Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kybernetických útoků dramaticky přibývá. ČBA proto spouští vzdělávací kampaň #nePINdej!
Jana Šenbergerová 6.9. 00:01
Test jsem zvládla s 82% úspěšností. Dal mi docela zabrat, než jsem se zpočátku zorientovala, dělala jsem chyby. Ve skutečnosti žádné podezřelé e-maily ani neotevírám.
Motoráčkem na Moldavu
Margita Melegova 5.9. 22:34
Krasne jste se prosli, zavidim neusla bych to, dekuji za mista kde jsem nikdy nebyla a uz se ani nepodivam.
Najdi Brusenku
Daniela Řeřichová 5.9. 08:15
Maruško, to byl dobrodružný výlet a zasloužené občerstvení. Pěkné fotky!
Jdu do společnosti, potřebuji rychle účes. Jenže často je lepší vsadit na přirozenost
Jitka Caklová 5.9. 07:37
Jsem "dáma, která nepanikaří, sebevědomá žena, která se cítí ve svém účesu dobře.", ale "musela" jsem k tomu dospět sama, bez ohledu na to, co mi říkají různí radílkové. Říká se tomu "být sama sebou" a k tomu stačí smířit se s tím, co mám, nefňukat nad tím, co nemám a neplatí to jen u vlasů. Mně stačí umýt si hlavu, v lepším případě spláchnout v Jizeře, vlasy se mi zakroutí (v současnosti mám polodlouhé), po uschnutí udělám rozcuch a ani fén nepotřebuji.
Fejeton: Jak jsme lámali vépévéčko
Marie Faldynová 4.9. 20:16
Bylo by krásné, kdyby se dalo sýčkujícím lidem takhle zarazit kecání! Myslím, že škarohlídů je na světě zbytečně moc a bojuje se s nimi velmi obtížně.
Příběhy naší rodiny: Koloběh roku - II. část
Zuzana Pivcová 4.9. 14:24
Maruško, jsou zde moc hezky podány úžasné mezilidské vztahy, mezi dospělými i mezi dětmi. A tak to je ve vaší rodině dodnes.
Cizí jazyky – odkdy dokdy? II. část
Jan Zelenka 4.9. 10:01
Porozumět jazyku na tvé úrovni bych asi nikdy nezvládl. Byla to kdysi tvá profese a dodnes si nic z těch jazykových schopností neztratila. Souhlasím velmi s posledním odstavcem. Kdo se začne učit jazyk teprve v seniorském věku, těžko dosáhne dokonalosti. Ale není důvodu se neučit. Pokud bych měl hodnotit své jazykové znalosti podle závěrečné tabulky, tak v době, kdy jsme se ženou jezdili po světě, byl jsem u němčiny, angličtiny, ruštiny a chorvatštiny asi na úrovni B. Dnes je to sotva A. Ale žít nějaký čas v jinojazyčném prostředí, asi bych se do béčka zpět dostal. Céčko ani náhodou, na to nemám.
Pronájmy rekreačních objektů krize neohrozí, tvrdí Petr Fix, majitel zprostředkovatelského portálu
Anna Potůčková 3.9. 12:43
Už několikrát jsem se na různé objekty na tomto webu dívala a jsou některé hodně lákavé. Třeba se někdy podaří, nějaká skupina Íčkařů se třeba na nějaké chalupě domluví a stráví spolu pár dnů.
Něco málo pro šedé buňky mozkové
Naděžda Špásová 3.9. 11:20
Rozdíly jsem našla, matika mi moc nejde, věže určitě znám, ale mozek nechce spolupracovat, paměť už není to, co bývala. Jinak dobrý nápad.
Lipnice - Kamenný strážce Posázaví
Jan Zelenka 3.9. 10:26
Hrad Lipnice dobře znám. Je mohutný a dobře zachovalý. Zajímavý je lipnický hrob Jaroslava Haška, na kterém jsou pořád prázdné lahve od piva.
