Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ze dna na výsluní
Iva Bendová 8.4. 10:49
Úžasné. V tak krátkých textech je toho tolik ke sdělení a sděleno... Děkuji, Míšo, za přínosné seznámení s touto osobností.
Putování tropickou Austrálií: Queensland
Jan Zelenka 8.4. 10:33
Opět velmi zajímavý a přitažlivý cestopis.
Recept, který přežil generace...
Michaela Přibová 7.4. 16:13
Zajímavé. Škoda, žes nenapsala i recept. Pro mě je to naprosto neznámé.
Babi, ty pomáháš v kuchyni? Pracující senioři znají předsudky
Jindřich Berka 7.4. 07:50
Jsem 9 let v důchodu a z toho 8 let ještě pracuji. Mám dvě VŠ a nikdy by mě nenapadlo, abych se měl za práci měl stydět. Dělal jsem ošetřovatele v nemocnici, v bezpečnostní službě, učitele, Ty děti si myslí, že taková uklízečka je něco podřadného, když je za ní čisto. To je arogance a nadzařenost nad lidmi. Důchodce chce být mezi lidmi a ještě být užitečný.
Nesnáším Velikonoce
Iva Bendová 6.4. 08:36
Ano, vzpomínám hlavně na bolest hlavy ze směsi levných voňavek na ni nalitých a nepříjemně ošlehaná lýtka jalovcem... :-) Jako dospělá pak na ty, co už měli k poledni naváto, a nechtělo se jim od nás domů... Jelikož je můj druhý manžel v tomto směru stydlivý a nemrská, navíc bydlím jinde, mám už dvacet let klid :-)
Jak dlouho tu ještě budu?
Eva Sýkorová 5.4. 19:03
Také mě to občas napadne a myslím si, že každého z nás, co jsme byli někdy vážně nemocní. Přitom mně přijde na mysl moje maminka, která mě měla až skoro v 41 letech a na svět přišlo nedonošené mrně s váhou 1,7 kg. Ta vždycky říkala, že by se aspoň chtěla dožít, až půjdu do školy, pak na střední a odmaturuji, a dožila se nejen mé promoce, ale i promoce mé dcery.Tak jí tam nahoru v den jejích i mých narozenin říkám: "Mami, ještě se držím".
Fascinující světelné objekty z optického plexiskla – Ašot Haas v Galerii Nová síň
Blanka Lazarová 5.4. 09:52
Díky za alespoň k nahlédnutí zde. A taky za odkazy. Opět se zde zaseknu na dýl. Některé triky ze Star Treku by se mi hodily. Obzvlášť to přemísťování během okamžiku. :-)
Paní Jana (68): „Řekli mi, že chrání moje peníze.“ Proč podvodníkům často uvěří i rozumní lidé?
Olga Škopánová 5.4. 08:00
Vždy bychom měli mít na paměti, že banka nikdy po klientech nežádá ochranu jejich peněz to je úkolem banky a pokud banka vyhodnotí situaci jako rizikovou reaguje sama a okamžitě bez součinnosti klienta (osobní zkušenost).
Bábinka tramvajačka
Soňa Prachfeldová 4.4. 14:13
Moc hezké popovídání s milou starou paní. Myslím, že ve vysokém věku je milých lidí víc než těch protivných.
Radost z maličkostí
Jan Zelenka 4.4. 09:40
Maličkosti jsou v životě moc důležité. Psal jsem o tom fejeton.
O ztraceném čase aneb 3x „v“
Iveta Tomčíková 4.4. 08:10
"Ztracený čas", zajímavá úvaha, kéž by šel čas vrátit.
Za mlsnými jazyky mezi Maory
Michaela Přibová 3.4. 20:06
To jsem si početla. Moc děkuji za zajímavý článek.
Koncert George & Beatovens, vzpomínka na Petra Nováka aneb nostalgie na entou
Marie Novotná 3.4. 10:09
KoncertP.Nováka u nás byl jeden z jeho posledních . Většinu času seděl. Při děkovačce obdržel od zdejší květinářky kytici rudých růží. Byla vidět radost ale i únava . Stejně tak zde koncertoval W Matuška . Byly to hvězdy na které se nezapomíná . Díky za vzpomínku.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.