Přehled posledních diskuzních příspěvků

Renata (69): O manžela jsem se starala řadu let ve dne, v noci

Vlasta Ledlová 18.8. 10:38
V článku je pár nesrovnalostí. Na začátku je vdově 69, na konci 80. Uprostřed vyprávění má syna, který chtěl pomoci a na konci je na všechno sama. Jako by poslední odstavec nepatřil k původnímu textu.

Český Šternberk - tak trochu jiný hrad

Alena Tollarová 18.8. 08:25
Vlaďko, Český Štertberk mám už léta v hledáčku. Z fotografií impozantního hradu je vidět, že je hezky vysoko a po přečtení Tvého článku je mi jasné, že pokud se tam chci podívat, měla bych si pospíšit. Líbí se mi Tvůj popis výletu s vnoučaty včetně fotografií.

Zeměkoule

Jitka Caklová 18.8. 08:20
Všechny bez rozdílu. Chudé i bohaté, vzdělané i nevzdělané...... s nikým nebude smlouvat.

Náš svět

Daniela Řeřichová 17.8. 07:39
Blanko, díky za souznění.

Po stopách krále Ječmínka

Jan Zelenka 16.8. 09:34
Hezký článek, doplněný pověstí. Tu pověst znám, Chropyni nikoliv. Je fajn, že zde, na íčku, člověk může poznat i místa, kde nikdy nebyl.

Nezvládám péči o staré rodiče. Tuto větu se lidé často bojí vyslovit

Libuše Křapová 16.8. 08:15
Ještě horší situaci v rodině jsem zažila, když se snacha starala o matku manžela. Měli ji v domě, babička byla ležící, s péčí na 24 hodin denně. Jednou za měsíc přijela matku navštívit dcera, vynadala jim, jak se špatně starají, co všechno babičce chybí a ještě ten den odjela. Manželka stres a námahu nevydržela, nakonecse zhroutila a babička stejně musela být umístěna v DD.

Eswatini – maličká africká země s mnoha prvenstvími

Marie Měchurová 15.8. 14:42
Moc zajímavé čtení doplněné hezkými fotografiemi. Já bych takovou cestu nedala, měla bych strach. Jste opravdu neskuteční a odvážní. Klobouk dolů!!

Iva Málková: Hubnutí musí být radostné

Jitka Caklová 15.8. 12:19
Za dobu svého dospělého života jsem si při svých 175cm výšky prošla několika váhovými kategoriemi, od 79 kg v 18ti letech, do 108 v 58mi letech. Obrátila jsem se na renomovaného obezitologa a během tří let zhubla pod jeho dohledem na 83 kg. 12 let mi trvalo, než jsem dospěla k závěru, že zhubnutí bez návratu k obezitě i přes dodržování zákazů, příkazů a různých doporučení, nevede k trvalému úspěchu a v 70ti letech a 90ti kily jsem od obezitologa odešla. Vím, že žádný stav, zdravotní, váhový, ani žádný jiný není zásluhou, ani vinou odborníků, ale je pouze v mojí hlavě. Přestože mám za sebou celou řadu operací, včetně tří operací páteře, tak dnes, ve svých 73 letech se cítím skvěle. Jezdím na koloběžce bez el. pohonu, denně jezdím plavat svých 500m do Jizery, jsem zdravá, léky žádné nepotřebuji a vážím 88 kg ♥

Čápi

Daniela Řeřichová 15.8. 07:39
Moc hezké, Aničko.

Marioneta

Zuzana Pivcová 14.8. 18:39
Máte krásné příměry. Při zhasnuté lampě lze vnímat dál, asi jako když někdo přijde náhle o zrak, avšak zůstávat v tmavém nebytí je ubíjející. Plné prázdno světa - to je pro mě dokonalý výraz. Kéž by předehra odpočítaná dvanácti údery patřila jen a jen k něžné melodii, byť třeba jen v dáli. Děkuji.

