Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj tip na dovolenou: Rozmarýnový ostrov Vis
Jana Šenbergerová 11.9. 16:19
V roce 1985 jsme navštívili jen Lošijn a ostrov Pag. Ostrovní městečka mají svůj specifický a nepopiratelný půvab. Krásně jsi Vis popsala i nafotila. Moc by mě zajímalo, o jaké ovoce na fotce jde. Nepodobá se ničemu, co znám.
Film pro pamětníky: Bílá vrána
Vladka Steinová 11.9. 13:09
Dějově nenáročná filomvá komedie o hotelu Bílá vrána z r. 1938, skvělá přehlídka herců od Jindřicha Plachty-Šolleho a Adinu Mandlovou, až po Evu Gerovou, Františka Filipovského, či Járu Kohouta a Karla Postráneckého. A DVD je již v trafikách.
Ne, není zloděj čas
Miroslava Jachimová 11.9. 08:27
Zuzko, jsi šťastná žena když můžeš toto napsat. Já ti tvé štěstí přeji i tak trochu závidím.
Pardubice a perníková chaloupka
Alena Vávrová 10.9. 20:12
Maruško, moc hezky jsi mi připomněla moji návštěvu Pardubic, měli jsme tam kdysi první sraz jednoho senior. portálu - zámek a jeho expozice jsme také navštívili. Nahoře na "Kuňce" jsem ale nikdy nebyla, jen kdysi dávno pod ní, zrovna to tam všecko kvetlo. Krásné fotky!.
Vtipnější vyhrává: Není nad mužské sebevědomí
Hana Šimková 10.9. 18:43
Evičko , jak Vám rozumím. Zažila jsem totéž a dokonce několikrát. Mužské nekritické sebevědomí je někdy větší, než ta mořská plocha za tím bláznivým chlapem na obrázku.
Ostrava má superpočítač!
Zdeňka Kubesová 10.9. 13:17
Jsem na Ostravu VŠB hrdá a ráda tomu, že ji můj syn může na TU studovat.
Dobro došli - Vodice, Chorvatsko
Zdeňka Kubesová 10.9. 13:13
Ahoj. Obdivovala jsem Vodice v roce 2011, jakoby bych tam opět byla. Děkuji. Hvala. Prima den.
Vzpomínky z dýňového semínka
Zuzana Pivcová 10.9. 12:40
Takové dětství jsem nezažila, ale příběh jsem si přečetla ráda. Dýni mám ráda na jídlo na různé způsoby, dýně všeho druhu si fotografuji na podzim v trojské botanické zahradě, mám ráda sušená dýňová semínka. Ale nějak nemusím Halloween. Před 2 roky jsem na berlínském Hlavním nádraží zažila obchod celý s výrobky ve stylu Halloweenu, to už mi bylo až nemilé.
Cesty
Zuzana Pivcová 10.9. 12:33
Opět potvrzuješ, jak se celý zážitek dá sbalit do malého slovního balíčku. A vše je naprosto srozumitelné. Ale moc lidí to nedovede.
Vtipnější vyhrává: Rosa na kolejích
Dagmar Bartušková 10.9. 12:19
Těch tisíc mil..., pěkné. Mám ráda rosu, jen nevím, proč jsem si dlouhou dobu zpívala od Wabiho - ne Rosu na kolejích, ale na kolenou, jak už jsem kdesi psala. Po dnešní otázce dne mne napadá, že jsem snad v minulém životě byla tou, co denně v kleče žala trávu! :(((
Mistr kubismu a osobitý architekt Josef Gočár
Květoslava HOUDKOVÁ 10.9. 09:47
Architekt Gočár je autorem i menších staveb. Gočárovy domky stojí i v ZOO Praha - možná, že děvčata k nim došla, mně to zdravot. problém neumožnil -až někdy příště
Petra Kvitová skončila ve čtvrtfinále US Open
Hana Šorejsová 10.9. 07:07
Škoda, svůj boj rozjela opravdu dobře, avšak Flavia nepříznivý vývoj otočila. Švýcarský semifinálový duel mezi Rogerem a Stanem bude velmi zajímavý.
Iva Holmerová: Nemám ráda to divné slovo „důchodce“
Zdenka Jírová 9.9. 23:16
Slovo důchodce mně ani tolik nevadí, jeli použito k označení zaměstnání. Co mě a
Kouzlo časů minulých: Se Stalinem po boku
Zdenka Jírová 9.9. 23:05
Já bych ho ale dnes určitě kdekoli u nás velmi nerada viděla. Pamatuji si ho z raného dětství i si pamatuji,jak jsme v učebnicích škrtali celé stránky se Stalinem a Gottwaldem. Pomníky moc ráda nemám, je jen velmi málo těch, které mají co říci i dalším generacím V Londýně jsem viděla tolik různých soch a sousoší slavných generálů a králů, na královnu Viktorii jsem narážela všude a dnes už je jen málokdo zná a ví, proč tu jsou zvěčněni. A na některou dobu je lépe zapomenout, to bychom si tu také mohli nechat třeba sochu Hitlera? To by asi také nikdo nechtěl.
Vtipnější vyhrává: Není voda jako voda
Zuzana Pivcová 9.9. 15:33
Růženčin minipříběh je úsměvný, ale dialog rozhodně patřil pochodující kachní rodince.
Obliba bylinek v kuchyních českých domácností roste
Jana Šenbergerová 9.9. 13:38
K mým nejoblíbenějším bylinkám a naštěstí také dostupným, i když nemáme zahrádku, patří pažitka, cibulka, petržel a kopr. Občas se podaří něco vypěstovat i na balkoně, ale spoléhat se na to nedá. Mnohé jiné kupuji a používám v usušeném stavu. Nedovedu si bez nich náš jídelníček představit.
Populace stárne, a my proto zrušíme geriatrii?
Zuzana Pivcová 9.9. 12:18
Je pozoruhodné, že ti, kteří na příslušných postech rozhodují, se chovají, jako kdyby jich samotných se to ani v budoucnu netýkalo. A odborníci Vašeho formátu pak musí mnohdy bojovat s "větrnými mlýny".
Už nikdy nezestárneš
Zuzana Pivcová 9.9. 10:12
Vím, ke komu báseň promlouvá, a Vás si za tuto výpověď velmi vážím. Děti za nic nemohou, ať jsou na jedné či druhé straně.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.