Přehled posledních diskuzních příspěvků
Moje aktivní léto: V kempu u Nepomuku
Jana Šenbergerová 9.9. 15:03
Soňo, pohodoví lidé zažijí pohodu kdekoliv, natož v krásné přírodě. Těší mě, že jste si to hezky užívali, i když mnohé bylo jinak, než byste si přáli.
Moje aktivní léto
Jana Šenbergerová 9.9. 14:57
Hezké rozjímání o aktivním životě. Svět se mění, to nezastavíme, ale můžeme hledat klady těch změn. Zápory na sebe upozorňují samy. Možná ještě zažijeme, jak se s nimi generace našich dětí a vnoučat vyrovná.
Lečo - letní rychlovka
Jana Šenbergerová 9.9. 14:42
Dělám lečo jinak, ale toto je jistě také moc dobré. Pochutnávejte si na plodech své práce. My teď máme svoji jen pažitku a petržel. I za ty jsem vděčná.
Tebe mám ráda, tebe ne - zlobíš! Proč babičky upřednostňují jedno vnouče?
Irena Mertová 9.9. 08:41
No ano, někdy jde opravdu o "tanec mezi vejci", ale když je dobrá vůle... .-)
Dvě módní přehlídky, posezení s Vráťou Ebrem a setkání Íčkařů v Řevnicích
Daniela Řeřichová 8.9. 18:13
To je nadílka! Snad něco stihnu. A díky.
Proč Židé pobývají v chýších, když prší?
Zdenka Soukupová 8.9. 12:48
Děkuji za poučný článek. Nikdy jsem o svátku Sukot neslyšela.
Moje pozdní léto
Helenka Vambleki 8.9. 11:21
Aktivní léto a ještě v zimě budeš spotřebovávat zásoby. Taková zdravá domácí zelenina chutná úplně jinak než ta ze všech různých marketů.
Moje léto 2021- Výlet s i60 do Roudnice nad Labem
Daniela Řeřichová 8.9. 07:06
Alenko, díky za pěknou fotoreportáž, z níž je patrné, že vám spolu bylo dobře. O to víc lituji, že jsem se nemohla zúčastnit, ale věřím, že to příště v tvé režii vyjde.
Vyšehrad
Vlasta Ledlová 7.9. 15:55
Paní Jírová děkuji za tip na hezkou procházku. Už si ani nepamatuju, kdy jsem v těchto místech byla naposledy.
Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ XI
Alena Švancarová 7.9. 10:44
Pokud se snažíme procvičovat mozek tak to s tou pamětí není tak špatné.No né?
Padesátka je čas zúčtování. Ukáže se, jakou má kdo kondici
Jitka Caklová 7.9. 10:26
"Padesátka"? No to je mi novinka :-) V padesáti jsem před sebou měla řadu operací, aby mi během deseti let opravili to, co jsem si celoživotní těžkou prací poničila. Nikdy jsem zběsile neobíhala, dokonce ani normálně nenavštěvovala různé kurzy, posilovny, ani neabsolvovala kondiční výlety a zřejmě díky tomu jsem dnes fit i když mi je o 22 let víc :-)
Zemřel Jean-Paul Belmondo. Šarmantní kaskadér se smyslem pro humor
Dana Hošková 6.9. 18:50
"Nyní oba chystají"? To asi těžko. Legendy našeho mládí odcházejí. Je mi smutno. :-(
Poutník Miloslav Šašek: I na naší pouti jsme potkali svou smrt
Dana Hošková 6.9. 07:58
Úžasně zajímavý rozhovor. Být mladší, asi bych se na cestu do Santiaga - byť v nějaké zkrácené verzi - vydala.
Nezapomenutelné prázdniny našich čtenářů. Tady jsou výherci soutěže
Daniela Řeřichová 5.9. 19:42
Gratuluji vítězkám k zaslouženému ocenění.
Jazykový koutek 9
Jan Zelenka 5.9. 11:46
Čím víc Koutků přibývá, tím víc se cítím jak negramota. Budu se snažit, ale myslím, že při dalších korekturách mých textů budeš mít pořád co dělat. Ale tvé zpracování je perfektní. Udělám si z toho brožurku. Velký dík!
Fejeton: Jak jsem chtěl hřímat velkým hlasem
Daniela Řeřichová 5.9. 10:39
Moc pěkné, jako vždy jsem se pobavila, díky.
Nebezpečný nádor, který lze naštěstí včas zachytit. Důležité je samovyšetření
Martina Růžičková 4.9. 19:29
Myslím, že je stále potřeba důležitost prevence připomínat. Proto díky za tento článek.
Tady není třeba změny
Anna Potůčková 4.9. 17:32
Moc moc hezký článek, nádherný příběh a kapesníky bych určitě potřebovala i já. Není nic krásnějšího na světě, než láska a zejména pak ta, která trvá spoustu let! Kéž by tak štastných dvojic bylo více!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.