Přehled posledních diskuzních příspěvků

Lenka (56 let): Nevěřila jsem, že existují šedesátiletí mamánci. Z nadějného vztahu jsem nakonec raději vycouvala

Martin Vrba 25.8. 07:44
Jeden z mála životních příběhů, kdy žena Lenka (56) se nestala manželkou, muž (60) se nestal manželem a jeho matka (80) se nestala tchyní a všichni si tak zase šťastně žili, jak jim to vyhovovalo, dokud nezemřeli. :)

Slova

Zdenka Soukupová 24.8. 12:33
Dalibore, moc hezké. Zkrátka kdo si počká, ten se dočká... ☼

Doteky Berounky

Daniela Řeřichová 24.8. 11:22
Vlaďko, tvé cestopisy se čtou jako román. Krásně jsem se s tebou dotýkala Berounky, přírody, skalisek a života. Máš můj velký obdiv nejen za krásné fotografie. :-)

Krásné dětství u babičky

Daniela Řeřichová 24.8. 06:03
Moc hezké, milé vzpomínky, děkuji.

Knihovnice Na Skalce v Okrouhlici

Jitka Hašková 23.8. 22:46
Díky za zajímavé informace a fotky. To je neuvěřitelné jací dokáží být volení představitelé kulturní ignoranti. Výstavy Jana Zrzavého v Praze patřily k mým nejoblíbenějším výstavám. Mrzelo mě, že obří obraz Kleopatry byl prodán do zahraničí a není Národní galerii.

Dřevo z rukou umělce

Dana Puchalská 23.8. 09:08
Jsou to krásné exponáty. Děkuju za fotky.

Bez viny

Blanka Lazarová 23.8. 09:04
Zuzko, moc hezké, díky. :-)

Kdysi byla nadváha obdivovaná, nyní je považována za selhání. V Česku má nadváhu 60 procent lidí

Eva Kopecká 23.8. 09:00
Jedna věc je nezdravý způsob života, další věc genetický základ, a jiná věc nemoc, která obezitu způsobí, ať děláme, co děláme. Známá ze sousedství byla pěkně oplácaná už zamlada a vzala si také patřičného partnera ještě s odpuštěním tlustšího. Děti měla krátce po sobě. Odmala je vysloveně přecpávala. Dle hesla jíst se musí, na talíři nic nezbyde a přece jsem to nevařila zbytečně. Následky na sebe nedaly dlouho čekat. Obezita odmala. Dnes jsou obě děti dospělé a samozřejmě jim to v plné míře zůstalo. Takže když ty čtyři člověk vidí najednou....vydá každý minimálně za dva tři normálně vážící lidí....

Pohádková Dalimilova rozhledna

Naděžda Špásová 22.8. 16:05
Konečně jsem jednička. Eli, ta rozhledna je krásná, na tu menší věž bych určitě vyšlapala. Rozhledny mám ráda, kolem nás jich je ještě pár, na kterých jsem nebyla. Moc hezké fotky, u tebe to ani jiné nebudou. Bohužel, ta tvoje je dost z ruky.

Páv - ozdoba zahrad

Jitka Hašková 22.8. 07:28
Děkuji za hezké rýmování a krásné fotky.

Příběhy naší rodiny: O domě

Daniela Řeřichová 22.8. 07:24
Děkuji za krásnou vzpomínku. Měli jsme podobný dům v Modřanech, jen bez těch vymožeností. Musela se zvenčí nanosit voda, ze sklepa uhlí, také se v zimě topilo jen v clubkách. Na přední zahrádce tatínek šlechtil růže, měl i modrou, zadní zahrada byla užitková s vysokokmeny a záhony, kde jsme pleli, okopávali, zalévali. Občas se na místo mého dětství jedu podívat a je to milé.

FEJETON: Mnoholokalitní patriotismus

Jana Šenbergerová 21.8. 10:04
Pobavil jste mě. Asi to tak nějak máme všichni. Nebo je tu někdo, kdo by to o sobě nemohl říct, natož napsat?

Vzhůru na Králičák

Elena Valeriánová 21.8. 07:40
Žiju v Jeseníkách skoro celý život, ale na Králickém Sněžníku jsem nebyla, je to ostuda. A tak jsem velice ráda i když s touhou v srdci, šla s Tebou do kopců a dívala se Tvýma očima. Chůze do kopců mi dělá potíž odjakživa, nějak neumím dýchat. Takže před Tebou smekám. Nepřišla jsem na to, jestli jdou fotky takto umístěné v textu článku rozkliknout a tím zvětšit. Děkuji a přeji hodně pěkně ušlých kilometrů.

Vavřinecké hody v Brně

Daniela Řeřichová 20.8. 12:07
Blanko, děkuji za obsahově i výtvarně cennou reportáž. Vždy mě dojímají děti v krojích a je obdivuhodné, když se v rodinách předává naše nehmotné kulturní dědictví. Fotografie jsou nádherné, ta s křížem by jistě obstála v nějaké soutěži. :-)

Barokní skvost v Horní Polici

Dana Kolářová 20.8. 08:54
Alenko, paráda. Fotky moc pěkné, text je zajímavý a dlouhý akorát.

Svět reklam první republiky - I

Daniela Řeřichová 20.8. 07:54
Originální téma, moc pěkně zpracované.

Óda na rajče a chléb aneb Tak se vaří v Toskánsku

Helena Přibilová 19.8. 12:08
Ze všech italských regionálních kuchyní mi také nejvíce zachutnala ta toskánská.

Výlet na Zlatý vrch

Anna Potůčková 19.8. 08:16
Nadi jsou vůbec ještě u nás nějaká místa, kde jsi nebyla? Myslím jich už moc nezbývá. Hezký článek a ještě hezčí fotografie. I díky Tobě víme o zajímavých místech naší krásné vlasti.

Do kopce přidej, z kopce zpomal

Jan Zelenka 18.8. 11:12
Hezký výlet, Soňo. A na elektrokole pochopitelně snazší. Já po elektrokole netoužím. nevyužil bych ho. Fotky máš, jako vždy, moc hezké.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.