Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pozor na světlo. Pomáhá i škodí

Martin Vrba 28.7. 08:02
Světlo pomáhá i škodí taky i v sexu. Hezkým na kráse přidává a šeredným škodí. Tak je lépe začínat ve tmě a postupně přidávat na intenzitě světla, kolik toho ještě sneseme a případně si pomáháme novinami a některé oblasti zakrýváme novinami. Pro případ, že by ani to nepomohlo, tak proto volíme takové, u kterých se tedy alespoň pobavíme nebo poučíme a zkusíme to jindy. Nic se neděje - kurňa - zítra je přeci taky den.:)

Krvavý elixír zdraví

Jana Šenbergerová 27.7. 14:40
V horkých letních dnech určitě přijde taková polévka vhod. Zasytí a zároveň osvěží. Asi by stálo za to vyzkoušet i kvas. Díky!

Vztahy a chemie

Lenka Kočandrlová 27.7. 10:42
Nojo,nic není,jak bývalo....Dnes už se dva neberou,protože se milují a voní si,ale obvykle zvítězí jistota peněz,možnosti do budoucna a pragmatismus. Každý se dnes šplíchá a matlá deodoranty a voňavkami,až ta přirozená vůně zaniká a ti,co příliš něčím smrdí (kromě majetků ovšem),ti nemají nárok.

Sen

Jan Zelenka 27.7. 09:57
Dalibore, pěkné, poetické. Příjemně se to vnímá.

Taverna, kutuki, kafenio. Kam zajít v Řecku jíst a pít

Jitka Caklová 27.7. 08:10
Svého času jsem chodila do taverny v Hodoníně. Stylová restaurace, s posezením v příjemném prostředí, výborná obsluha, nabízející stylová jídla. Hezky česky i na Moravě :-). Nevím, jak vypadá dnes, ale jedno vím jistě, nikdy ani nikde to už nebude stejné jako dřív.

Psst! O tom se nemluví. Mnohé ženy se trápí a mlčí

Marie Hrádková 26.7. 09:57
Jediná pomoc jsou cviky na posilování pánevního dna denně bez vyjimky.

Příběh na 50 slov: Rozjímání o počasí

Marie Novotná 26.7. 09:26
Bezva.Ať je teplo ,nebo mokro,tvorstvo země musí býti života schopno.

Když má technika navrch

Jana Šenbergerová 26.7. 08:29
Pizzu z kynutého těsta mám mnohem raději než klasickou. Vypadá jako ta vaše a také chutná skvěle. Dík za inspiraci. Právě přemýšlíme, co budeme vařit.

Jak zatočit s plísní bez chemie?

Libuše Heulerová 25.7. 10:38
Díky za rady, je to zajímavé...

Černý den

Alena Švancarová 25.7. 09:23
Škoda,že mu včas nikdo nepřipoměl,že pro jedno kvítí slunce nesvítí.Dneska by se tomu smál a jiné ženě pusu dal.

Seniorčino horké odpoledne

Alena Švancarová 25.7. 09:20
Zákony schválnosti fungují ,hlavně,že jste celá.Takže nebylo horko jen venku,ale ještě větší doma.Čert to vem.

Výsledky fotosoutěže "Jarní trilogie"

Anna Potůčková 24.7. 19:13
Všem výherkyním moc a moc gratuluji! Bylo z čeho vybírat a myslím že porota to neměla vůbec jednoduché!

Prázdninový výlet na Hrad Lukov

Jitka Hašková 24.7. 11:08
To jste měli krásný výlet. Fotky jsem bezvadné.

Jen pojď, je to v ceně!

Jana Jurečková 24.7. 10:32
Hezké vyprávění. Vím, jaké to je, když člověk přecení své síly. Minulý týden jsme s rodinou podnikli výlet na Tovačovský zámek. Součástí je spanilá věž. 96 m vysoká. Já si troufla zdolat 200 schodů. Byla jsem zmožená a vyčerpaná. Nikdy více!

FEJETON: Copak jsme to za zvíře?

Jana Vargová 24.7. 06:21
Někdy je to urážka zvířete, když se k němu přirovná zvláště povedený lidský jedinec. Vy prosím držte linii pracovité včelky. Díky za další skvělé nedělní čtení.

Moje cesta do Oděsy

Jarmila Komberec Jakubcová 23.7. 19:37
Paní Heleno moc zajímavý a hezký článek. V místech o kterých píšete jsem nebyla a ráda si přečtu postřehy jiných. Měla jsem možnost navštívit pouze Podkarpatí a Kyjev s Charkovem. V západní části Ukrajiny okolo Lvova už před 5 léty se Ukrajinci zdravili pozdravem "Slava Ukrajině" a šokovala mi obrovská socha S.Bandery ve Lvově, kam chodí mladí manželé po uzavření snatku pokládat květiny.

Vyvažování je schopnost, která mizí ze života. A je to škoda

Jana Šenbergerová 22.7. 20:17
Také bych měla vyvažovat, ale opačným směrem. Čeho je moc, to v konečném důsledku vždycky škodí.

Fotovýstavy v Benediktinském opatství v Rajhradě u Brna

Naděžda Špásová 22.7. 13:08
Vypadá to tam moc hezky, pro nás bohužel trochu z ruky, fotky jsou pěkné. :-)

Pravda bývá občas děvka prodejná

Martin Vrba 22.7. 11:22
Skvělý článek, jen bych dodal, že heslo "PRAVDA VÍTĚZÍ" je k diskuzi, o jakou a čí pravdu se jedná, ale "PRAVDA VÍTĚZI" (s krátkým "i" na konci) je vždy platné do té doby, než zvítězí někdo jiný a předloží nám svou pravdu.:)

Čakánek aneb Můj zážitek v zoo

Marie Měchurová 22.7. 08:34
ZOO Lešná máme za humnama a navštívili jsme ji už několikrát. Vždycky objevíme něco nového. Napínavý příběh se mi moc líbil.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.