Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj tip na dovolenou: Na Hvar se cvičením
Jana Šenbergerová 25.6. 14:13
Díky za milé pozvání, Vando. Vidím, že šíře tvých aktivit je nezměrná stejně jako hloubka Zuzanina talentu. Před oběma smekám a přeji hodně sil a elán ať vás neopouští.
Ztracené léto
Jana Šenbergerová 25.6. 13:22
Já se, Jitko, připojuji ke tvé prosbě. Doufám, že se neztratilo, jen se někde poněkud zapomnělo. Pokud se na nás zlobí, věřím, že ho tvé hezké verše obměkčí. Je na čase, aby přišlo dřív, než svatá Anna. Pak už by zas bylo jen chladno zrána.
Ilja Racek: mistr divadelních rolí
Vladka Steinová 25.6. 12:02
Pana Ilju Racka si pamatuji jako Julia Fučíka ve filmovém přepisu knihy Reportáž psaná na oprátce, i jeho filmové ztvárnění spisovatele Jana Nerudy. Přeji p.Rackovi hodně zdraví.
To jsem já aneb Pozdrav čtenářům i60 od moře!
Alena Vávrová 25.6. 11:55
Ahoj Jano, vítej na íčku!
Jiří Kodet: svéráz a herecký aristokrat
Vladka Steinová 25.6. 11:36
Jiří Kodet! Skvělý jako kapitán Exner, i jako prudký, vzteklý muž v Pelíškách.Viděla jsem ho i v Činoherním klubu.Proměny v čase i v rolích, měla jsem ho ráda. Zemřel příliš brzy.
O hororovém snu
Zuzana Pivcová 25.6. 07:49
Někdy jsou sny opravdu děsivé, dřív se mi to občas stalo. Člověk si je pak bohužel pamatuje déle než sny hezké, ale z něčeho vznikly, takže také mají své místo, i když jako varování bych je vždy nevnímala.
Sobota s Přemyslem Otakarem II. a Joachimem Barrandem
VANDA Blaškovič 25.6. 06:56
Zajímalo by mne, z jakého důvodu je rok 2015 nazván Rokem berounského medvěda? A dále, jak se vám líbilo vystoupení Yo Yo Bandu? Děkuji.
Cesta do Murmanska
Lidmila Nejedlá 24.6. 15:11
Parádní poznávací zájezd a s dobrodružstvím. Tomu fandím, pane Petře.
Ach, ten letošní začátek léta
Lidmila Nejedlá 24.6. 14:27
Paní Hano, děkuji za pozvání do Vaší zahrady. Je krásná, divoká, zvláště rozkvetlý keř růží. Ať se Vám tam dobře relaxuje.
Přemysl Pitter: zachránce dětí i odhodlaný muž činu
Zuzana Pivcová 24.6. 10:56
Vím, že se pátralo po akci "Zámky" i v našem archivu, ale nevojenská dokumentace se u nás nachází jen zřídka, v tomto případě ne. Předpokládám, že v Národním archivu nebo Archivu Hlav.města Prahy. Je smutné, že se o lidech jako byl pan Pitter obecně neví. Že skutečnost, že emigroval, rázem "znehodnotila" veškeré jeho předchozí zásluhy.
Cesta Haškem
Jana Šenbergerová 24.6. 09:04
Pane Stejskale, moc pěkné a zajímavé. Pošlete to dál, prosím. Kamarádka byla "nádražačka" a také psala takové krásné cestopísky. Navíc by bylo moc zajímavé srovnat tehdejší poměry s těmi dnešními.
Film pro pamětníky: O něčem jiném
Zuzana Pivcová 24.6. 08:56
Tak to vůbec neznám a chtěla bych vidět, takže, protože už asi nic nevyhraju:-D, koupím si DVD hned dnes.
Stadion v Podolí: skvost mezi českými koupališti
Hana Rypáčková 24.6. 07:09
Hned od začátku jsme ho používali a kamarád /78/ tam chodí dodnes.Ten se povedl.
Barandovský bazén jsem já už nezažila...
Hnojákovský pokrok
Hana Rypáčková 23.6. 19:50
Divím se jednomu, že si dvacetiletá všimla padesátiletého nezaměstnaného, když přepřahal.
Spartakiádou vstříc světlým zítřkům
Hana Rypáčková 23.6. 18:51
No , bylo mě devět, žluté tričko, zelené trenýrky a sukénka...A míček v síťce? Nebo až starší ...To se mi asi plete...Nacvičovala jsem Poupata a taky mladší žáky s kruhy a míčem.Lahůdka na Strahově....Ovšem dorostenky na chlapcích loudaly o kruhy.Tehdy se dělaly moderní látkové tašky a kruhy jako ucha.
Jeli jsme jen o pár hodin dříve. Pak přišla železniční katastrofa
Hana Rypáčková 23.6. 18:46
Velmi smutné...Před několika lety se srazil vlak a osobním autem u Vodňan.Dozvídali jsme se o tom od sousedů.Prý jen jedna mrtvá žena...Nevěnovali jsme tomu patřičnou pozornost, dokud jsme se nedozvěděli, že to byla blízká osoba. Nejlepší životní kamarádka mé sestry. To s námi otřáslo...Proč ona? Asi to tak bývá.
Bajka o hojnosti
Olga Štolbová 23.6. 08:49
Moc hezká a hlavně poučná bajka. Milá redakce, tohle potřebuje nutně zveřejnit, třeba se některým čtoucím v hlavě trochu rozsvítí...*****
Zrání
Zuzana Pivcová 23.6. 07:21
Jste umělec ve všech oborech. A Vaše láska k životu se zračí ve všem, co napíšete i vyfotografujete.
Módní repete na Cecilii
Eva Mužíková 22.6. 20:36
Teda Jani... to byla nádherná akce, úsměvy, šatičky, klobouky.... sedla jsem si doslova na prd.....el:))))
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.