamotě v domku, co jsme si pořídili na stáří, a najednou jsem tu sama, s tím jsem nepočítala, a také se bojím znovu navázat vztah, nechtěla bych opět zažít ztrátu... ale chtěla bych autorovi příběhu vzkázat, že kdo nic nemá, nemůže zažít bolestivou ztrátu, ale co je lepší? prázdno, beznaděj, zoufalství...? toť otázka....
Sny a snění
Daniela Řeřichová 7.10. 08:54
Helenko, neměla jsi to jednoduché, ale nevzdala ses. Přeji Ti život podle Tvých přání a představ. :-)
Trochu detektivka - trochu sexismu - velká ztráta iluzí
Martin Vrba 7.10. 08:53
:) Kdyby byla Zdenka stará a ošklivá, tak by se jí to nestalo, protože staré a ošklivé jsou už tak zklamané životem, že už nedůvěřují celému světu, natož nějaké "kamarádce" a ani na minutu by jim nedaly příležitost k tomu, aby je někdo okradl. Hezké holky dělají svět zajímavější, ale šeredky v něm udržují "pořádek a řád" a všechny nepravosti hned hlásí na příslušná místa. :)
Svět písniček a skladatelů první republiky 5 - písničky humorné
Rostislav Mraček 7.10. 07:54
Výborný seriálek! Jistě pracný, a tak s obdivem děkuji.
Do vztahu s mnohem mladší ženou bych rozhodně nešel, říká herec Jan Čenský v narážce na svou roli v novém filmu
Eva Kopecká 6.10. 19:58
Sympaťák , který má rozum a jde si svou cestou. Pořídit si mladou ženu a s ním ale děti není žádný kumšt. Po vzoru známých a slavných se do toho pustili i ti, kteří byli do nedávna našimi obyčejnými vrstevníky. Vědu do školy vnouče.a potkám spolužáka s kočárkem. Inu, ať má každý, co chtěl....Rozumný člověk řekla bych kouká trochu dál, než co bude dnes a zitra....Zestárnout s jednou manželkou, vychovat s ní společné děti a radovat se z vnoučat, to každý nesvede. Jít plynule do další etapy života. Hrát si na mladého je podle mě docela křeč.
Už naše babičky se chovaly udržitelně, dnes je to objevování Ameriky
Daniela Řeřichová 6.10. 09:06
Myslím, že i naše generace je zvyklá chovat se hospodárně a ekologicky, a je na nás, jak své zkušenosti předáme dětem a vnoučatům.
Začátek podzimu
Daniela Řeřichová 6.10. 08:36
Milá Aničko, Ty máš mimořádný cit pro krásu a harmonii. Fotografie jsou nádherné, děkuji.
Deníček Betynky - Babí léto
Naděžda Špásová 5.10. 13:22
Tak, Betynko, přeji ti krásný podzim, hezky si ho s paničkou užijte. :-)
Podzimní soutěžení na portále i60
Miloslava Richterová 5.10. 12:53
Pěkná témata a pěkné čtení nás čeká, díky.
Motýl
Jana Jurečková 5.10. 11:16
Ani se nedivím, že přišel zpátky, asi se mu stýskalo. Moc hezké ani nevíte jak!
PENNY si drží pozici nejlevnějšího diskontního řetězce, ročně tu nakoupí kolem 140 milionů zákazníků
Margita Melegova 4.10. 15:11
Mam PENNY trochu z ruky, ale kdyz tam zajedu pokazde si neco vyberu.
Podzim se ujal vlády
Elena Valeriánová 4.10. 11:12
Fotka houbového úlovku nemá chybu, silničních fotek je na můj vkus příliš. Raději bych barevnost listí než šeď silnic. Protože už celé tři týdny sedím doma a na podzimní barvení, které právě začíná, se dívám jen z okna přes závoj deště. Den co den stejný obrázek.
Dana (66): Sen o životě na vesnici se po ztrátě manžela stal noční můrou
Jitka Caklová 4.10. 08:48
Co dodat. Při čtení článku mi přišlo na mysl, přirovnání života lidí, k životu lesa, obojí je živý organizmus. Člověk si neuvědomuje, že příroda je dar, kterého si přestal vážit a naučil se na úkor přírody žít. Pravda, je to pohodlnější. Toto jsem nenapsala proto, abych kohokoliv soudila, nebo odsuzovala, ale proto, že to tak cítím ♥
Podzim v kuchyni - čas jablíček
Josef Borecký 4.10. 06:10
Teda paní Dejmková, u vás se návštěvy mají...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.