Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jára Kohout svoje potkany miloval, říká jeho bývalá manželka Marcela
Jitka Hašková 16.3. 07:36
Děkuji za zajímavý rozhovor. Paní Kohoutovou jsem viděla a slyšela na setkání s panem Eberem, panem Přeučilem a dalšími lidmi na besedě v domě U Minuty na Staroměstském náměstí. Je to velmi milá, inteligentní žena.
Egyptolog
Václav Soukup 15.3. 16:15
Přiznávám bez mučení, že nevím, kdo tento zajímavý příběh vypráví ?
Rozhovory s přáteli a rodinou zahánějí strach z budoucnosti
Martin Vrba 15.3. 13:12
Scházíme se už zase více, hrajeme úkolové hry s dětmi i vnoučaty, moc nám to všem pomáhá. K zákazu mluvení o nemocech jsme přidali ještě zákaz mluvení o válce. Jasně, že ale tušíme, co se stane, až se sejde uprchlická vlna a ta narůstající covidová v těch poměrech, kde je hlava na hlavě a s nedostatečně proočkovanou ukrajinskou populací? Ale o to víc se nyní setkáváme v našich proočkovaných rodinách, protože to třeba už za měsíc nebude možné z mnoha důvodů. Ale nač svlékat kalhoty, když je brod ještě daleko! Že ano?! To se pak bude zase probírat od rána do večera pod žlutou barvou V ČT24, kdo za to může, kdo co zanedbal, však už to všichni známe. Například: Neměli příchozí dostat očkování povinně?
Přípitek na radost? Ne, Češi pijí alkohol z jiných důvodů
Antonín Nebuželský 15.3. 10:16
Protože jsme tady všichni starší, tak si pamatujeme starší české filmy, kde každý kouřil. No, a najednou to jde i bez cigaret.
Totéž bych doporučoval i s alkoholem. A protože zde běží i americké filmy, mrkněme se nezaujatě, kde se ta inspirace bere.
Tím chci tak trochu reagovat na to pána úředníka, který "za bolševika", jak řekl, trávil pracovní dobu s lahvinkou. :-)
Co vy na to?
Dvojnásobná porce zážitků
Vladislava Dejmková 15.3. 09:07
Procházkám fandím, když jsou v krásné přírodě a navíc s kamarádkou a s pejskem, tak je to moc fajn.
František z jiného úhlu
Jana Šenbergerová 15.3. 09:04
A tak to má být. Za všech okolností se má žít. Jinak to ani nejde. Záleží jen na tom, jaká náplň se do něho vejde. Vy jste si vybrala hezky. A sluší vám to i s tou "odvrácenou stranou" Františkových Lázní. Díky za to, že jste nás ke svým zážitkům "přizvala".
Hradecké vycházky - za architekturou posledních padesáti let
Dana Puchalská 14.3. 19:36
Vlaďko, procházka Tebou napsaná je velmi zajímavá. Hradec Králové je doopravdy moc krásné město.
Kam odešel Bůh?
Václav Soukup 14.3. 09:00
Omlouvám se za hrubku v posledním odstavci. Opravil jsem to na z Kosmu, ale zapomně jsem to uložit.
Schrothovy léčebné lázně - kde příroda léčí
Daniela Řeřichová 14.3. 08:14
Eleno, děkuji za milý článek a kouzelné předjarní fotografie.
Úspěšně léčit se mnohdy dá i bez nadbytečného polykání prášků
Václav Soukup 13.3. 10:39
Žádat lékaře o snížení počtu léků ? Kdo by si to asi tak troufl ? Farmacie je obrovský byznys !
FEJETON: Svéráz Čendovy apatyky
Věra Lišková 13.3. 08:14
Pobavila jsem se, neb jsem také na sobě již vyzkoušela různé byliny.
Odpověď bez otázky
Věra Ježková 13.3. 07:23
Zuzko, už jsi mi chyběla. Tvá krásná báseň je smutná. Přeji ti vše dobré. ♥
Papírovou historií Ústí nad Orlicí
Helena Přibilová 12.3. 20:57
V naší zemi je tolik krásných a zajímavých měst a městeček, která stojí za poznání.
Jak si doma vypěstovat svůj zázvor. Přelom zimy a jara je nejvhodnější na zasazení oddenku
Jitka Hašková 12.3. 10:37
To bych ráda zkusila, ale nevím, ke získat oddenek zázvoru. Mám lodžii na jih, tak by se mu tam mohlo dařit.
Vzpomínky na Řecko – Miluji Tě, Afrodité
Naděžda Špásová 12.3. 09:41
Ahoj Libore, už jsi tu dlouho nebyl, hezky jsi si zavzpomínal. Já bych navštívila jen Santorini, ale bála bych se zemětřesení. Jinak Řecko nemusím, ale jejich antiku taky můžu.
V Brandýse mě nečekal medvěd, ale tvorové z ptačí říše
Věra Ježková 12.3. 08:45
Ráda jsem se s vámi vrátila do města mých studií. Loni jsem si udělala samostatný výlet do Staré Boleslavi. O Brandýse mám také článek: https://www.i60.cz/clanek/detail/20130/tip-na-vylet-jezdil-tam-uz-rudolf-ii
Babi, proč nezachraňuješ žáby? Ekologie rozděluje generace
Eva Kopecká 11.3. 10:38
Vnučka Karolína, když už nebyla dědou poslána kamsi, by se měla odstěhovat do jeskyně. Tam ať si žije jak umí. Využívá a používá bydlení, na kterém se nepodílela a bude ještě prudit. Zaplaťpánbůh za moje obyčejné děti. Které mají standardní a celkem běžné názory jako já. Plasty do plastů, sklo do skla, papír do modrého kontejneru, nikde v přírodě neděláme binec a hmyz a volně žijící tvor ať se o sebe postará sám.
Jsou lidi, co odhazují odpadky z okna aut a nedopalky před panelák, myjou auto u rybníka místo u sebe doma na dvoře...a to mi opravdu hodně vadí.
Sváteční výlet Českým středohořím
Daniela Řeřichová 11.3. 08:25
Alenko, je vidět, že svůj kraj miluješ a dokážeš se o jeho kouzlo podělit s ostatními. Fotografie mají laskavě teplou předjarní atmosféru, díky.
Nařídil jsem si zvýšenou pohotovost
Alena Velková 10.3. 17:36
Souhlasím s Ivanou, ale váš názor vám nevymlouvám. Takto ukončila svůj život moje teta během války v rozpadající se Jugoslávii. Nechtěla být na obtíž, ale bylo to strašné...Její rodina jí to ale měla spíš za zlé.
Mám ráda kuchařské knihy - XLIX. díl
Helena Přibilová 10.3. 11:18
Těstoviny mám ráda a receptů na jejich přípravu není nikdy dost.:))
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.