Přehled posledních diskuzních příspěvků
Chorvatská oranžová
Alena Vávrová 28.7. 09:45
Oranžová se ti také povedla. Absolutně vedeš, nafotila jsi celkem 10 barev.
Startuje národní screening plic. Měl by zásadně ovlivnit vysokou úmrtnost lidí na pneumologické nádory
Anna Potůčková 27.7. 15:55
Myslím si, že by měli jít i nekuřáci, nebot prakticky kouří pasivně. At už venku na nádražích, v restauracích apod.
Chorvatská hnědá
Dana Puchalská 27.7. 11:10
Helčo, napíšu to krátce a výstižně ,než mně zase ostatní předběhnou. Pak to vypadá,že opisuju. UMÍŠ FOTIT A PSÁT MOC HEZKY. :-)
Z deníku hlídací babičky - štípanec
Dana Puchalská 27.7. 11:06
Vlaďko, Adélka i Kubík se u Tebe tedy mají jako v ráji. Vyřiď Kubíkovi že na mně ty potvory komáři útočí taky,fuj potvory jedny d'obavý .Opět jsi mi přinesla úsměv i dojetí zároveň. A já Ti za vše pěkně děkuju.
Psi pořízení v době pandemie nyní dělají lidem starosti. Mnozí je nabízejí přes inzerát nebo dávají do útulků
Anna Potůčková 27.7. 07:07
Přesně tohle jsem čekala. Děti nechodily do školy, rodiče aby se nenudili pořídili pejska a ted budou končit v útulcích.
Setkání Íčkařů: Řevnice 21.-24. září 2021
Anna Potůčková 26.7. 16:15
Těšíme se s Vlastou a jen by se chtěla zeptat, zda je možné si pobyt o den prodloužit, tzn. že v našem případě od pondělí 20.9. Nebo si tam máme zavolat sami a domluvit se s nimi přímo?
Moje aktivní léto: Vzdělávací
Dana Kolářová 26.7. 12:31
PS Brožurku ke hře obdržíte v knihovně města HK.
Z deníku hlídací babičky - v Labyrintu
Daniela Řeřichová 26.7. 12:19
Akční babička, akční vnoučata. Vlaďko, moc hezký deníček, vidím vše naprosto živě.
Však si někoho zase najdeš, říkali mi přátelé. Začala jsem se jim vyhýbat, vzpomíná vdova Monika (67)
Daniela Řeřichová 26.7. 10:10
Rozumím tomu, prožila jsem s manželem více než čtyři desetiletí a jeho místo je stále v mém srdci. Mám přátele, spolupracovníky i ovdovělé kamarády, s nimiž je mi dobře, ale o žádný nový vztah nestojím.
Na Ralsko po dvaceti letech - fotoreportáž z výstupu
Vladislava Dejmková 26.7. 09:59
Pozoruhodný výkon i krajina.
Pro ženy je ovoce lahůdka, pro muže nutné zlo. Ve vyšším věku se to projeví
Antonín Nebuželský 26.7. 06:50
A přitom jsme byli, jako děti, na stejné startovní čáře.
Z deníku hlídací babičky - odpoledne na koupání
Zuzana Pivcová 25.7. 15:12
Hezké, úsměvné jako všechny díly!!
Jazykový koutek 3
Vladislava Dejmková 25.7. 08:18
Výborně, toto jsem potřebovala. Teď ještě na to nezapomínat v praxi.
FEJETON: Hrajte LZVSLH, není to hřích!
Helenka Vambleki 25.7. 07:21
Já jsem pro každou srandu. Jen udržet opratě, aby lež někomu neublížila či nezpůsobila celoživotní trauma :-)
Grilování je milované i zatracované. Pravda je někde uprostřed
Jarmila Komberec Jakubcová 24.7. 14:24
Grilování máme jako rodina moc rádi. Není to jen o jídle, ale o i zábavě. Na grilování zveme své sousedy, oni zase nás. Grilovat lze i báječnou zeleninu či sýr. Nejraději mám ryby. Po návratu z lázní budeme mít zahradní grilovačku u mně na domečku a pak chystám další na chatě.
Dobrodruh na cestách 8. Split
Zdenka Soukupová 24.7. 14:03
Helenko, díky moc za krásné a vtipné reportáže.
Z deníku hlídací babičky - u rybníka
Zuzana Pivcová 24.7. 12:52
Usuzuji, že děti nejsou z domova nijak rozmazlené. Proto je dokáží prarodiče různými činnostmi zaujmout. To se mi líbí a ráda Tvé vyprávění čtu.
Kolik medailí získají čeští sportovci na olympiádě v Tokiu? Tipněte si v naší Olympijské tipovačce
Anna Potůčková 24.7. 11:36
Moc děkuji za další tipovačku. O mě je známo, že soutěžím ráda a tak tuto soutěž určitě nemůžu vynechat. Všem kdo se zapojí, pak přeji jen samé dobré tipy.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.