Přehled posledních diskuzních příspěvků

Dobrodruh na cestách 8. Split

Zdenka Soukupová 24.7. 14:03
Helenko, díky moc za krásné a vtipné reportáže.

Z deníku hlídací babičky - u rybníka

Zuzana Pivcová 24.7. 12:52
Usuzuji, že děti nejsou z domova nijak rozmazlené. Proto je dokáží prarodiče různými činnostmi zaujmout. To se mi líbí a ráda Tvé vyprávění čtu.

Kolik medailí získají čeští sportovci na olympiádě v Tokiu? Tipněte si v naší Olympijské tipovačce

Anna Potůčková 24.7. 11:36
Moc děkuji za další tipovačku. O mě je známo, že soutěžím ráda a tak tuto soutěž určitě nemůžu vynechat. Všem kdo se zapojí, pak přeji jen samé dobré tipy.

Pouť na horu Mountsalvage

Věra Ježková 24.7. 07:22
Můj milý básníku, je obdivuhodné, že tak krásnou poezii jsi napsal již coby velmi mladý muž. :-)

Tipy na prázdninovou četbu

Věra Ježková 24.7. 07:18
Honzo, díky. Vybrala bych si. Určitě ale ne Gotta. Měla jsem radši Waldu a Ivanu G. nemusím. Bártových Sedm zákonů jsem dala Jendovi k narozeninám. Je to jeho největší oblíbenec. Kniha je moc zajímavá a krásná.

Moje aktivní léto: Cestovní

Daniela Řeřichová 23.7. 17:09
Děkuji za připomínku hezkého setkání a přeji ještě další pěkné zážitky a překvapení.

Z deníku hlídací babičky - jahodové knedlíky

Daniela Řeřichová 23.7. 12:17
Vlaďko, logistiku zvládáš bravurně. Už se těším na nějaký zádrhel. ☺

Královské město Rakovník

Daniela Řeřichová 23.7. 08:13
Děkuji za nahlédnutí do sympatického města, které zatím moc neznám.

Své předky tu vidím na každém kroku. Hrabě František Kinský zve do času svého dětství na zámek v Kostelci nad Orlicí

Daniela Řeřichová 23.7. 06:43
Smekám před rodem Kinských a před jejich statečností a hrdostí. Viděla jsem dokument Občan Kinský od O. Sommerové, který po zásluze obdržel cenu na LFŠ v Uherském Hradišti. Sledovala jsem občas dokumentární cyklus Modrá krev, který přibližoval historii aristokratických rodů atraktivní i edukativní formou. Ti, kteří vložili mnoho energie a prostředků do obnovy památkového fondu, si zaslouží naši úctu. Děkuji za tento článek.

Po smrti manželky se mi převrátil život naruby. K veršování je nutná inspirace, já jsem teď v tvůrčím útlumu, říká básník a textař Zdeněk Horenský

Oldřich Čepelka 22.7. 17:38
Za tím vším zaznívá jeden z mnoha silných, působivých životních příběhů. Žádné totální výsluní, odkud si pamatujeme mistry sportu, ba i slavné vědce a silné politiky, ale život, o němž bychom chtěli vědět víc, protože už teď k němu cítíme hluboký respekt. Jdu si najít aspoň kus vaší poezie a doufám, že najdu. oldrich.cepelka@tima-liberec.cz

U nás v červenci

Zuzana Pivcová 22.7. 17:37
O zahradě dokážete napsat poutavě a velmi poetickým jazykem. Je vidět, že k ní máte citový vztah. A ta trocha nadhledu neuškodí.

Milé malé setkání v Litoměřicích

Daniela Řeřichová 22.7. 11:29
Soňo, děkuji za hezkou fotoreportáž. Do Litoměřic jezdím často a ráda, ale v takové sympatické sestavě muselo být setkání mnohonásobně radostnější.

Dobrodruh na cestách 7. Vrboska

Jitka Hašková 22.7. 09:18
Díky, krásné a zajímavé.

Z deníku hlídací babičky - den první

Daniela Řeřichová 22.7. 09:05
Hezky si dál užívej, babičko Vlaďko.

Zdravotní gramotnost je v Česku nízká, lidé chodí k lékaři pozdě

Olga Škopánová 22.7. 07:03
Moje matka tak moc věřila lékařům až ji rychle a bezbolestně dopravili do věčných lovišť.

Měl by si člověk spořit na stáří? 3 důvody, proč se vám to vyplatí

Ivo Patta 21.7. 22:44
Na zajištění stáří musíte především vychovat alespoň dvě děti. Vzhledem k tomu, že starobní důchody jsou výnosy z vkladů do výchovy dětí (definice), nemá bezdětným důchodcům kdo financovat z odvodu sociálního pojištění (správně daň), jejich starobní důchod. Již v roce 2004 Jiří Rusnok přednášel a psal o černých pasažérech ve státním důchodovém systému.

Citoví vyděrači. Jejich blízkost komplikuje životy a nejhorší jsou ti ve vyšším věku

Zdenka Soukupová 21.7. 12:54
Nikoho takového ve svém okolí neznám. A doufám, že do takového stádia nedorostu.

Moje aktivní léto - Šumava

Dana Puchalská 21.7. 11:40
Ano Maruško, Šumava je nádherný kout naší minizemičky. Já tam jezdím moc ráda. Máme tam dost přátel. Jsem ráda,že se Ti líbila stejně jako mnohým z nás. A děkuju Ti za moc poutavé vyprávění a pěkné fotografie.

Moje léto 2021 - Výšlap na Házmburk

Marie Ženatová 21.7. 09:19
Milá Alenko to byl překrásný výšlap* a fotečky jedna báseň* Díky moc

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.