Přehled posledních diskuzních příspěvků

V sedmdesáti na přehlídkovém molu

Helena Votíková 16.9. 10:35
Byla jsem se podívat, Elen opět krásně vybrané modely, všem to moc slušelo a ty klobouky... nádhera.

K Prdlavé studánce

Marie Novotná 16.9. 07:20
Jů ,u nás ja také Prdlavka . Ráda jsem se prošla zelení k Prdlavce. Hezky jsi to nafotila a napsala.

Příběhy naší rodiny: Koloběh roku - V. část

Naděžda Špásová 15.9. 14:49
Marie, obdivuji tvoje psaní v nářečí, že si to pamatuješ.

Příspěvek na bydlení by mohl být od října až dvojnásobný. Senior žijící v nájmu v Praze by získal přes osm tisíc korun

Jitka Caklová 15.9. 14:09
Známá taktika :-) "Nahoře" dobře vědí jak na nás. O dvě dírky povolí uzdu a až se situace trochu uklidní, o čtyři dírky ji utáhnou :-(

Citliví, vystresovaní, nejistí. Tak starší lidé hodnotí Generaci Z

Helena Jelínková 15.9. 09:58
A co jednou budou dělat, až starší lidé nebudou, aby je živili. Co budou jíst, kde budou bydlet atd. Vždy se říkalo, že bez práce nejsou koláče. Nevím, také nerozumím.

Infocentrum Spálené Poříčí

Blanka Lazarová 15.9. 07:48
Určitě jste si to užily a to je dobře. Infocentra mám ráda a taky je vždy navštěvuji. Je to velmi praktické. Pěkné fotky. Děkuji.

Deníček Betynky: Je mi devět

Naděžda Špásová 14.9. 15:11
Betynka je fešanda, přeji jí ještě spoustu krásných let a zážitků. My doma máme už dědečka, je mu 13, a moc ho milujeme.

Hádanky

Zuzana Pivcová 14.9. 15:07
Chtěla jsem se do toho pustit, ale když jsem prošla pohledem celý článek, co mě čeká, objevila jsem na konci vyluštění, na které mi samozřejmě padl zrak, takže jsem už některé příklady viděla.

Chvála všednosti

Jiří Dostal 14.9. 06:20
:-) Polovina vnoučat... Dvě věci tu v krvi leží; dětská hlava bez tělíčka a tělíčko bez hlavy... :-)

Příběh naší rodiny: Plameny

Dana Kolářová 13.9. 17:57
Maruško, hlavně hodně zdraví a síly do nastávajících oprav. Drž se. Držím pěsti.

Vláda zastropovala ceny energií pro domácnosti i živnostníky. Kolik budeme platit za elektřinu a plyn?

Soňa Prachfeldová 13.9. 16:12
Slovensko má 4x levnější i některé země v Evropě, ale díky alespoň za to. Jinak by to lidé neutahli a sociální neklid by byl opravdu velký. Je nutno s energiemi velmi šetřit.

Svět písniček a skladatelů první republiky 1

Věra Ježková 13.9. 12:55
Jendo, udělal jsi to moc hezky. Ty knížky s dvojlisty jsou krásné, mile vzpomínkové.

Hledání

Dalibor Polanský 13.9. 11:21
Věčné hledání..

Abeceda vzdělávání pro seniory: Jak poznat falešnou sms

Libuše Křapová 13.9. 09:33
Všechny tyto popisované podezřelé SMS (i maily) jsem už dostala. Naštěstí jsem už věděla, o co jde,tak na ně nereagovala. Jen ta první mne trochu znejistila - časově se shodovala se skutečně objednaným zbožím. Jenže nesouhlasil dopravce a také skutečnost, že zboží mělo být na dobírku. Takže jsem na nic neklikla, zvedla telefon a prodejce se zeptala, o co jde. Po vzájemném vysvětlení jsem SMS smazala a bylo.

Eva (59 let) Manžel mě uráží. Prý to nemyslí zle, mě to trápí

Jitka Caklová 13.9. 08:19
Toto je téma, přímo mně šité na míru od dětství a možná ještě někdy před 10 - 15 lety. První odstavec mluví za vše. Dnes jsem, jak se s oblibou říká "za vodou". Jsem taková jaká jsem a "Komu se to nelíbí, ať mi, nebo si ......................." Mě může urazit pouze inteligent a takových lidí je opravdu poskrovnu.

Příběhy naší rodiny: Koloběh roku - IV. část

Zuzana Pivcová 12.9. 15:40
Maruško, zase jen úcta a pochvala, víc nedokážu říct.

Brit Martin Taylor: Král Karel III. je skvělý myslitel, může být stejně populární jako jeho matka

Jan Zelenka 12.9. 12:24
Rozhodně mi byla sympatičtější královna Alžběta, než její syn Charles.

Společné kadeřnictví a pár facek, tam to začalo i skončilo

Jana Jurečková 12.9. 11:34
Já jsem měla svatby 2 a vzpomínám si, že se také házela kytice, vybíraly se peníze do střevíce, jedlo se, pilo, hodovalo, tancovalo. Já jako nevěsta byla unesena. Mám taky jeden příběh, který naštěstí dobře dopadl. Moje nejlepší kamarádka Věrka se ztratila s hostem. Dlouhou dobu jich nebylo. Měli jsme strach a chtěli volat policii. Nakonec se objevili a podle neupraveného oblečení jsme usoudili, že se dobře bavili.1.svatba se konala v hotelu Džbán v Karlové Studánce a ti dva tvrdili, že v nějaké věži na meterologii měřili teplotu. Všichni jsme se tehdy srdečně zasmáli... Váš příběh je docela legrační, jó, to bejvaly časy, když jsme byli mladí.

Pradědeček a jeho rodina

Daniela Řeřichová 12.9. 06:57
Děkuji za sdílení silného příběhu. To musela být velká odvaha a obětavost postarat se ve vyšším věku o malé děti.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.