Obrázky z cest: Praha – Národní muzeum
Marie Seitlová 2.9. 14:49
Blani, krásné fotky. Po opravě je muzeum nádherné, budu se tam muset vypravit. Byla jsem tam před opravou s vnukem a pak na konferenci, ale taková nádhera to nebyla.
Kde jsi byl, tati?
Blanka Lazarová 2.9. 08:47
Paní Hano, přeji vám samozřejmě brzké uzdravení, kvalitní rekonvalescenci, dobrou náladu a vše co byste si sama přála. Jezdím na el-kole už 12 let a nějaký ten pád už mám za sebou, tak si umím představit, jak se cítíte. A taky si pořád připomínám : opatrně, pomalu, je to však těžké, když jsem byla zvyklá, že mi dřív šlo vše hladce. Sil ubývá, ale mé sportovní vzorce v hlavě by chtěly víc. Napsala jste to moc dobře. Kéž by to pomohlo mnohým cyklistům, uvědomovat si obrovská rizika, která jim hrozí, ale neodradilo je to od toho krásného prožitku z jízdy. Děkuji.
Naše báječné prázdniny
Vladislava Dejmková 2.9. 07:26
Děkuji, nad fotkami jsem si zavzpomínala. Už jsem tři sezóny v Chorvatsku nebyla a kdoví, zda se tam ještě podívám. S vnoučaty bych to asi nedala, to obdivuji.
Pisa je město, které nabízí víc, než jen šikmou věž
Zuzana Pivcová 1.9. 15:07
Pisa byla naší první zastávkou na zájezdu našeho vojenského archivu do severní Itálie v roce 1994. Samotnou šikmou věží jsem byla tehdy poněkud zklamaná, protože jsem si naivně představovala, že se někde tyčí a je k ní přístup jak do hradu, zatímco ona stála na trávníku a byla obehnána ploty a nesmělo se k ní přiblížit. Jistě, mělo to svůj důvod, protože lidi by po ní určitě lezli.
Cizí jazyky – odkdy dokdy? I. část
Jitka Hašková 1.9. 10:24
Věro, velmi dobře jsi to napsala. Moje kamarádka, bývalá učitelka na základní škole, zemřela před dvěma roky ve věku 93 let, tvrdila, že není dobře, aby se malé děti učily cizí jazyk už v mateřské školce, že mají napřed umět rodný jazyk. Vysvětlovala to tím, že čeština je velmi ohebný jazyk např. proti angličtině, atp. Nedávnou jsem slyšela v rádiu rozhovor s dcerou Lenky Filipové, která se angličtinu učila hodně brzy, potom studovala hudbu v Londýně, řekla, že ke svým písničkám píše raději texty anglicky, lépe se jí vyjádří to co potřebuje a v češtině jí to moc nejde. Jsem ráda, že jsi uvedla názory odborníků, kteří se s tím shodují.
Naše rodina a tajemství
Zdenka Soukupová 31.8. 18:11
Krásně jste všichni to tajemství dokázali udržet. Prozradili jste to dceři někdy později? ☼
Na chutný oběd ve statku si raději rezervujte místa
Jana Šenbergerová 31.8. 13:34
Laskominy této restaurace líčíte tak barvitě, že se mi i po dobrém obědě sbíhají sliny. Tiše závidím těm, jejichž sliny se nesbíhají zbytečně.
Penzisté si příští měsíc přilepší v průměru o 700 korun. Průměrný důchod bude v září činit 18 048 korun
Jitka Caklová 31.8. 08:44
Tato zpráva se mi líbí, přestože můj důchod je a dokud na něj bude, zůstane vždy dosti podprůměrný, ale nenaříkám. Jak jsem si celý život stlala, tak si teď líhám, ruce do klína neskládám a vše, co ke spokojenému životu potřebuji mám. Naději v další, co hezkého mi život přinese, neztrácím ♥
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.