Přehled posledních diskuzních příspěvků
Magdaléna Grünbecková: Domácí péče je náporem na psychiku pečujících, mnohdy je důsledkem sociální izolace i chudoba
Jiří Dostal 19.11. 07:07
:-) Snad korektní mnohomluvnost někoho inspiruje k usnadnění a zlepšení domácí péče s osobními benefity, leč ve společnosti chybí aktivní terénní práce pro případy desperace osamělých v péči i osamělých pečujících; jejich situace
se do strohé spořádanosti Diakonie nevejdou. :-)
Toulky pražskou přírodou
Elena Valeriánová 18.11. 11:31
Teda Hani, vás je pěkná grupa. Jsi dobrá, že už zvládáš i členitý terén. Škoda těch pražských výhledů, to je fakt, ale není všem dnům konec. Těším se až nás příště zase vezmeš se sebou.
Barvy a vzory sluší i starším dámám. Chce to jen odvahu
Hana Řezáčová 18.11. 10:48
Super! Ale krásnou paní na obrázku 2 a 5 bych rozhodně nezařazovala mezi "staré dámy" :-)
Dobrou chuť, Péťo
Vladislava Dejmková 18.11. 10:45
Můj mladší syn měl také velké akvárium a prováděl stejné věci většinou v tu nejnevhodnější dobu. I ledové kostky s nítěnkami v mrazáku si pamatuji. Naštěstí je nikdo popsaným způsobem nepoužil. Když syn odešel na vysokou, nedokázala jsem věnovat akvárku potřebnou péči, takže nakonec bylo zrušeno. Dost jsem si oddechla.
Literární koutek č. 4 - Jak psát fejeton
Jana Šenbergerová 18.11. 09:49
Hezké téma dnešního literárního koutku. Čapek, Fulghum a mnozí další, to už je klasika. Mně se např. moc líbí velmi vtipné sloupky Martina Moravce, vedoucího magazínu Dnes. V posledním čtvrtečním čísle má titulek Roky a docela hezky by se vyjímal na těchto stránkách. Téma aktuální, titulek výstižný, styl svěží.
Kdy je věk výhodou?
Věra Ježková 17.11. 10:47
„Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.“ M. Horníček :-)
Více než modelky ho baví dámy s vráskami. Fotograf Adolf Horsinka portrétuje staré lidi
Jitka Hašková 17.11. 09:19
Velmi zajímavé a krásné.
Marta se vrací
Daniela Řeřichová 17.11. 08:34
Vlaďko, jsem moc ráda, že jsi nastartovala další kapitoly zajímavého příběhu Marty a její rodiny. Přeji ti hodně radosti při psaní a nám pěkné čtení.
Chtěla bych Tě líbat
Elena Valeriánová 16.11. 11:39
Jitko, jsem moc ráda, že jsi svou básničkou zase mezi námi. Hezká básnička, něžná a poetická.
Se šípkovou...
Vladislava Dejmková 16.11. 11:02
Tohle jsem udělala zatím jen jednou v životě. Ale třeba někdy...
Paní, volám z vaší banky. Podvodníci častěji uspějí u mladých než u seniorů
Daniela Řeřichová 16.11. 08:48
Řadu let mám elektronické bankovnictví soukromé i firemní. Vše je zabezpečeno několika kódy. V případě komunikace s bankou je ve smlouvě určeno heslo. Bankéř, kterého znám osobně, se představuje jménem i heslem. Pokud někdo poruší tato pravidla a poskytne neznámé osobě důvěrné údaje, je chyba na jeho straně.
Kosmetické dárkové sady Saloos
Dana Puchalská 15.11. 18:50
Tuto kosmetiku vřele doporučuji. Mám s ní velice dobré zkušenosti.
Pokud naše tělo funguje správně, odrazí se to na naší psychice, říká odbornice na pohyb Kateřina Macháčová
Vladislava Dejmková 15.11. 15:49
Pustila jsem si videa, cvičení jsou opravdu pěkná a vhodná pro seniory. Teď už se jen přinutit.
Objednejte si kalendář na rok 2022
Jan Raška 15.11. 11:12
Prosím dobrovolníky o kontrolu kalendáře, zda někde nemáme chybu ve jménech, názvech měsíců apod. Už jsem kontroloval vše mnohokrát, ale pro jistotu... Děkuji!
Za každé vychované dítě přidáme k důchodu 500 korun měsíčně
Alena Švancarová 14.11. 23:23
Proč až od r.2023?Jak mají něco dát to se jim klepe ruka.Sobě to mají odhlasováno hned, aby nic nezmeškali.
Kdy je věk výhodou?
Věra Ježková 14.11. 11:44
Mých 16 rozhodně sladkých nebylo. Padesátky jsem se nelekla, ale trochu jsem se jí podivila. Šedesátku jsem přijala v pohodě. Sedmdesátky bych se ráda dožila. A moc bych si přála, abych v té době nebyla sama.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.