Přehled posledních diskuzních příspěvků
Moje aktivní léto: Procházky
Jana Hošková 5.8. 08:11
Fotky se moc povedly - ty s mraky mám moc ráda. Krásná procházka krásnou přírodou ! :-))
Vystříbřené léto
Daniela Řeřichová 4.8. 12:13
Jarko, díky za hezkou cestu za stříbrnou barvou. Ani jsem nečekala, kolik předmětů je stříbrných, přihodím namátkově kabelky, mobil, kliky, kufry, letadla...
Letní mňamka - zeleninová
Daniela Řeřichová 4.8. 09:04
Děkuji, to vypadá zajímavě, hlavně rychle a zdravě.
Člověk by se měl neustále učit něco nového, protože jinak bychom pořád žili v jeskyni na slámě, říká Hana Novotná (83)
Jarmila Komberec Jakubcová 4.8. 07:37
Paní Haně to moc sluší. Přeji Vám hodně zdraví a životního elánu.
Pomozte a podpořte petici za legalizaci léčby konopím
Patrik Poula 4.8. 07:06
Léčbu konopím bych podpořil všemi deseti. Nechápu, proč se okolo něj dělají takové drahoty, když už existují jasné studie o tom, jak je konopí prospěšné, a že třeba CBD nezpůsobuje žádné vedlejší účinky, takže je mnohem bezpečnější a šetrnější než mnohé léky, které lékaři běžně předepisují. Já užívám CBD olej, který si objednávám z Cibdol https://www.cibdol.cz/cbd-olej , na bolavé klouby a sice neběhám jako 20 letý kluk, ale v noci mě už bolest nebudí.
Padesátku mají za sebou, ale rády se fotí odhalené. Krása nebo nevkus?
Antonín Nebuželský 3.8. 12:48
To je dobře, že to dorazilo i k nám. Jen nevím kam. Škoda :-)
Život je bílý dům ….?
Věra Ježková 3.8. 10:03
Jendo, já jsem život jako boj nikdy nevnímala. Prostě jsem se snažila problémy, starosti a úkoly, které přicházely, vyřešit a zvládnout co nejlíp. Brzy jsem zjistila, že se na sebe můžu spolehnout. To mi dávalo a dává do dalšího konání určitý pocit jistoty. Přeji ti hodně času příjemně stráveného s přáteli a nad svými texty. :-)
Kouzlo časů minulých: vesnická hospoda
Daniela Řeřichová 3.8. 07:14
Bejvávalo za časů našich babiček, vzpomínání se čte moc hezky, děkuji.
Řecký čaj – zázrak z hor, který většina turistů nikdy nepozná
Zuzana Pivcová 2.8. 13:17
Na horský čaj nás prvně upozornila průvodkyně na Krétě, prodával se buď ve svazcích nebo balený, nadrobno, ve foliích. Měli ho i na letišti jako suvenýr v tax free shopu. Od té doby už jsem si ho mnohokrát koupila v Praze v obchodě s řeckými specialitami. Samozřejmě ho měli i na jiných řeckých ostrovech i na Kypru, ale i v Albánii. Jeho chuť je pro mě výborná. Není aromatický jako třeba čaj mátový. Je jemný a osvěžující.
Letní přemítání o životě
Naděžda Špásová 2.8. 13:13
Soni, ty jsi prostě naše poetická dušička, viď. Ale neboj, nejsi sama, cítím to podobně a určitě nás je víc. Kdybys měla někdy cestu do ÚL, dej vědět, dáme kafe. Měj se krásně, Pepa, pejsci a rodina taky. :-)
Moje aktivní léto: Blatná 2 - výlety
Daniela Řeřichová 2.8. 09:14
Naďo, moc hezké putování a krásné fotoalbum, děkuji.
Opatření se opět uvolňují: Na zámek či do ZOO ve skupině do 20 lidí bez omezení
Dana Hošková 2.8. 08:54
Na jedné straně jsou tu nařízení, na druhé skutečnost, jak to vlastně chodí. V červenci jsem zažila na jednom nejmenovaném zámku prohlídku, kdy nás spolu s výletem školních dětí pustili dovnitř najednou cca 65. A povinné rozestupy v takové skupině?
Fotoreportáž: Tiché ráno u vody s labutěmi
Daniela Řeřichová 2.8. 07:16
Alenko, nádherné, poetické, děkuji. Četla jsem jedním dechem a fotografie jsou překrásné.
Na pivo nebo na zmrzku?
Eva Mužíková 1.8. 14:43
Já mám nejraději kopečkovou míchanou. Ta točená se podle mne rychleji rozpouští. Moje bývalá sousedka otevřela před časem cukrárnu, / Stráž pod Ralskem, nyní Mimoň/kde vyrábí neskutečné množství různých druhů zmrzlin. Zájem je veliký, jezdí k ní lidé i z daleka... Já ale ty různé bramborové, čabajkové, gulášové a další a další nekupuji. Klasika míchaná vanilková s nějakou ovocnou vede... Ujíždím na nealko pivu / citrónové/, vozím si ho domů celé kartony.
Nádor, který napadne 30 tisíc lidí ročně. Naštěstí se dobře léčí
Dana Novotná 1.8. 13:39
Patřím k těm 30000 lidí, kteří měli bazaliom, a zrovna na nosu, kde je to vidět na první pohled. Do solárka nechdím, už asi 15 let, i víc, používám sluneční krém s filterem 50, přes léto se snažím chodit v klobouku, ale stejně mě to postihlo. Chtěla jsem s prohlubní, kterou mám na nose něco udělat, ale v nemocnici, kde mi bazaliom vyřízli, mi bylo řečeno, že výplň je na půl roku, a jediná rada je nechat si platiku celého nosu. V mém věku to už nechci řešit. Moji známí si už zvykli, a těm novým, řeknu, že jsem měla nádor a je to vyřešeno. Ale je to nepříjemné a hyzdí to celkový vzhled.
Jazykový koutek 4
Irena Mertová 1.8. 10:43
Toto mi ani moc problém nedělá, i když někdy... Ale v chatu někdy píši hovorově docela záměrně :-)
Předpověď na SRPEN podle znamení zvěrokruhu
Jitka Hašková 1.8. 07:06
Moc se mi to líbí, povedlo se ti to.
A je to tady.
Eva Mužíková 31.7. 10:09
Tak to máte krásnou tradici, vracet se do takového oblíbeného místa. Musí tam být určitě hezky. Ráno rovnýma nohama do přírody, žádné oblékání kvůli venčení.... No a ty procházky. Vodička, louky, mraky, daňci, ptáčci - zkrátka jsi se vyřádila s foťákem a výsledek je opravdu koukavý.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.