Přehled posledních diskuzních příspěvků
Příběhy z masážního salonku: Shnilá jablka
Jana Šenbergerová 24.10. 13:29
Kdo to nezná, záviděl by takové příjemné lehké a čisté živobytí. :-)
Malování mého bytu
Hana Rypáčková 24.10. 12:21
Připadá mi to pochopitelné, chápu to.Nekouříme a máme jen bíle vymalováno. Vykonávají to naše děti , ale máme v okolí malíře ,Picaso se mu říká. Je šikovný čeká, až ho také pozveme. Není drahý, ale pomalý, nedává fakturu, chodí na pivo /stěna schne/ a tak se malování vleče.To raději vypadneme a necháme potomky pořádat mejdan.Jenže nám nějak stárnou a nestíhají....
Dýně není jen strašák, ale i zdravá zelenina
Jana Šenbergerová 24.10. 11:45
Pěkný článek, mám však k němu několik výhrad.
Dýně patří k tykvovité zelenině. Dýně hokaido se nemusí loupat a je zbytečné na polévku ji mučit v troubě, protože ve vodě je uvařená mnohem rychleji. Krémová polévka i bez vývaru jen na podušené cibuli a s kysanou smetanou chutná skvěle a sypaná petrželkou tak i vypadá.
Pečená je perfektní ve spojení s dalšími druhy zeleniny třeba s kořením ratatouille.
Reklamovali jste někdy zájezd? Aneb Zakynthos, díl 2.
Hana Šorejsová 24.10. 09:54
Čedok, ESO Travel, Exim Tours, FIRO-tour, Adventura, FISCHER ty máme vyzkoušené. CK Alexandria nikdy. Je to především o ceně. Lepší někdy vynechat, než objednat levnou dovolenou a nestojí to za nic. Měli jsme asi štěstí, nic jsme doposud nereklamovali.
Znovu do Tatranské Lomnice
Hana Práglová 23.10. 22:29
já byla s našimi seniory letos v L omnici na MORAVĚ 2x.Jednou koncem srpna,podruhé začátkem září.Jelo nás celkem asi 60.Dovolená byla skvělá,bezchybná a pro ty,co musí platit vlak-i celkem laciná.n Na slovensku totiž letos senoiři měli jízdné zcela zdarma. O podobné dovolené uvažujeme i příští rok!!!
Co čas přinese?
Jana Šenbergerová 23.10. 18:49
Hanko, vaše aktuální zamyšlení se mi moc líbí. Asi to bude tím, že jsem na tom podobně, pokud se ubíhání času týče.
Proč je dobré napsat závěť
Květoslava HOUDKOVÁ 23.10. 17:46
Mnoho seniorů se zadlužilo - vzali si půjčky a penězi chtěli pomoci dětem, vnoučatům. Myslím, že i mezi členy rodiny by měly existovat smlouvy o splácení, vracení peněz t.j. pro případ, že by peníze vraceny nebyly. Nevím, jak se taková smlouva právně nazývá, ale snad pochopíte, co myslím = že pořádek dělá přátele!
Pozvánka do kina na film Stážista
VANDA Blaškovič 23.10. 16:47
Vladko, tak navrhuji, nejdříve si zajedeme společně s Jarmilou do konopných lázní nejenom na pivo a pak zajdeme do kina. Že jsi film viděla, nevadí, zasmějeme se všechny tři. A také bych tento program navrhla Jitce Ch. Souhlasíš? A jistě i ostatním milovníkům kultury ducha a těla..:) Děkuji.
Největší konopné lázně v Evropě
Zuzana Pivcová 23.10. 14:36
Líbily by se mi i Volary, i konopné lázně. A nejvíc asi ta netradiční piva!
Módní podzim nekončí, zralé dámy uvidíte v sobotu v Praze!
Ladislav Vesecký 23.10. 12:06
Všechny zralé dámy na fotu vypadají skvěle
Kamil Lhoták miloval a maloval techniku
Zuzana Pivcová 23.10. 12:01
Na Lhotákovy ilustrace k dětským knihám si vzpomínám. A je pravda, že ten Celník Rousseau je v něm trochu cítit. :-)
Luděk Munzar bude recitovat verše Seiferta
Zuzana Pivcová 23.10. 11:58
To bude určitě krásné, pana Munzara mám ráda a básníka Jaroslava Seiferta také. Vzácná symbióza.
Podzimní barvení
Vladka Steinová 23.10. 07:10
Jitko, krásně jsi vystihla kouzelný, barevný podzim.Při pohledu z okna a při čtení Tvé básně jsi tady, podzime !
Velký pátek bude státním svátkem
Elena Valeriánová 22.10. 23:02
Třeba si lidovci myslí, že si zvednou popularitu. Chtěla bych vědět kolik lidí a nejen mladých si Velký pátek spojí s Velikonocemi a kolik z nich s ukřižováním Krista. Jistě za volno budou všichni rádi.
Výstava zavede návštěvníky na palubu Kolumbovy lodi
Miroslav Štorch 22.10. 20:31
Díky redakci za upozornění na zajímavou výstavu. Kdysi stavěli čeští fandové repliku lodi Victoria blízko řeky Labe v Ústí nad Labem. Když ji dostavěli, tak dopluli až do moře a zeměkouli obepluli na tak starém typu plachetnice za 5 let. Stavbu lodi jsem několikrát navštívil, protože jsem bydlel nedaleko hradu Střekov. Film 25 minut - http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10123386833-idioti-na-plavbe-kolem-sveta/407235100271002/titulky?kvalita=nizka
Zubrnický Podzim na vsi
Hana Rypáčková 22.10. 20:26
Pěkný výlet, kdybych do okolí zavítala s dětmi, podíváme se , jak se dříve žilo.Takový klid , ale dřina.
Náš tip na audioknihu: Moje anglická babička
Jana Šenbergerová 22.10. 19:33
V podání paní Medvecké to bude určitě hezké poslouchání.
Jak na vás působí změna času? Je to přirozená věc?
Jarmila Komberec Jakubcová 22.10. 17:40
Osobně se domnívám, že v současné době změna času ztratila svůj význam. Náklady na léčení "sov"jsou asi vyšší než předpokládaná úspora. Jsem "skřivan" a tak to neřeším.
Příběhy z masážního salonku: Starý mládenec
Zuzana Pivcová 22.10. 14:52
Zvláštní, čím jsi byla profesionálnější, tím výraznější zážitky jsi musela unést. Hezky se to stupňuje. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.