FEJETON: Moje oříšková věštírna

Jana Jurečková 14.8. 08:32
Jen jednou jsem potkala cikánku, byla neodbytná a chtěla mi věštit z ruky budoucnost. Nechala jsem se ukecat. Předpověděla mi doslova nesmysly, které se nikdy nemohly stát. Například, že budu mít ještě 3 děti! Chtěla zaplatit. Dala jsem jí nějaké drobné, ale zdálo se jí to málo. Došla mi trpělivost a prchala jsem jako o závod. Zoufale jsem jí řekla, že jestli mě nenechá být, zavolám policii. Paní se uklidnila a odešla neznámo kam. Lepší je si udělat věštírnu svou, jak jste to udělal vy. Nemá prostě chybu.

Úplněk

Blanka Lazarová 14.8. 00:11
Moc krásné. Diky. :-)

Nedělej pořád binec! Neshody kvůli nepořádku jsou mezi partnery časté

Eva Kopecká 13.8. 14:46
Ano i tohle téma je pro soužití dvou hodně důležité. Pro mě byl docela rozčarováním pokus o známost po padesátce. Znali jsme se od dětství, náhodou se opět potkali. Ani jsem nevěděla jak, najednou u mě bydlel.Trochu mě to překvapilo, byla jsem ženská, kterou bavila její práce a měla jsem i dost volnočasových aktivit. I on byl docela vytížený. Najednou mi někdo ukrojil z mého prostoru doma, z mého soukromí, pohodlí, navrhoval vylepšení, o která jsem nestála, v bytě jsem bydlela krátce a dvě místnosti měla zařízeny nově, třetí mi vyhovuje, nábytek byl na míru z konce 90 tých let. Když vám někdo nový začne mluvit do toho, že se natáhnete s knížkou, že se vidíte s dětmi o všední den, že jste zase pryč, že myjete podlahu, když on je doma, že chcete koukat na něco jiného, než on, že jste neumyla nádobí ihned po večeři .... jenomže když nemáte od něj jediný den volna a sejdete se doma hned po práci,prostě nemáte prostor na nic, ani kdy bez něj vyluxovat. Do jeho velkého domu, kde bylo perfektně uklizeno, se jezdilo pouze ojediněle a na nic jsem tam nemohla ani sáhnout. Tam vládl řád stylu nesmí se s ničím hnout. Takže to skončilo, ani jeden jsme nebyli ochotni ke kompromisu. Nebudu se přizpůsobovat novému člověku, ustupovat a měnit svoje zvyky. Myslím, že dva, co spolu žijí dlouho, jsou tak zaběhnutí, že se spíš domluví. Ženy by měly být rády, že manžel je občas někam vytáhne a nelpět na precizním úklidu. Muži by se neměli jen povalovat u televize, ale občas jít kamkoli, za kamarády, na kolo, do dílny, na výstavu, a ženě dopřát pokec se známými ze školy nebo divadlo s kamarádkou. Děti odrostlé, lze být trochu pozměnit a mít pohodlí u své televize ve svém pokoji. A užít si ty roky volna bez dětí a bez starostí o staré rodiče. Hádat se na svá stará kolena o úklid... na to myslim je škoda času.

Trhák

Dana Puchalská 13.8. 09:50
Dá, dá a ještě jednou dá. Ano,titulek článku toť oříšek.

Festival planet - 2.část

Věra Ježková 13.8. 07:44
Moc hezké. Kdysi jsem chodila s astronomem – vedoucím Oddělení dynamiky sluneční soustavy AÚ. Jezdila jsem do Ondřejova, byla mimořádnou členkou Astronomické společnosti. :-)

Česko má svého oldfluencera

Jarmila Komberec Jakubcová 13.8. 07:41
Používám jedinou sociální síť a to je íčko. Na ostatní nemám čas a pak ani mi to nebaví. Nesleduji nikoho.

Doporučujeme: Léčivé a zážitkové termály v Maďarsku a na Slovensku

Jitka Hašková 12.8. 14:21
Mám ráda lázně v Maďarsku co nejblíže hranicím se Slovenskem. V tomto u mě vede Mosonmagyarovár. Nebo na Slovensku Štúrovo.

Za houkáním sov a krásou rašeliniště

Jan Zelenka 12.8. 12:57
Šumava je nádherný kraj, rádi jsme tam se ženou jezdívali. Procházka krajem nám vždy přinášela pohodu a klid na duši.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.