Přehled posledních diskuzních příspěvků

Proč jsou Vánoce v zimě?

Miloslava Richterová 22.12. 16:27
Děkuji redakci za zajímavý článek.

Před Vánocemi v kostele

Jan Zelenka 22.12. 15:05
Věrko, krásná slova. Já mohu akorát vzpomínat. Rodiče leží v Dejvicích a manželka se synem v Čelákovicích. Mám rád kostely s jednoduchou výzdobou. Pokud je někdo skutečně věřící, nepotřebuje ke své víře fůru zlata a nádhery, jak je to zvykem v katolických kostelech. Dokáži se do tvých pocitů vžít. Nikdy nezapomenu, co vše mi rodiče i ostatní mí nejbližší do života dal. Čím mne obohatili. O naše dva hroby se vzorně stará dcera. Život jde dál, jeho koloběh člověk nezastaví.

Kočičí pohádka

Marie Měchurová 22.12. 11:35
Zdravím Tě malířko a poetko. V Tvé pohádce je ukrytá velká láska, kterou rozdáváš bytostem lidským i zvířecím. Děkuju, že jsi. Hezké Vánoce!!

Dinosauři

Vladislava Dejmková 22.12. 08:03
Parádně jsem se po ránu zasmála. Zejména po těch posledních větách... Dík

Hledej slova, která souvisí se zimou a Vánocemi

Granda Nekonata 22.12. 07:26
milé :-) pobavilo (hvězdiček mělo být 5 ale nejde to opravit)

Umíte miminsky?

Elena Valeriánová 21.12. 13:10
To je fakt umím nebo jsem to uměla. Já se musím vždy smát s jakou dychtivostí poslouchají vnoučata vzpomínky na dětství jejich rodičů. Díky za připomenutí.

Můj dětský Štědrý den

Daniela Řeřichová 21.12. 11:22
Moc krásné vzpomínání a poděkování rodičům za dar šťastného dětství.

Ideální Vánoce neexistují. Čím je člověk starší, tím více v tom má jasno

Marie 00000 21.12. 09:49
Vánoce jsou hezké vždy - když si je člověk udělá podle sebe, a ne podle toho, co je v reklamách, co mají sousedi, podle ceny dárků a jiných "podmínek".

Hlavně na Vánoce domů

Eva Mužíková 21.12. 09:37
Krásná slova pane Vrbo.

Vánoční - nepečené - rumové

Miloslava Richterová 21.12. 09:31
Díky za připomenutí tohoto oblíbeného cukroví :-) nemá chybu :-)

O srpnové noci

Marie Měchurová 20.12. 11:45
Krásné. Obdivuji všechny, kteří dokáží něco takového stvořit!!

Pajda

Marie Měchurová 20.12. 11:09
Ahoj Pajdo!! Kočky miluju. Děkuju za tento milý příspěvek!!

Zdravé a nezdravé potraviny. Nesmyslné slovní spojení, kterému však lidé věří

Marie 00000 20.12. 10:44
Myslím si, že člověk může jíst naprosto všechno, co mu chutná, ale v rozumné míře. Nic, co jde do extrému není dobré - ani zdravé potraviny.

Výstava betlémů v Roudnici nad Labem

Daniela Řeřichová 20.12. 08:51
Alenko, děkuji za tu nádheru, kterou jsi nám zprostředkovala. Betlémy jsou mojí vášní, jezdívali jsme s dětmi všude možně, teď za nimi chodím do kostelů po Štědrém dni, kdy je vložen do jesliček Ježíšek. Možná se díky tvé upoutávce podívám do Roudnice. Tříkrálový betlém má kromě mudrců i cizo..... .... z.....a.

Vánoční sněhové vzpomínky

Daniela Řeřichová 19.12. 14:30
Mám podobné vzpomínky, část zimy jsme trávili u babičky v Chomutově. K Alžbětinské serenádě ještě Ave Maria, k chrastícím teplákům bačkory v galoších, plovoucí svíčičky ve skořápkách ořechů, rozkrojování jablíček a zvláštní napětí... díky.

Kostky jsou vrženy

Václav Soukup 19.12. 11:14
Dnešní šílená doba by potřebovala antické filosofy jako sůl ! Když jsem si přečetl Senecu, zjistil jsem s úžasem, že už před 2 000,- lety věděli o světě vše důležité. To přemítání o další sklence vína znám. Dobrý úmysl, že si dám pouze " čtvrtečku " je často potlačen mlsným jazykem !

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.