Přehled posledních diskuzních příspěvků
A je to tady.
Eva Mužíková 31.7. 10:09
Tak to máte krásnou tradici, vracet se do takového oblíbeného místa. Musí tam být určitě hezky. Ráno rovnýma nohama do přírody, žádné oblékání kvůli venčení.... No a ty procházky. Vodička, louky, mraky, daňci, ptáčci - zkrátka jsi se vyřádila s foťákem a výsledek je opravdu koukavý.
Pasta Oner: Jsem staromilec, chtěl bych znát to, co bylo před více jak sto lety
Daniela Řeřichová 31.7. 08:17
Lidmilko, děkuji za neformální rozhovor. Pasta Oner je nezaměnitelný, jeho dílo vyvolává vášnivé emoce, vztah k jeho tvorbě je ambivalentní. Vnímám v jeho obrazech pokoru i ironii, je mi sympatický od chvíle, kdy začal spolupracovat na výmalbě pražského metra.
K letním dnům patří sukně. Ideálně hodně barevná
Daniela Řeřichová 31.7. 07:51
Modely jsou slušivé, osobně mám ráda letní sukně midi nebo dlouhé. Teď je jejich čas, užívám si je.
Moje nezapomenutelné prázdniny
Daniela Řeřichová 31.7. 07:08
Moc hezké, také se v myšlenkách ráda vracím do prázdnin, vonících lukami, bystřinami, láskou.
Blíží se volby, poslanci schválili zvýšení důchodů o 758 korun
Antonín Nebuželský 30.7. 14:47
Copak valorizace, ale to, že narostly platy, což všichni zohlednili" v cenách. A tomu ten důchod nestačí konkurovat. A ty adresné" příspěvky důchodcům, kteří mají s obtížemi na nájem a léky, mi přijdou ostudné. Když celý život poctivě pracujete a potom si musíte chodit pro jakési přídavky, jak to říct hezký, žebracenky, to člověka degraduje na úroveň těch, kteří nepracují. To by si měli uvědomit ti, co říkají "a co zbyde na nás". Jen takový dovětek :dřív se vyučilo, nebo vystudoval jen tolik mladých, kolik bylo potřeba v rámci ekonomiky. A další drobnost", neutíkali ti nejlepší do ciziny. A to stačí :-)
Jak jsem se stal podezřelým z vraždy
Jana Šenbergerová 30.7. 13:50
Kdo by čekal, co se vyvrbí z článku s výše uvedeným názvem. Pobavil mě.
Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ IX
Zuzana Pivcová 30.7. 12:43
Přiznat chybu je opravdu umění, zvlášť před dětmi. Nějaké roky jsem učila, ale nikdy bych nekopala nic "do outu" a netvrdila, že mám pravdu. Záleží na tom, jak se to přiznání chyby prezentuje. Chybu bych brala jako jasný fakt, prezentovaný nesprávně. Vše ostatní je jen vlastní mínění, dohad, domněnka. Děkuji oběma.
Orlíček je nejen krásný, ale i užitečný
Daniela Řeřichová 30.7. 08:06
Dano, opět zajímavá informace, děkuji.
Vzpomínky na Český ráj aneb moje léto v roce 1943
Helenka Vambleki 30.7. 07:48
Pěkné vzpomínky, snad se dočkáme pokračování, jaký byl červenec s maminkou a srpen s tatínkem
Nerozumíme si, dožijeme bez sebe. Šedivý rozvod je jev, který nabírá na síle
Danka Rotyková 29.7. 16:07
Rozchod manželů ve stáří musí být strašně smutný. Ale pokud se k tomu lidé odhodlají, měli k rozchodu určitě vážné důvody. A v tom případě se jim nedivím.
Výlet po Vltavě aneb Nezapomenutelné prázdniny
Daniela Řeřichová 29.7. 15:33
To je fakt nezapomenutelná příhoda.
Putování Tichomořím v roce 1995 – díl 7: Fidži, ostrovy kanibalů, Hari Krišny a islámu
Vladislava Dejmková 29.7. 15:06
Ráda jsem si početla a v duchu i cestovala.
Bez práce nejsou koláče?!
Jana Šenbergerová 29.7. 13:42
Je to, bohužel, tak. A navíc čím dražší, tím mizernější. Než někteří otevřou oči, nemusí už být na co koukat. A to jsem optimistka.
„Online výuka byla lepší, než osobní,“ pochvaluje si absolvent Abecedy vzdělávání pro seniory, který se v kurzech učil ovládat chytrý telefon
Antonín Nebuželský 29.7. 13:35
Když má člověk zájem, potěší i lektora. Takže určitě spokojenost oboustranná.
Taky tady ty návody sleduji, mimochodem, v domnění, že to znám, ale jiný pohled je dobrý. Díky mládeži:-)
Fantazie: Český tenis si odváží z Tokia dvě nejcennější medaile. Krejčíková se Siniakovou ovládly čtyřhru
Anna Potůčková 29.7. 10:48
Těmto olympionikům velmi moc gratuluji!
Letní mňamka - rychlovky
Anna Potůčková 29.7. 09:21
Jednohubky mám ráda a je jedno z jakých surovin jsou, zda je tam více sýru, uzenin či zeleniny. Dají se na ně použít různé pomazánky
Nebyl jsem dobrý rodič. Některé lidi celý život trápí pocity viny
Marie 00000 28.7. 11:57
Za děti máme odpovědnost do jejich dospělosti. Pak už ne. Ať už dítě žije život jakýkoliv, je to vždy jeho volba. A nemyslím, že dnešní mladí vychovávají děti lépe, než naše generace. Jen je třeba se podívat, kolik dětí (vychovaných podle dnešních měřítek) bere drogy, antidepresiva, a vůbec si se životem nevědí rady. Někteří si opakují pobyty v base, atd. Každý si svůj život žije na vlastní odpovědnost.
Z deníku hlídací babičky - loučení
Daniela Řeřichová 28.7. 11:11
Určitě to byl pro Adélku a Jakuba nezapomenutelný týden, stejně jako pro vás dva.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.