Přehled posledních diskuzních příspěvků
Obrubníky jsou nenahraditelnou součástí venkovní dlažby
Patrik Poula 21.2. 22:30
My obrubníky nemáme a jsem rád. Vůbec se mi nelíbí. Jsou podle mě strašně rušivý. My máme na zahradě udělaný chodník z kamenného obkladu od BIRO D https://www.biro-d.cz/kamenny-obklad/ a jsou nalepené, takže u nich žádný obrubník být nemusí. Krásně drží na svém místě a kolem je jenom tráva :-) .
Finta na žárlivou ženskou
Zdeněk Pokorný 21.2. 12:59
Moc hezký článek a příběh. Ale budu upřímný, tu proměnu Vlaďky neberu ... :-)
Rakety a já
Zdeněk Pokorný 21.2. 10:33
Zajímavý článek, vzpomínka, na Vaše mladá léta na vojně. Pokusím se odpovědět na Vaši otázku (poslední větu v článku). Ne. Průzkum a statistika je neúprosná. Obyvatelstvo střední a východní Evropy, které bylo pod vlivem kremnelské propagandy, jí snadněji uvěří, než ve zbytku Evropy. Takhle jednoduché to je. Není možné nám věřit.
Drclo do mne štěstí. A chci příště zase!
Jindřich Berka 21.2. 10:22
Já preferuji spokojenost. Je stálejší a není přelétavá jako štěstí. Vím, že radost a smutek, úspěch a neúspěch patří k životu. Aféry a život celebrit mě nezajímají. Mám svůj život.
Naše kočka Rampepurda
Iva Bendová 21.2. 06:05
Z kočičího života - to se povedlo. Krásné rýmy, krásné fotky - děkuji :-)
Lišky dnes nenosí kožich, ale flakon s parfémem
Šárka Bayerová 20.2. 13:33
Nestačilo říct NE, DĚKUJI? :-)
Subina
Dušan Brabec 20.2. 10:30
Zajímalo mne, co je SUBINA. Ve vztahu k živému, konkrétně ženě, je to submisivní žena, která má ráda nebo preferuje podřízenější roli ve vztahu. Rozhodující je, jestli submisivita vychází ze svobody a sebevědomí, nebo ze strachu a závislosti. Ve vztahu k neživému je to pak hovorové označení pro reproduktor určený k přehrávání nízkých frekvencí (basů).
Každodeníček, který mě už desítky let provází cestou životem
Iva Bendová 20.2. 09:47
Četla jsem už předem, tak dnes jen *****, protože se mi to četlo moc hezky :-)
3D tisk
Šárka Bayerová 20.2. 09:34
Medaile na vyhřívaném loži! To je tak romantický! :-) I když se technicky naprosto nechytám přijde mi proces fakt zajímavý. Zatím jsem měla v ruce jen jediný výrobek tohoto typu. Brýlové obroučky. Stály 11.000. Naštěstí byly pánské :-) Takže usuzuji, že zde půjde o kšeft budoucnosti. Díky za vhled...
Češi na zeleném ostrově
Zdeněk Pokorný 20.2. 09:14
Článek psaný opět velmi zasvěceně. Čtivým způsobem popisuje celou historii a co se mi líbí nejvíc, ukazuje pracovitost a vyzdvihuje houževnatost Čechů v cizině. Děkuji. Již zanedlouho oslavíme svátek sv. Patrika, takže i zveřejnění tohoto příspěvku jaksi koresponduje s tímto datem.
Chodovskou tvrz ovládla rodina Radových
Ingrid Hřebíčková 19.2. 14:14
Dušane, mně se líbí pouze Jarmila Radová, ta má krásné obrazy. Děkuji za článek.
Botswana - země sloních "uprchlíků", kde jsme se ocitli tváří v tvář s králem zvířat
Marie Ženatová 19.2. 11:09
Milá Helenko*, díky moc za sdílení neuvěřitelných zážitků i fotografií ♥
Cesty osudů
Daniela Řeřichová 19.2. 07:11
Ivo, ani slovo navíc, a tolik emocí. Mám mlhu na očích. Díky.
Milan Hrabal: Básně vyhovují mé myšlenkově neposedné povaze
Zdeněk Pokorný 18.2. 15:46
Moc hezký rozhovor, a pro mě zároveň seznámení s novým autorem (pro mě). Děkuji a přeji hodně zdaru.
Povídka: Skoro stoletá stařenka na zaoceánské lodi
Libuše Křapová 18.2. 11:10
Povídka s životním těžkým osudem... Ten výlet hlavní postavě moc přeji, také by se mi to libilo. Jen jedna připomínka z mé strany - v Česku si za honorář za vydanou knihu takový výlet bohužel nekoupíte :-(
Bilance
Alena Velková 18.2. 10:09
Jendo, hezké zamyšlení a závěrečná básnička mi připomněla sbírku Jaroslava Seiferta - Šel básník chudě do světa, někde jí mám, musím si ji vyhledat.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.