Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak jsme dříve cestovali

Jana Jurečková 7.7. 21:51
Vzpomínám si, že jako školačka jsem každé prázdniny jezdila s rodiči na dovolenou, navštěvovali jsme hrady a zámky a přírodní památky. I když jsem měla sennou rýmu, vždycky jsem to nějak vydržela. Po dokončení střední školy jsem nastoupila jako úřednice a mohla si vybrat poukaz ROH. Bylo to prima, nelze zapomenout.... Díky za hezké povídání.

Naxos – ostrov nekonečných pláží, čistého moře a skvostů z historie

Svatava Páleníková 7.7. 15:03
V Řecku se mi líbilo moc. Znám Samos a Rhodos, ale moc pěkně (s láskou) popsán i tento ostrov Naxos. Ale tam už se asi nedostanu.

Čarovný svět vějířů II

Daniela Řeřichová 6.7. 11:30
Pěkně popsaná historie vějířů a skvostné fotky Martiny. Vějíře (nebo kastaněty) jsou i dnes často součástí španělského flamenca.

Když dozrává obilí

Vladislava Dejmková 6.7. 07:18
Soňo, ráda sdílím pohodu a myšlenky z tvých článků. Každý den žívota stojí za to prožít. I já jsem se letos těšila na prázdniny s vnoučkem, který absolvoval první třídu. S nadějí, že se budeme častěji vídat a užijeme si společné chvíle.

Výstava německého křepeláka

Daniela Řeřichová 5.7. 16:02
Jitko, určitě to byla pěkná akce, díky za sdílení.

Dávno už nemáme prázdniny

Jitka Caklová 5.7. 07:10
Díky za sdílení, moc krásně napsáno. Mluvením/psaním dáváme krásnu energii a tím ho posilujeme. Co se mi nelíbí, nechám plynout, ono to zmizí, přinejmenším alespoň z mojí hlavy a to opravdu není málo ♥

Čarovný svět vějířů I

Alena Velková 4.7. 12:53
Krásné vějíře a zajímavý článek.

Magda (66 let): Na rodinné dovolené funguji jako služka

Alena Tollarová 4.7. 08:45
Mám jedinou otázku. Proč ta paní léta tak trpí? Proč nestrčí psa mladým a nejede k moři s manželem nebo s kamarádkou? Asi o svých dovolenkových útrapách ráda vypráví.

Zápisky šílené zahradnice

Hana Šimková 4.7. 08:28
Mám podobné vzpomínky, bohužel už na časy minulé. Dnes už nevlastním zahrádku žádnou. Jestli jsou to Vaše květiny na obrázcích, tak jsou krásné.

Vláďa dobývá vrcholy 1

Marie Měchurová 3.7. 19:35
Rakouská příroda i hory jsou krásné, také máme vzpomínky. Manžel dokonce zdolal i Dachstein. Byli jsme tam v červnu, všude bylo plno květeny. Pohádka. Při Vašem článku se mi to všechno vrátilo. Děkuju.

Příběhy naší rodiny

Naděžda Špásová 3.7. 16:04
Takový vyžírka není nic nového, po světě jich běhají stovky. A obávám se, že bude hůř. Ony některé dobročinnosti k tomu nemají daleko.

FEJETON: Nebuďme lví pitomci!

Jitka Caklová 3.7. 11:14
Krásný fejeton a zlatá Malvínčina slova, ale i činy, které přinášejí radost do života dvou lidí i v pozdním věku. Jeden má štěstí, že může být Archibaldem a mít po boku rozumnou Malvínku :-) :-) Hned je moje červencová neděle krásnější. Děkuji!!!

Hledání

Irena Mertová 3.7. 09:22
To by se dalo zpívat jako blues :-) ...

Jia mas! Aneb vše, co je dobré vědět o pití vína v Řecku

Olga Škopánová 2.7. 09:09
Děkuji za článek právě odlítám do Řecka informace se budou hodit.

Týdenní putování po Plzeňském kraji

Vladislava Dejmková 2.7. 06:33
Úchvatné fotky. Souhlasím s tím, že i u nás máme plno nádherných míst, stačí je jen objevit.

Nový seriál o bezpečnosti na internetu

Oldřich Čepelka 1.7. 21:56
Přesně to podvodné volání a vylákání peněz udělali mé vzdálené tetě už před párt lety. Mnoho seniorů je vstřícných, ochotných, chtějí, aby je jejich okolí mělo rádo a aby mohli pomáhat... a pak to takhle dopadá. Mně taky volají ti, co chtějí moje peníze, ale jsou to jakoby nabídky nějakého zbohatnutí a ty umím krásně odpálkovat. Asi o tom jednou napíšu článek.

Půvab s kapkami deště

Elena Valeriánová 1.7. 10:06
Mám ráda zahradní květiny všeho druhu a lilie zvlášť patří k mým oblíbeným. Děkuji za pěknou přehlídku.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.