Přehled posledních diskuzních příspěvků
FEJETON: Jak jsem byl podfukářem
Jana Kollinová 7.8. 10:41
Skvělá závěrečná rada ! Děkuji za nedělní dávku optimistického humoru. :-)
Tip na výlet: Křišťálový chrám v Kunraticích u Cvikova
Libuše Heulerová 7.8. 08:20
Ali, byla jsem tam loni. Jak vypadá zahrada? Prý ji loni vypláchla velká voda? Díky za připomenutí, chrám je nádherně vyzdobený.
Příběh naší rodiny
Daniela Řeřichová 6.8. 09:23
To je silný příběh, je dobře, že jste jej zaznamenala. Mějme v úctě naše předky, kteří žili čestně a statečně. Děkuji za sdílení.
Moje hvězda opět vyšla
Jitka Chodorová 6.8. 08:50
Soňo, krásná úvaha, krásné zamyšlení. Těžko ale říci, kam se svět bude ubírat dál. I já někdy sleduji hvězdy, spojuji je se svými rodiči, hlavně s maminkou, a musím dodat, že jim dost věřím. Také mě učaroval Velký vůz, pro mě je to takový vůdce celého vesmírného světa, vidím ho přímo z ložnice, prostě tam jen tak je, a já se jen okouzleně dívám. Asi jsem trochu odbočila, ale to nevadí, snad nám hvězdy pomohou ochránit naše děti, vnoučata i pravnoučata, ale my se musíme chovat tak, aby naše přání mohla být vyslyšena.
Cítíš se jako žena? Pak jsi žena, i když máš pindíka
Jitka Hašková 5.8. 09:40
V USA je to už velmi pro nás podivné. V MF Dnes byl článek, že v ženské věznici 2 ženy otěhotněly a těhotenství způsobila žena. Podle zákonů USA, když muž prohlásí, že je žena a za nějaký zločin je odsouzen do vězení, jde automaticky do vězení pro ženy, i když ještě nebyl přeoperován na ženu. Tak se tam stává, že "žena" způsobí těhotenství ženě. Feministické organizace v USA proti tomu bojují. Považuji za nerozumné dětem v pubertě přednášku o 54 pohlavích,. Jedna věc jsou vědecké výzkumy a druhá skutečný život.
Příběhy naší rodiny - Střípky uplynulého času I
Jana Vargová 4.8. 18:17
Úžasné vyprávění s dobovými dokumenty.
Škola v přírodě není jen pro omladinu. Vyrazte na ni a nudit se nebudete
Jiří Dostal 4.8. 11:58
:-) :-) ... a příští kurz proběhne na rozpálené střeše paneláku mezi anténami a satelity, kde si budou starci a stařeny opakovat umění přežít v divoké přírodě... :-) :-)
Tip na výlet: Obludiště v Dolní Pěně
Jan Zelenka 4.8. 09:48
Moc pěkné místo pro výlet. Vůbec ten kraj neznám. Díky za hezké fotky a přiblížení.
Tygřík a mateřské mléko do kávy. Co řeší mladé matky na internetu?
Magda Škodová 4.8. 07:25
Pro ženu, která pracovala a žila aktivní život, je mateřská skok do izolace... Podle toho, co vidím kolem, tak práce a "aktivní" život málokdy předcházejí té mateřské. Studium dokud to jde, potom ze zaměstnání do zaměstnání a nakonec aspoň šest let doma s dětmi. Tedy spíš na FB, Instagramu apod.
Příběhy naší rodiny
Marie Měchurová 3.8. 12:41
Hezké vzpomínky na rodiče. Já jsem lásku mezi otcem a matkou nezažila. Tu svoji jsem našla, a prožila jsem šťastný život.
Město znovuzrozené
Alena Švancarová 3.8. 11:01
Dycky Most........Paní Krausová díky za přiblížení Vašeho města.Ráda jsem si o něm přečetla.
Marcela (58 let): Snaha najít partnera mi málem zničila život
Jitka Caklová 3.8. 06:49
A takhle to dopadne, když si jeden myslí, že šťastným ho udělá ten druhý. Také jsem si to kdysi myslela, než jsem pochopila, že je to pouhá iluze. Najdou se lidé, kterým na mně vadí moje JÁ. Většinou jsou to tací, jejichž štěstí (bytí) závisí na tom druhém a když jim jakkoliv odejde ze života, zjistí, že jsou vedle, jak ta jedle a skončí na antidepresivech, případně na alkoholu. Umění být sám sebou, vážit si svého JÁ, považuji za to největší štěstí ♥
Mazlíčci a jiná zvířena. Nová fotosoutěž portálu i60
Daniela Řeřichová 2.8. 16:12
Na fotosoutěž se moc těším. Zde na portále je několik mimořádných fotografů sdílejících pozoruhodné příběhy ze života zvířat. Už mám své favority.
Letošní Blatná podruhé
Eva Mužíková 2.8. 13:28
Tra la li, tra la la, hezky jsi se toulala. Tvoje fotky mne vždy těší, opět jsem se kochala. Jen mi jaksi není jasné, proč ses opět na hlavní stránku nedostala.??:((((. Vždyť Tvé články a fotky z cest jsou zajímavé a spoustě lidem dáváš typy na výlety...
2. Mezinárodní výstava mečíků na zámku v Holešově
Daniela Řeřichová 2.8. 11:59
Maruško, děkuji, tady se snoubí královské prostředí s královskými květinami. Nádhera! Gladioly a růže pěstoval s úspěchem můj tatínek. Vybitá nebo chybějící baterka je pech, ale já už vše fotím na mobil.
Tip na výlet: K nejsevernějšímu bodu Rakouska
Martina Růžičková 2.8. 09:49
Prima článek i fotky. Taky jsme již na kolech tato malebná místa několikrát projeli.
O mužském a ženském mozku
Martin Vrba 2.8. 08:15
O ženách, které svými vynálezy pohnuly světem netřeba hledět jen do minulosti, ta současně nejproslulejší "vědkyně" je švédská bojovnice za ochranu klimatu Greta Thunbergová. Ač ve věku 11 let dostala deprese a přestala mluvit a později jí byly diagnostikovány Aspergerův syndrom, obsedantně kompulzivní porucha a selektivní mutismus, tak se rozhodla z toho udělat přednosti, přestat chodit do školy a rozmluvila se natolik, že napadla celý svět politiků a vědců na půdě OSN (i s charakteristickým kukučem), že nedělají nic pro záchranu planety a obvinila je, že to oni jí zkazili život. Jo - dneska vám stačí vědomosti ze 3. třídy (vyšší vzdělání skoro škodí) a když se vám dostane pořádné propagace, můžete pohnout i planetou bez vzdělání . To Archimedes ve spojitosti s pákou pronesl: „Dejte mi pevný bod a já pohnu Zemí.“ A dnes? Dnes se možná dočkáme, že pomocí PÁK SOCIÁLNÍCH INŽENÝRŮ se dopracujeme k poznání, že Archimedes byla ve skutečnosti žena a tmavé pleti a slušelo by se, kdyby to pro svět objevila nějaká žena - a světe nediv se - také tmavé pleti (to není náhoda). :)
Pohodový relax na zahradě
Mirka Nová 1.8. 12:12
Letos jsme se s manželem rozhodli, že si zútulníme posezení na terase, a tak padlo rozhodnutí, že si koupíme nové židle i stůl. Našla jsem stránky https://www.growerstore.cz/, kde měli krásné dřevěné židle se stolem a také velký výběr polstrování. Samozřejmě nezůstalo jen u koukání, a tak jsem všechno objednala a už si sedíme v novém a popíjíme kávu v pohodlí.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.